3400 TL Telefon Tavsiyesi

FoLLow

Doçent
Reaksiyon puanı
309
Selamun Aleykum ;

Şubat ayından beri telefon almayı bekliyorum note 7 ve iphone 7 nin çıkmasıyla kafamda bazı şeyler oturdu
ve sabrım kalmadı İphone 7 de olan tıslama sorunu bir sorun teşkil edermi ilk önce onun cevabını arıyorum
onun dışında bütçem 3400 TL

Telefondan beklentilerim

Beni en az 3 sene götürsün stabil olsun kamera çok kullanıyorum fazla oyun oynamam az ve iyi oyunları oynarım bunların kafamdaki telefonlar

S7 Edge dayaklı olmayışından dolayı düşünmüyorum ve SAMSUNG 'da note serisi dışında pek güvenmiyorum
Note7 de ölü doğmuş bebek misali oldugu için soğudum açıkcası ( Yinede bu telefonlar hakkında yorum yapabilirsiniz )

6S PLUS - İphone 7 - HTC 10 Yöneldim o yüzden yorumlarınızı bekliyorum

MuhammedGMS

Asistan
Reaksiyon puanı
88
apple cihazları en az 2-3 yıl stabil çalışıyor zaten cihazların son güncellemesiyle birlikte cihazları bozarak yeni cihaz almalarını sağlıyorlar fakat bu konuda cihazlar donanım olarak yazılıma karşı yetersiz kaldığından dolayı oluyor iphone 7 ben pek beğenmedim aşırı yükten o ses çıkıyor diyorda neyin aşırı yükü anlamadım cihazın sessiz çalışması lazım sonuçta bilgisayar değilki soğutma sistemi takasın ve jak girişinin çıkarılması oda kötü şarj ederken kulaklıkla müzik dinlemiyorsun aparat var kim okadar para vercek o yüzden yinede sen bilirsin i7 şuan en iyi telefonlardan biri fakat o sese çözüm bulamazlarsa bi işe yaramaz 6s i7 almazsan en iyi tercihlerden biri çünkü istediklerini karşılayacak bir telefon yine not 7 faciası çok kötü oldu samsung rakiplerinden geri kalmamak için hep telefon piyasaya sürüyor ve artık işin boyutunu kaçırdı bi hata yüzünden insanlara canlı bomba dağıttı düzeltiyorlar ama yinede insan tedirgin oluyor ya bataryada sıkıntı yoksa başka bişeyden kaynaklanıyorsa diye ama alınabilicek güzel cihazlardan biri oda android sevenler için ben elimdeki cihazı satıp alıcaktım fakat haberlerden dolayı almayı düşünmedim artık diğer modeline bakıcam karar senin üçüde güzel telefon

SONG JOONG KI

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
3,025
Stabilite ve kamera arıyorsan kesinlikle HTC10 alın. Şimdi de iphone tısslamaya başladı ya haydi hayırlısı:)

