- Konuyu başlatan
Hdmi telefon tablet laptop gibi aletler için daha uygun masaüstünde dvi daha iyiTam emin değilim. HDMI daha populer.
Hdmi yada dvi'ın bir yere kaybolduğu yok. Heleki hdmi çok uzun süre boyunca bizimle olacaktır. Oturmuş bir teknoloji kolay kolay değişmez.HDMI daha kaç sene iş görür.
Pardon DVI yazacaktımHdmi yada dvi'ın bir yere kaybolduğu yok. Heleki hdmi çok uzun süre boyunca bizimle olacaktır. Oturmuş bir teknoloji kolay kolay değişmez.
DVI yeni çıkacak ekran kartlarında da kullanlır mı?Dvi da eskiyecek gibi durmuyor fakat yeni laptop tablet telefon vs. Cihazlar hep hdmi kullanıyor. Yani gidip laptopunuzu bağlayamazsınız büyük olasılıkla.
15 yıldır neredeyse her ekran kartında dvi var.DVI yeni çıkacak ekran kartlarında da kullanlır mı?
Ben kandırıyorsun demedim. Endişelenmemin sebebi DVI-D'nin HDMI'dan önce çıkmış olması. DVI-D daha eski teknoloji olduğu için ikidebir soruyorum. Endişeleniyorum. Çünkü daha önce sistem toplamadım. Bu arada ekran kartının OC'lu olması sorun olur mu?
Kasayı değiştirmeyi düşünüyorum. Kasa önerir misin?Gtx 780tilı bilgisayarımda dvi kullanıyordum ve çok memnunum. Şuan çıkan en son ekran kartında veya en güçlü ekran kartında bile dvi çıkışı var (son kullanıcıya yönelik ekran kartlarından bahsediyorum).
Direk, fabrika çıkışlı, aldığın gibi overclocklu gelen kartlarda herhangi bir zarar söz konusu değil kendi bilgisayarımda da oclu ekran kartı var. Oclu olduğuna bakma adamlar overcloğun sınırını zorlamıyor. Hatta istersen daha da overclock edebiliyorsun böyle kartları çünkü çok fazla overclocklanmış olmuyor.@gokhan999 Peki ekran kartı Sapphire Nitro+ OC 8GB olanı var ondan alacağım. Ama ekran kartı görüldüğü üzere OverClock'lu bu OverClock'un artısı ve eksisi nedir? OC yapınca ekran kartının ömrü kısalır mı?
Pardon bütçe ne kadardı acaba? Mid-tower kasa mı istiyorsunuz?Kasayı değiştirmeyi düşünüyorum. Kasa önerir misin?
@okinkurt Sende önerir misin?
@gokhan999 Mid felan bilmem benDirek, fabrika çıkışlı, aldığın gibi overclocklu gelen kartlarda herhangi bir zarar söz konusu değil kendi bilgisayarımda da oclu ekran kartı var. Oclu olduğuna bakma adamlar overcloğun sınırını zorlamıyor. Hatta istersen daha da overclock edebiliyorsun böyle kartları çünkü çok fazla overclocklanmış olmuyor.
Artıları %10'a kadar performansta artış olur.
Eksiklerini bilmiyorum fakat farketmeyecek kadar az olduğuna inanıyorum.
Peki benim seçtiğim kasa nasıl (zalman z3 plus 600w dört fanlı) olan eksisi var mı?Pardon bütçe ne kadardı acaba? Mid-tower kasa mı istiyorsunuz?