3000 TL’ye Telefon

KarabelaGustavo

Asistan
Reaksiyon puanı
52
Selamlar dostlar arkadaşıma 3000 TL’ye kadar telefon bakıyoruz.batarya,kamera,donanım vs genel anlamda en iyi cihaz sizce hangisi?tavsiyelerinizi sebepleriyle birlikte bekliyorum iyi forumlar

...Görkem...

Profesör
Reaksiyon puanı
779
Selamlar dostlar arkadaşıma 3000 TL’ye kadar telefon bakıyoruz.batarya,kamera,donanım vs genel anlamda en iyi cihaz sizce hangisi?tavsiyelerinizi sebepleriyle birlikte bekliyorum iyi forumlar

Orta segmentte performans anlamında mediatek g90t işlemciler iyi iş çıkarıyor. Fakat ben performans (benchmark testleri anlamında) bir tık daha düşük olsun snapdragon olsun kafasında biriyim. Termal değerler olsun, güç tüketimi olsun daha avantajlı çıkarsınız snapdragon'lu bir cihaz tercih ederseniz. O nedenle realme 6, redmi not 8 pro gibi cihazları tavsiye edemiyorum. Bu fiyat bandında benim gözde işlemcim snapdragon 720g. Onu da uygun fiyat ve iyi kamera performansıyla sunan firma xiaomi. Redmi note 9 pro almanızı tavsiye edebilirim. Pil performansı konusunda da gayet güzel bir ürün. hepsiburada gibi online satış kanallarından 2900-3000 tl fiyatlara bulunabiliyor.

ayrıca bütçenizi 4000 tl artış sağlayabilirseniz mi note 10 lite modelini de tavsiye ederim. Çok premium bir ürün.

endexus

Asistan
Reaksiyon puanı
101

Merhaba ben xiaomi Mi 9T tavsiye ediyorum.
Sebepler: Ekran geniş ( 6.4 inç ) ppi derinliği çok iyi, amoled ekrana sahip, kamerası çok iyi, işlemcisi 8 çekirdekli snapdragon, GPU da keza pupb için bile çok iyi, bataryası fena değil 4 amper, hızlı şarj desteği var. NFC özelliğide tadından yenmez.

Cep telefonu tamiri sektöründe 17 yıllık tecribem var bunun 13 yılı aralıksız teknisyen olarak sürüyor. Arkadaşlar ne düşünür bilmem ama ben samimiyetle tavsiye ederim. Görüşürüz.

Ecel121

Asistan
Reaksiyon puanı
106

en iyisi bu piyasanın
Mesaj otomatik birleştirildi:

3400 tl ye alabileceğin en iyi telefon hemde türkiye garantili

Hacker Yusuf

Öğrenci
Reaksiyon puanı
11
Redmi Note 9 Pro Şiddetle önerilir.. Şu anda indirimde 2800tlye bile var .. Efsane bir telefon .. Aynı özelliklerde bir Samsung Huawei 4500 5000tl arası olur o kadar yani..

Yasiin

Dekan
Reaksiyon puanı
3,968
Merhaba ben xiaomi Mi 9T tavsiye ediyorum.
Sebepler: Ekran geniş ( 6.4 inç ) ppi derinliği çok iyi, amoled ekrana sahip, kamerası çok iyi, işlemcisi 8 çekirdekli snapdragon, GPU da keza pupb için bile çok iyi, bataryası fena değil 4 amper, hızlı şarj desteği var. NFC özelliğide tadından yenmez.

Cep telefonu tamiri sektöründe 17 yıllık tecribem var bunun 13 yılı aralıksız teknisyen olarak sürüyor. Arkadaşlar ne düşünür bilmem ama ben samimiyetle tavsiye ederim. Görüşürüz.
3 bine bulamaz.

Hacker Yusuf

Öğrenci
Reaksiyon puanı
11
Ekranın AMOLED olması hem iyi hem kötü bir durum.. Ben IPS LCD tavsiye ediyorum Çünkü amoledlere göre çok daha dayanıklı... AMOLED ekranlar daha canlı ancak yan yana koymadığınız sürece rahatsız etmiyor..

Yasiin

Dekan
Reaksiyon puanı
3,968
Ekranın AMOLED olması hem iyi hem kötü bir durum.. Ben IPS LCD tavsiye ediyorum Çünkü amoledlere göre çok daha dayanıklı... AMOLED ekranlar daha canlı ancak yan yana koymadığınız sürece rahatsız etmiyor..
Ben aradaki farkı farketmiyorum bile Ghost screen yapmadığı sürece sorun yok.

S

SDN Anonim 608469

SDN Okuru
Bide Amoled Ekranda Renkli Duvar Kağıdı Kullanırsan Şarj Daha Çabuk Gider LCD Dediğin Gibi Daha İyi

Hacker Yusuf

Öğrenci
Reaksiyon puanı
11
Ben aradaki farkı farketmiyorum bile Ghost screen yapmadığı sürece sorun yok.
Mi9t yi ben de çok istiyorum ama çok çok nadir sorunları olabiliyor.. Ve redmi Note 9 proya göre gereksiz daha pahalı.. Kesinlikle Resmi Note 9 Pro..
Eğer Arabistan'da tanıdığınız varsa geçen gün görüştüm 990SAR = 1850TL gibi bir fiyata 64GB modeli alabilirsiniz.. kaçak IMEI repairde sorun yaratacağını sanmıyorum.. Ki olsa bile kayıtsız IMEI'ler sene sonu yenileniyor yani çift sim olduğunu ve 4 ay olarak verilen sürenin 5 ayda bittiğini hesaba katarsak IMEI'siz Max 2 ay kullanım dışı kalır..

Reaksiyon puanı
6,371
Bir amoled panel de 2 ayda bir bozulmuyor, Amoled yerine LCD panel önermek kesinlikle yanlış yönlendirme olur.

Hacker Yusuf

Öğrenci
Reaksiyon puanı
11
Bir amoled panel de 2 ayda bir bozulmuyor, Amoled yerine LCD panel önermek kesinlikle yanlış yönlendirme olur.
Hayır olmaz . Aynı AMOLED modelinde çıkan bir sürü sorun var . Ghost ekran yanma , solma gibi.. Yani AMOLED ekranın IPs den kalır yanı yok.. Ve belirtmek isterim olası bir ekran değişiminde AMOLED ekranlar daha pahalıdır...