3000 TL telefon tavsiyesi

Sizce hangisi

• Kullanılan toplam oy
    23

FOM

Profesör
Reaksiyon puanı
1,264
Arkadaşlar birbirimize hitap ederken daha dikkatli olalım ve lütfen konuyu başka yerlere saptırmayalım. Konuyu açan üyemize yardımcı olalım tartışmak yerine. Birbirimizi kışkırtmayalım. İyi forumlar.

BarKoda1010

Profesör
Reaksiyon puanı
353
Boş boş yorumlar forumda yeriniz yok aslında ama benim karar verme yetkim yok diyorum ya
3600 note 7 ye veren 3800 7 plusa da verir.
Para meselesi değil en iyiyi seçme meselesi bu

Androidlerin üstünlüğünü kabul ediyoruz tamam okey onda sıkıntı yok fakat senin anlamadığın şey Apple Apple'dır. Ve forumda bulunup bulunamayacağım konusunda yorum yapamazsın haddini aşma samsung fanatikliği yapma buralarda :D :D Sen git toplumun içinde samsung iPhone dan daha iyi de göreyim bakalım gelen tepkileri buraya yazarsın :D "Apple her zaman Apple'dır." hadi eyvallah.

M

Murat Burç

SDN Okuru
Dediğim gibi 6s in iki avantajı var
Güncelleme(sözde ben olsam ios 10da bırakırım güncellemem 6si ciddi bir özellik gelmesi istisna)
Ve arkasındaki elma
Diğer tüm konularda S7 edge silindir gibi ezer geçer hafıza dersen hafıza kartı desteği ekran kalitesi kamera kalitesi batarya performansı tasarım dersen daha iyi ( bana göre tasarım göreceli bir alan ama ekran gövde oranı gibi yerlerde avantajlı) vb vb diğer tüm konularda önde malumunuz ikiside performanslı 3 4 sene rahat ettirecek cihazlar sıkıntı çıkarmazlar gerisinde S7 edge önde

M

Murat Burç

SDN Okuru
Androidlerin üstünlüğünü kabul ediyoruz tamam okey onda sıkıntı yok fakat senin anlamadığın şey Apple Apple'dır. Ve forumda bulunup bulunamayacağım konusunda yorum yapamazsın haddini aşma samsung fanatikliği yapma buralarda :D :D Sen git toplumun içinde samsung iPhone dan daha iyi de göreyim bakalım gelen tepkileri buraya yazarsın :D "Apple her zaman Apple'dır." hadi eyvallah.
Samsung iphone dan daha iyidir diyorum zaten merak etme tepki gelsin umrumda olmuyor çoğu zaman
Apple Apple dır ne demek ? Apple üstün bir şirket mi ? O eski Apple yok sok kafana
Applei gözünüzde fazla büyütmeyin

Uber

Profesör
Reaksiyon puanı
798
Senin kafanda edememesi çoğunluğun kafasında edememesi anlamına gelmez kendi kafandaki düşünceyi çoğunluğa mal etme

1. mesajda arkadaş zaten "bence " diye belirtmiş. yorumları farklılaştırıp sıkıntılı bir ortam yaratma

Geçen seneki amiral gemileri değil Note 4 diyorum ben sana doğru olmayan şeyleri doğru kabul etmişsin konuşuyorsun o cihazların sıkıntısı yok size göre güncellemeyi geç almak veya almamak telefonun ölmesi heralde stabilse güncelleme almasa da olur gelceksede ios gibi gelen guncelleme kastirmasin kastircaksa gelmesin bu tartışma burda bitmiştir bilgisiz biriyle tartışacak değilim

2. burada kimse bilgi sınama yetkisine sahip değil kimse karşısında ki arkadaşının seviyesini belirleyemez.

Evet itirazın mi var çürük elmadan kaliteli en azından

3.seviyeli olduğu sürece özgür bir forumdayız tüm üyeler istediği yorumu yapabilir. bariz sataşmalar ve hakaret olmadıkça

Boş boş yorumlar forumda yeriniz yok aslında ama benim karar verme yetkim yok diyorum ya
3600 note 7 ye veren 3800 7 plusa da verir.
Para meselesi değil en iyiyi seçme meselesi bu

4. yapılan her yorum değerlidir boş yada dolu olduğuna karar veremezsiniz. hiçbir arkadaşınızın düşüncelerini aşağılayamazsınız. Kurallara uyan tüm üyeler forumda kalabilir.

yukarıda ki 4 sebepten dolayı uyarı aldınız.

Son düzenleme:

MuhammedGMS

Asistan
Reaksiyon puanı
88
Şu ip da güncelleme mantığını anlamıyorum tek radikal değişiklik ios 7 de oldu onun haricinde ıvır zıvır şeyler geldi hep i mesajda emoji felan ne işe yararki hep göz boyama. Performans artışınında olduğunu görmedim eski cihazlar yavaşlıyor sadece. Yok işte taağ 3 sene önce çıkmış telefona güncelleme geliyor felanda yani bunlar hep göz boyama
Ağır bi güncellememi geliyorda sorarım? 2-3 simge değişti başka bir şey yok bi zahmet kaldırsın. 4 senelik ios kullanmışlığım var tecrübelerimden söylüyorum. 2015 e kadar ip lar 2200-2300 civarı oluyordu vede android gelişmemişti ozamanlar veriliyordu çünkü değiyordu ama şimdi 4bin tl leri görür olduk. Sırf isim uğruna parayı israf etmeye gerek yok bence.
ben iphoneda istediğimi yapabilirim 6plus kullanıcısıyım androide ağır güncelleme geliyor arayüz güncellemesi şu bu ben sade bir arayüz istiyorum gerisi önemli değil jailbreak kullan sırf isime mi para veriliyor anlarsın iki işletim sistemi iyi olabilir fakat ios sistemini jailbreak yaparak 100 de 100 ünü kullanabiliyorsun ve tweaklerle istediğini yapabiliyorsun ama apple cihazlarında sadeliğe öne veriyor okadar android gibi olsa zaten tweaklere pek gerek kalmadan android gibi herşeyi kurabilirsin uygulamalarla şu apple isimle kazanıyor diye şeyleri bırakın samsungunda ismi var google inda htc lg bunlarında var neden iphone kadar kazanamıyor isim herşey değilmiş demekki

Venom22

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Arkadaşlar 6s plus 64 gb aldım baya mutluyum ama hiç ios kullanmadım o yüzden müzik fln nasıl aticam baya işimiz var???

FOM

Profesör
Reaksiyon puanı
1,264
Arkadaşlar 6s plus 64 gb aldım baya mutluyum ama hiç ios kullanmadım o yüzden müzik fln nasıl aticam baya işimiz var???

Hayırlı olsun güzel günlerde kullanın.

İtunes üzerinden zaten itunes kullanmaya bir alışınca çok pratik ve işinize ne kadar yaradığını anlamış oluyorsunuz.

Andromedavor

Profesör
Reaksiyon puanı
1,339
Arkadaşlar 3.000 tl bandında tavsiye ettiğiniz telefon var mı? Aklımda iphone 6s 64 gb ve S7 edge var şu anda tavsiyelerini bekliyorum...

S7 edge yada htc 10 alabilirsiniz. İkiside size en yüksek performansı sağlar. Bu kadar para verip kendinizi İPhonela sınırlamayın