M

Murat Burç

SDN Okuru
S7 edge dayanıksız? :D iftira izleyin İphone 7 dediğiniz cihaz cooooook cooooooookk dayanıklı canım !!!! S7 edge 50 yüz üstü düşmeye dayanıyormiyor da iphone 7 8 düşüşte cortllamiyor.
Konuya gelirsek bu listede note 7 nin hatta telefon piyasasında rakibi yok :D
En yüksek performansları an birini sunuyor iphone kadar performanslı çalışıyor ve seni performans anlamında keşke iphone alsaydım dedirtmez.
Seni iphone alsaydım diyeceğin tek yer güncelleme hızı ve desteği ki note 7 3 veya 2 ana android ana güncellemesi alır kaldıki bu cihaz android 7.0 uyumlu android 6.0.1 üzerine kurulu touchwiz ile geliyor ayrıca tüm androidin en kapsamlı arayüzü ve birçok özelliği destekliyor çift pencere vb
Şimdi bu cihazlar arasında Note 7 en iyi kameraya sahip cihaz kaldıki 7 plusu eklesek bile listeye en iyisi çünkü HDR video desteği ile daha iyi çekiyor videoda kamerası açık ve net fotoğrafta da açık ve net şekilde daha iyi çekiyor iphone 7lerden iphone 7 ler den daha iyi ses kaydı yapıyor ve iphone 7lerden daha iyi ses kayıt ediyor ön kamerası daha iyi vidoeydkai çekiyor.
On kamerası yine daha iyi foto çekiyor ama düşük ışıkta niyeyse biraz detay kaybediyor düşük ışıkta dediğim o da ışığında
Note 7 en az iphone 7 kadar performanslı çalışıyor.
Kamerası ondan daha iyi
Şuan oyun deneyimi olarak piyasanın TARTIŞMASIZ EN İYİSİ hem yüksek fps değeri hem de bu yüksek fps değerini destekleyecek piyasanın yine TARTIŞMASIZ en iyi ekran HDR destekli Quad HD 5.7 inç Note 7 nin ekranına şuan rakip yok sunacağı oyun deneyiminin üzerine çıkabilecek cihaz yok.
Ve şu var oyun oynamak için batarya lazım e iphone7deki bataryada adamı sıkar ( arkadaşlar 6s bataryası gidiyor 7 de gider demeyin bana hem kullanıcı yorumları hemde tolga cem kucukyilmazin ifadesi bu gitmiyor arkadaş gitmiyor)
Tıslama sorununa gelirsek işlemci belkide fazla yük yiyor fazla çalışıyor Apple mühendisleri 4 çekirdek mimarisine alışkın değil aynı qualcoomun yeni bir alan olduğu snapdragon 810 deki 8 çekirdek ve düz arm mimarisinde yaptıkları thermal thotrling sorunu gibi belkide Apple mühendisleri yeni olduğu bir alanda hata yaptılar.
Belkide bu cihazın tıslama sorunu yüzünden frekans dusurecekler ve var olan benchmark performansı (sanki günlük kullanımda çok fark ediyor da )
Düşecek ve note 7 ye karşı olan iki avantajından biride ki ( günlük kullanımda fark yok performans olarak bu cihazlarda) kaybolacak belki diyorum kesin değil bu frekans düşürümü
Diğer avantaj güncelleme desteği
Şunu anlamalıyız iphone stabil diğerleri çöp devri bitti.
Artık hepsi stabil cihazların hepsi anlık çalışıyor ve sorunsuz lar ha nolur mesela 100 uygulamada bir note 7 bir durduruldu hatası alır mesela iphone 7 almaz kaldı ki oda küçük ihtimal
Samsung GALAXY Note 7 iPhone 7den çok üstün bir cihaz
Ve ayrıca sizin önceliklerinizin yoğunlaştığı yerlerde dahada açıyor arayı mükemmel ekranı ile muazzam oyun deneyimi
Ve kamerasından söz etmeye gerek yok bile
Ve bu listedeki her cihaz 3-4 sene çalışır.
Ama Note 7 o 3 sene içinde çok daha kaliteli üstün kullanım sağlar.
Note 7 tasarımı ilerde üstün İphone 7 gibi çerçeve cumhuriyeti değil ve 5.7 inç olması a rağmen tek elle.kullanim imkanı var .
İPhone 7 ise çerçeve cumhuriyeti olmasına rağmen 4.7 inç ile durumu kurtarıyor.
5.5 inçlik 7 plus tan daha küçük bir cihaz Note 7
Note 7 tasarım anlamında dedim ya daha şık daha premimum bir cihaz her hangi bir çizilme durumuda yok o yüzden endişelenmenize gerek yok .
.Depolama seçeneklerinde de Note 7 üstün hafıza kartından tut otgden hard diske kadar tabi bu hard disk ve ekstrem durumlar En büyük iphonenin önüne bile geçilebilir hafızada
Note 7 s Pen kullanmasını bilene nimet ve iphone tarafında bir sürü uygulamanın işini tek başına yapıyor.
İris tarayıcı nimet parmak ıslak olduğunda parmak izi okuyucusunun işinin zorlaştıgi durumlarda iris çok işe yarıyor.
Uzun lafın kısası Samsung GALAXY Note 7 ile iphone 7 bu listede ki diğer cihazlar 3 4 sene sıkıntısız çalışır zaten orda bir sıkıntı yok
Ama Note 7 bu süre içerisinde çok daha kaliteli bir kullanım sunar.
S7 edge ise Note 7 nin kalemsiz gibi bir şey ondan biraz daha iyi bataryaya sahip deniliyor.Kalem ve iris tarayıcı yok.
HTC 10u gömüyor muyum hayır yine bana göre iphone 7 nin üstünde bir cihaz
Fakat ilk öncelik Note 7 olmalı kesinlikle ve kesinlikle bu konuda ısrarcıyım hersyedne önce imkan varsa Note 7
HTC 10 ve s7 edge de alınabilir.
İphone 7 ve 6s plus karın taraflarına hiç yaklaşmayın teknoloji olarak geri kalmış cihazlar

Speedster

Profesör
Reaksiyon puanı
319
iPhone 7 alan daha mantıklı olur ama ikinci parti ürünleri bekle tıslama sorununu düzeltirler.

