ardaKAYA3547
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 14
Merhabalar bilgisayarımı 32 bit den 64 bit yapmak istiyorum bunu nasıl yapacağım?
işlemcim 64 bit mi bilmiyorum nerden bakacağımEğer işlemciniz 64bit ise x64 işletim sistemlerini kurup kullanabilirsiniz.
İşlemcinin modeli ne ?işlemcim 64 bit mi bilmiyorum nerden bakacağım
yüksek ihtimalle profil fotorafındanNeden yazdın?
intel core i5İşlemcinin modeli ne ?
Mesaj otomatik birleştirildi:
yüksek ihtimalle profil fotorafından
işlemcinin 64 bit destekleyip desteklemedeğine nerden bakacağımEğer işlemci 64 bit destekliyor ise x64 ISO dosyasını indirip temiz kurulum yapın, sorun çözülecektir.
hangi nesli ?intel core i5
Bilmiyormus ya kac bit olduğunu oynadıysa problemi çabucak çözülsün diye yazdım yani neyine gerek yok??Gerek yok bu mesaja
Bilmiyormus ya kac bit olduğunu oynadıysa problemi çabucak çözülsün diye yazdım yani neyine gerek yok??
beyefendi ben zaten bilgisayarımın 32 bit olduğunu biliyorum sadece İŞLEMCİM 64 biti kaldırıyor mu? Kaldırıyorsa nerden bakacağım diye sordum sinirlenmeye lüzum yokBilmiyormus ya kac bit olduğunu oynadıysa problemi çabucak çözülsün diye yazdım yani neyine gerek yok??
Anladım yanlış anlamışım sadecebeyefendi ben zaten bilgisayarımın 32 bit olduğunu biliyorum sadece İŞLEMCİM 64 biti kaldırıyor mu? Kaldırıyorsa nerden bakacağım diye sordum sinirlenmeye lüzum yok
64 biti nerden indireceğim ya da nasıl yapacağımIntel Core i5 büyük ihtimalle x64'tür. @EFI Shell hocam da onaylarsa tamamdır.
evet hocam kaldırıyor baktımIntel Core i5 büyük ihtimalle x64'tür. @EFI Shell hocam da onaylarsa tamamdır.
bende windows 7 var amaDesteği var.
Buradan en son Windows 10 x64 sürümünü indirin.
Buradan Rufus - The Official Website (Download, New Releases) 'u indirin.
Bu rehberden Rufus ile önyüklenebilir USB Flash sürücü nasıl oluşturulur? [Rehber]
Usb'nizi hazır hale getirin.
Ve bu video'dan gerekenleri yapın ?
Windows 10 en son sürüm en iyisi olur.teşekkürler
bende windows 7 var ama
Artık Win7 tarihe karıştı.teşekkürler
bende windows 7 var ama
bilgisayarım biraz eski olduğundan yüklemeye korkuyorumWindows 10 en son sürüm en iyisi olur.
Artık Win7 tarihe karıştı.
bilgisayarım biraz eski olduğundan yüklemeye korkuyorumWindows 10 en son sürüm en iyisi olur.
Artık Win7 tarihe karıştı.
Sistem özelliklerini belirtmeden işlemci neslini söylemeden arkadaşlar nasıl yardımcı olacak?bilgisayarım biraz eski olduğundan yüklemeye korkuyorum
bilgisayarım biraz eski olduğundan yüklemeye korkuyorum
64 bit desteklediğine baktım ve destekliyorSistem özelliklerini belirtmeden işlemci neslini söylemeden arkadaşlar nasıl yardımcı olacak?
Önce ark.intel sitesinden işlemci 64 bit i destekliyor mu diye bakın.
Sistemi belirtin.64 bit desteklediğine baktım ve destekliyor
4 gb ram win 7 intel hd 3000 ekran kartım var directX sürümüm 11iyi hoş da kaç gb raminiz var ?
Windows 10 kasabilir ama.4 gb ram win 7 intel hd 3000 ekran kartım var directX sürümüm 11
önceden yüklemiştim ama daha sonra kasmaya başladığı için win7 yaptıkWindows 10 kasabilir ama.
Kasmaz.Windows 10 kasabilir ama.
4GB Hynix RAMKasmaz.
Demekki,sistemde birşeyler var.4GB Hynix RAM
GT920M
İntel Core İ5-5200U Broadwell
500GB Seagate HDD
Kasıyor, bana mı diyorsun?
Ve,Windows 10 için iyi bir SSD gerekir.4GB Hynix RAM
GT920M
İntel Core İ5-5200U Broadwell
500GB Seagate HDD
Kasıyor, bana mı diyorsun?