3000 TL’ye Telefon

Yasiin

Dekan
Reaksiyon puanı
3,968
Mi9t yi ben de çok istiyorum ama çok çok nadir sorunları olabiliyor.. Ve redmi Note 9 proya göre gereksiz daha pahalı.. Kesinlikle Resmi Note 9 Pro..
Eğer Arabistan'da tanıdığınız varsa geçen gün görüştüm 990SAR = 1850TL gibi bir fiyata 64GB modeli alabilirsiniz.. kaçak IMEI repairde sorun yaratacağını sanmıyorum.. Ki olsa bile kayıtsız IMEI'ler sene sonu yenileniyor yani çift sim olduğunu ve 4 ay olarak verilen sürenin 5 ayda bittiğini hesaba katarsak IMEI'siz Max 2 ay kullanım dışı kalır..
Arabistan'da tanıdık nerden olacak? ???

Reaksiyon puanı
6,371
Hayır olmaz . Aynı AMOLED modelinde çıkan bir sürü sorun var . Ghost ekran yanma , solma gibi.. Yani AMOLED ekranın IPs den kalır yanı yok.. Ve belirtmek isterim olası bir ekran değişiminde AMOLED ekranlar daha pahalıdır...
Renk doygunluğu, renk doğruluğu, kontrast oranı, ren kalitesi, görüntü doğruluğu, görüntü kalitesi, siyahlar Amoled panellerde çok çok daha iyidir. Nasıl kalır yanı yok? Madem kalır yanı yok neden firmalar amiral gemilerinde oled ve amoled tercih ediyor?

endexus

Asistan
Reaksiyon puanı
101
Çok haklısınız, diğer ülkeler 1000 birim paraya son sürüm iphone alırken biz telefon alamıyoruz malesef artık.
Bunun düzelmesini beklemekte bence saflık olurdu. Sonra insanlar spot, kaçak imei kayıtsız cihazlar alarak birde üstüne garantisiz ve sonu belirsiz risklere giriyorlar. Söyleyecek çok söz var.

Yasiin

Dekan
Reaksiyon puanı
3,968
Bunun düzelmesini beklemekte bence saflık olurdu. Sonra insanlar spot, kaçak imei kayıtsız cihazlar alarak birde üstüne garantisiz ve sonu belirsiz risklere giriyorlar. Söyleyecek çok söz var.
Aynen öyle, yapacak birşey yok malesef.