_FAUST_

Dekan
Reaksiyon puanı
1,612
Kamera konusunda Htc gayet güzel performansıda gayet güzel,ama İPhone henüz alma.

FoLLow

Doçent
Reaksiyon puanı
309
S7 edge dayanıksız? :D iftira izleyin İphone 7 dediğiniz cihaz cooooook cooooooookk dayanıklı canım !!!! S7 edge 50 yüz üstü düşmeye dayanıyormiyor da iphone 7 8 düşüşte cortllamiyor.
Konuya gelirsek bu listede note 7 nin hatta telefon piyasasında rakibi yok :D
En yüksek performansları an birini sunuyor iphone kadar performanslı çalışıyor ve seni performans anlamında keşke iphone alsaydım dedirtmez.
Seni iphone alsaydım diyeceğin tek yer güncelleme hızı ve desteği ki note 7 3 veya 2 ana android ana güncellemesi alır kaldıki bu cihaz android 7.0 uyumlu android 6.0.1 üzerine kurulu touchwiz ile geliyor ayrıca tüm androidin en kapsamlı arayüzü ve birçok özelliği destekliyor çift pencere vb
Şimdi bu cihazlar arasında Note 7 en iyi kameraya sahip cihaz kaldıki 7 plusu eklesek bile listeye en iyisi çünkü HDR video desteği ile daha iyi çekiyor videoda kamerası açık ve net fotoğrafta da açık ve net şekilde daha iyi çekiyor iphone 7lerden iphone 7 ler den daha iyi ses kaydı yapıyor ve iphone 7lerden daha iyi ses kayıt ediyor ön kamerası daha iyi vidoeydkai çekiyor.
On kamerası yine daha iyi foto çekiyor ama düşük ışıkta niyeyse biraz detay kaybediyor düşük ışıkta dediğim o da ışığında
Note 7 en az iphone 7 kadar performanslı çalışıyor.
Kamerası ondan daha iyi
Şuan oyun deneyimi olarak piyasanın TARTIŞMASIZ EN İYİSİ hem yüksek fps değeri hem de bu yüksek fps değerini destekleyecek piyasanın yine TARTIŞMASIZ en iyi ekran HDR destekli Quad HD 5.7 inç Note 7 nin ekranına şuan rakip yok sunacağı oyun deneyiminin üzerine çıkabilecek cihaz yok.
Ve şu var oyun oynamak için batarya lazım e iphone7deki bataryada adamı sıkar ( arkadaşlar 6s bataryası gidiyor 7 de gider demeyin bana hem kullanıcı yorumları hemde tolga cem kucukyilmazin ifadesi bu gitmiyor arkadaş gitmiyor)
Tıslama sorununa gelirsek işlemci belkide fazla yük yiyor fazla çalışıyor Apple mühendisleri 4 çekirdek mimarisine alışkın değil aynı qualcoomun yeni bir alan olduğu snapdragon 810 deki 8 çekirdek ve düz arm mimarisinde yaptıkları thermal thotrling sorunu gibi belkide Apple mühendisleri yeni olduğu bir alanda hata yaptılar.
Belkide bu cihazın tıslama sorunu yüzünden frekans dusurecekler ve var olan benchmark performansı (sanki günlük kullanımda çok fark ediyor da )
Düşecek ve note 7 ye karşı olan iki avantajından biride ki ( günlük kullanımda fark yok performans olarak bu cihazlarda) kaybolacak belki diyorum kesin değil bu frekans düşürümü
Diğer avantaj güncelleme desteği
Şunu anlamalıyız iphone stabil diğerleri çöp devri bitti.
Artık hepsi stabil cihazların hepsi anlık çalışıyor ve sorunsuz lar ha nolur mesela 100 uygulamada bir note 7 bir durduruldu hatası alır mesela iphone 7 almaz kaldı ki oda küçük ihtimal
Samsung GALAXY Note 7 iPhone 7den çok üstün bir cihaz
Ve ayrıca sizin önceliklerinizin yoğunlaştığı yerlerde dahada açıyor arayı mükemmel ekranı ile muazzam oyun deneyimi
Ve kamerasından söz etmeye gerek yok bile
Ve bu listedeki her cihaz 3-4 sene çalışır.
Ama Note 7 o 3 sene içinde çok daha kaliteli üstün kullanım sağlar.
Note 7 tasarımı ilerde üstün İphone 7 gibi çerçeve cumhuriyeti değil ve 5.7 inç olması a rağmen tek elle.kullanim imkanı var .
İPhone 7 ise çerçeve cumhuriyeti olmasına rağmen 4.7 inç ile durumu kurtarıyor.
5.5 inçlik 7 plus tan daha küçük bir cihaz Note 7
Note 7 tasarım anlamında dedim ya daha şık daha premimum bir cihaz her hangi bir çizilme durumuda yok o yüzden endişelenmenize gerek yok .
.Depolama seçeneklerinde de Note 7 üstün hafıza kartından tut otgden hard diske kadar tabi bu hard disk ve ekstrem durumlar En büyük iphonenin önüne bile geçilebilir hafızada
Note 7 s Pen kullanmasını bilene nimet ve iphone tarafında bir sürü uygulamanın işini tek başına yapıyor.
İris tarayıcı nimet parmak ıslak olduğunda parmak izi okuyucusunun işinin zorlaştıgi durumlarda iris çok işe yarıyor.
Uzun lafın kısası Samsung GALAXY Note 7 ile iphone 7 bu listede ki diğer cihazlar 3 4 sene sıkıntısız çalışır zaten orda bir sıkıntı yok
Ama Note 7 bu süre içerisinde çok daha kaliteli bir kullanım sunar.
S7 edge ise Note 7 nin kalemsiz gibi bir şey ondan biraz daha iyi bataryaya sahip deniliyor.Kalem ve iris tarayıcı yok.
HTC 10u gömüyor muyum hayır yine bana göre iphone 7 nin üstünde bir cihaz
Fakat ilk öncelik Note 7 olmalı kesinlikle ve kesinlikle bu konuda ısrarcıyım hersyedne önce imkan varsa Note 7
HTC 10 ve s7 edge de alınabilir.
İphone 7 ve 6s plus karın taraflarına hiç yaklaşmayın teknoloji olarak geri kalmış cihazlar

