3000 tl ye poco x3

ademlayic1903

Öğrenci
Reaksiyon puanı
17
Poco x3 almaya çok yakınım 3000tl ye kadar daha iyi bir telefon öneriniz var mı? Oyun için kullanılmayacak daha çok kamerası ve sosyal medya için kullanılacak. Ama sistemsel olarak bazı yorumlarda takıldığını okudum ne söylersiniz bu telefon hakkında.

Erenist2020

Dekan
Reaksiyon puanı
7,299
Poco x3 almaya çok yakınım 3000tl ye kadar daha iyi bir telefon öneriniz var mı? Oyun için kullanılmayacak daha çok kamerası ve sosyal medya için kullanılacak. Ama sistemsel olarak bazı yorumlarda takıldığını okudum ne söylersiniz bu telefon hakkında.
Poco X3 özellik olarak iyi olsada yazılım ve tasarım konusunda sıkıntılı bir cihaz.Bu bütçede Poco X3 yerine Realme 7 yada ikinci el P20 Pro almanı tavsiye ederim.

ademlayic1903

Öğrenci
Reaksiyon puanı
17
Poco X3 özellik olarak iyi olsada yazılım ve tasarım konusunda sıkıntılı bir cihaz.Bu bütçede Poco X3 yerine Realme 7 yada ikinci el P20 Pro almanı tavsiye ederim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yani realme 7 vs poco x3 dersek belirttiğim özelliklerde realme 7 daha mı öne çıkar hocam yazılım konusuda dahil. Kamerası önemli bu iki cihaz arasında.

Cvnmrt

Dekan
Reaksiyon puanı
3,942
Poco X3 alınır. Tek takılabileceğiniz Realme 7 biraz daha hafif biraz cihaz. Hafiflik sizin için önemliyse Realme 7 alın. Kamera karşılaştırmaları Youtube'da var bakıp kendiniz karar verebilirsiniz. Yazılım konusunda ise Realme telefonlar beklemede batarya tüketimi konusunda daha başarılı. Bunun haricinde Poco'da sorun varmış Realme'de sorun yokmuş diye bir şey yok. Her markada sorun yaşanabiliyor. Forumda Realme bölümüne de Xiaomi bölümüne de girip kendiniz görebilirsiniz.
Böyle dememin sizinle bir alakası yok. Kendi fikrimi söyleyince fanboy oluyorum. O yüzden sizin bakmanızı istedim. :)

Reaksiyon puanı
307
Ben şahsen yine Poco X3 diyorum.

Realme 7' ye göre ağır bazen kol yoruyor fazla kullanınca.

Yazılımı gerçekten kötü kabul ama GCAM yükleyince mükemmel fotoğraf çekiyor.

MustiRG07

Profesör
Reaksiyon puanı
1,798
Poco x3 neden kötü ya bence özellikleri süper?