İyi hoş uzun uzun yazmışsın fakat s7 edge arka kasa hiç sağlam değil desem yeridir ondan sonra arkadaş s5 kullanıyor çöp oldu 2014 de çıkan bi telefon 2 sene sonra ömrü bitiyor 5s 2013 de çıkmasına rağmen halen güncelleme alıyor HTC hakkında bi fikrim yok alacağım telefonun hiç yoktan arka kasa dayanıklı olucak çünkü ben bi telefona 3000 TL üstü veriyorsam kalın kap kullanmak istemem ön taraf için kırılmaz cam idare eder hiç yoktan yorumunuz için teşekkürlerimi sunarım

MuhammedGMS

Asistan
Reaksiyon puanı
88
İyi hoş uzun uzun yazmışsın fakat s7 edge arka kasa hiç sağlam değil desem yeridir ondan sonra arkadaş s5 kullanıyor çöp oldu 2014 de çıkan bi telefon 2 sene sonra ömrü bitiyor 5s 2013 de çıkmasına rağmen halen güncelleme alıyor HTC hakkında bi fikrim yok alacağım telefonun hiç yoktan arka kasa dayanıklı olucak çünkü ben bi telefona 3000 TL üstü veriyorsam kalın kap kullanmak istemem ön taraf için kırılmaz cam idare eder hiç yoktan yorumunuz için teşekkürlerimi sunarım
kardeşim biliyorsun iphoneların fiyatları pek düşmüyor ikinci el olsa bile telefonda çizik hata vb olmadıktan sonra kullanırsın bir iki ay baktın hoşuna gitmedi satarsın fazla zarar etmezsin ben öyle yapıcaktım 6 plusıma fakat cihaz hoşuma gitti zaten android kullanıyordum yıllardır bende satmadım dursun diye satmayıda düşünmüyorum çünkü kaliteli bir cihaz güncelleme desteği herzaman gelebilicdk cihaz ama androidlerde farklı bi cihaz çıkıyor üst modeli çıkınca fiyatıda düşüyor popülerliğide düşüyor dediğim gibi karar yine senin alırsın iphone beğenmezsin satarsın android bi cihaz alırsın

M

Murat Burç

SDN Okuru
Mazide kalmamak gerekiyor
Eski samsung yazılımı ile yeni samsung yazılımı arasında çok fark var
S5 değildir samsungun başlangıç telefonu Note 4dur diyorum ya eski touchwiz yok artık çıkarın kafanızdan
Htc sense arayüzü ise çok stabildir.
Tekrar söylüyorum eski touchwiz den eser yok kasıyor ediyor kasacak vb yalan
Tolga cem kucukyilmaz kendi ifadesi etti eski toucwizden eser yok diye
En az iphoneler kadar uzun süre kullanılır bu telefonlar güncelleme desteğini saymayalım performanslar eşit dedik gerisinde kesinlikle note 7 s7 edge önde cihazlar stabilite korkunuz olmasın tek geri kalacağınız yer güncelleme gerisinde bu cihazlar çok önde

Son düzenleyen moderatör:

tengribizmenemen

Profesör
Reaksiyon puanı
485
Bekleyin sorunsuz note 7'leri note 7 alacaksanız.Ben olsam note 7 ya da iPhone 7 alırım.İphone 7 daha uzun süre kullanılır bence.Sen yeterki son 2 güncellemeye bulaşma.En az 4 sene Kullanılacak cihaz iPhone 7.Note 7'de 3 senden aşağı gitmez.
Unutmadan HTC 10'da alabilirsiniz.Her konuda çok gelişmiş bir cihaz.Note 7'den bazı konularda geride.iphone 7'den çoğu konuda ileride.

M

Murat Burç

SDN Okuru
Bekleyin sorunsuz note 7'leri note 7 alacaksanız.Ben olsam note 7 ya da iPhone 7 alırım.İphone 7 daha uzun süre kullanılır bence.Sen yeterki son 2 güncellemeye bulaşma.En az 4 sene Kullanılacak cihaz iPhone 7.Note 7'de 3 senden aşağı gitmez.
İki cihazda babalar gibi gider note 4 un 6 plus la aynı performansta gittiği gibi hayat multi taskingi daha güçlü

erdemsrmsk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
16
aslına bakarsan bu senin kararın olur ekran boyutu kullanılan arayüz gibi farklılıklar. ekran boyutu yeterli dersen htc 10 derim almadığıma pişmanım. hem kamera mede ses olarak bence çok güzel bir telefon ama görsellik dersen not 7 çok iyi bir seçim olacaktır ama oda ekim sonunda satışa çıkacak.
iphone 7 bana göre alınmamalı çünki resmen dalga geçiyolar ( ios u çok severim ve uzun yıllar kullandım ) adamlar resmen eski sürüme bir iki özellik katıp önümüze sundular bence o kadar parayı haketmiyor.
ha illa iphone diyosan en azından 1 sene bekle pişman olamzsın. önümüzdeki sene büyük bomba olucak dedi dersiniz.
diyer telefonlara gerekilen yorumlar zaten yapılmış diyecek bişey yok

M

Murat Burç

SDN Okuru
Mükemmel derece de sesler çıkarıyor ondan dolayı olabilir mi acaba.:)
Aşırı yükte ses oluşuyor. Belki bu enerjiyi fazla yiyor belki bu sesi kısmak için frekans düşürecekler. Aynı 810 da olduğu gibi diyorum ya zaten iyi telefon çıkarmadılar birde bu sorunlar

FoLLow

Doçent
Reaksiyon puanı
309
Mazide kalmamak gerekiyor
Eski samsung yazılımı ile yeni samsung yazılımı arasında çok fark var
S5 değildir samsungun başlangıç telefonu Note 4dur diyorum ya eski touchwiz yok artık çıkarın kafanızdan
Htc sense arayüzü ise çok stabildir.
Tekrar söylüyorum eski touchwiz den eser yok kasıyor ediyor kasacak vb yalan
Tolga cem kucukyilmaz kendi ifadesi etti eski toucwizden eser yok diye
En az iphoneler kadar uzun süre kullanılır bu telefonlar güncelleme desteğini saymayalım performanslar eşit dedik gerisinde kesinlikle note 7 s7 edge önde cihazlar stabilite korkunuz olmasın tek geri kalacağınız yer güncelleme gerisinde bu cihazlar çok önde

Valla bilmiyorum note 7de dedim samsung artık bi işi iyi yerlere götürüyor telefon değil c4 üretmiş ön yargılarım var samsunga karşı dediğim gibi yakın çevremde s5 alan adam memnun değil s6 şurda kaç senelik telefonda yorum yapabiliyorsunuz onuda anlamış değilim note 4 de aynı şekilde öyle note 3 kullanlarda memnun değil bildiğim kadarıyla

FoLLow

Doçent
Reaksiyon puanı
309
aslına bakarsan bu senin kararın olur ekran boyutu kullanılan arayüz gibi farklılıklar. ekran boyutu yeterli dersen htc 10 derim almadığıma pişmanım. hem kamera mede ses olarak bence çok güzel bir telefon ama görsellik dersen not 7 çok iyi bir seçim olacaktır ama oda ekim sonunda satışa çıkacak.
iphone 7 bana göre alınmamalı çünki resmen dalga geçiyolar ( ios u çok severim ve uzun yıllar kullandım ) adamlar resmen eski sürüme bir iki özellik katıp önümüze sundular bence o kadar parayı haketmiyor.
ha illa iphone diyosan en azından 1 sene bekle pişman olamzsın. önümüzdeki sene büyük bomba olucak dedi dersiniz.
diyer telefonlara gerekilen yorumlar zaten yapılmış diyecek bişey yok

En fazla ekim ortasına kadar bekliyeceğim aciliyeti var

FoLLow

Doçent
Reaksiyon puanı
309
Unutmadan HTC 10'da alabilirsiniz.Her konuda çok gelişmiş bir cihaz.Note 7'den bazı konularda geride.iphone 7'den çoğu konuda ileride.
Şuan için dediğim gibi İphone 6S Plus - HTC 10 -İphone 7 arasında kaldım kararsızım açıkcası samsgunga yönelsemmi bilemedim

M

Murat Burç

SDN Okuru
Valla bilmiyorum note 7de dedim samsung artık bi işi iyi yerlere götürüyor telefon değil c4 üretmiş ön yargılarım var samsunga karşı dediğim gibi yakın çevremde s5 alan adam memnun değil s6 şurda kaç senelik telefonda yorum yapabiliyorsunuz onuda anlamış değilim note 4 de aynı şekilde öyle note 3 kullanlarda memnun değil bildiğim kadarıyla
Şunu anlamıyorsunuz siz nasıl kascağına eminsiniz yazılım düzeltildi eski samsunglar daha berbattı note 4 şuan çatur çutur kullanılıyor.Kaldı ki o ilk zamanalr yazılımdan değil daha çok donanımdan kurtarıyordu ayrı mesele ama .Ben diyeceğimi dedim zaten uzun bir açıklama ile niye note 7 anlattım zamanında iohıne 5inde bili şişiyordu her cihada sorun çıkar şuan iphone hali hazırda haberlere çıkan 2-3 sorun var Note 7 ler zaten toplandı sıkıntılarını çözmek için yeni parti sorunsuz gelir

Son düzenleyen moderatör:

erdemsrmsk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
16
kardeşim ben sana diyorum ekran boyutu tatmin ediyosa al htc 10 bak keyfine. uzun kullanımdada üzmez hem

FoLLow

Doçent
Reaksiyon puanı
309
tavsiyelerinizi bekliyorum

kadirirdem

Dekan
Reaksiyon puanı
708
Selamun Aleykum ;

Şubat ayından beri telefon almayı bekliyorum note 7 ve iphone 7 nin çıkmasıyla kafamda bazı şeyler oturdu
ve sabrım kalmadı İphone 7 de olan tıslama sorunu bir sorun teşkil edermi ilk önce onun cevabını arıyorum
onun dışında bütçem 3400 TL

Telefondan beklentilerim

Beni en az 3 sene götürsün stabil olsun kamera çok kullanıyorum fazla oyun oynamam az ve iyi oyunları oynarım bunların kafamdaki telefonlar

S7 Edge dayaklı olmayışından dolayı düşünmüyorum ve SAMSUNG 'da note serisi dışında pek güvenmiyorum
Note7 de ölü doğmuş bebek misali oldugu için soğudum açıkcası ( Yinede bu telefonlar hakkında yorum yapabilirsiniz )

6S PLUS - İphone 7 - HTC 10 Yöneldim o yüzden yorumlarınızı bekliyorum
3 sene rahat istiyorsan iphone 7 derim...