Boş boş yorumlar forumda yeriniz yok aslında ama benim karar verme yetkim yok diyorum ya
3600 note 7 ye veren 3800 7 plusa da verir.
Para meselesi değil en iyiyi seçme meselesi bu
Samsung iphone dan daha iyidir diyorum zaten merak etme tepki gelsin umrumda olmuyor çoğu zamanAndroidlerin üstünlüğünü kabul ediyoruz tamam okey onda sıkıntı yok fakat senin anlamadığın şey Apple Apple'dır. Ve forumda bulunup bulunamayacağım konusunda yorum yapamazsın haddini aşma samsung fanatikliği yapma buralarda![]()
Sen git toplumun içinde samsung iPhone dan daha iyi de göreyim bakalım gelen tepkileri buraya yazarsın
"Apple her zaman Apple'dır." hadi eyvallah.
Senin kafanda edememesi çoğunluğun kafasında edememesi anlamına gelmez kendi kafandaki düşünceyi çoğunluğa mal etme
Geçen seneki amiral gemileri değil Note 4 diyorum ben sana doğru olmayan şeyleri doğru kabul etmişsin konuşuyorsun o cihazların sıkıntısı yok size göre güncellemeyi geç almak veya almamak telefonun ölmesi heralde stabilse güncelleme almasa da olur gelceksede ios gibi gelen guncelleme kastirmasin kastircaksa gelmesin bu tartışma burda bitmiştir bilgisiz biriyle tartışacak değilim
Evet itirazın mi var çürük elmadan kaliteli en azından
Boş boş yorumlar forumda yeriniz yok aslında ama benim karar verme yetkim yok diyorum ya
3600 note 7 ye veren 3800 7 plusa da verir.
Para meselesi değil en iyiyi seçme meselesi bu
ben iphoneda istediğimi yapabilirim 6plus kullanıcısıyım androide ağır güncelleme geliyor arayüz güncellemesi şu bu ben sade bir arayüz istiyorum gerisi önemli değil jailbreak kullan sırf isime mi para veriliyor anlarsın iki işletim sistemi iyi olabilir fakat ios sistemini jailbreak yaparak 100 de 100 ünü kullanabiliyorsun ve tweaklerle istediğini yapabiliyorsun ama apple cihazlarında sadeliğe öne veriyor okadar android gibi olsa zaten tweaklere pek gerek kalmadan android gibi herşeyi kurabilirsin uygulamalarla şu apple isimle kazanıyor diye şeyleri bırakın samsungunda ismi var google inda htc lg bunlarında var neden iphone kadar kazanamıyor isim herşey değilmiş demekkiŞu ip da güncelleme mantığını anlamıyorum tek radikal değişiklik ios 7 de oldu onun haricinde ıvır zıvır şeyler geldi hep i mesajda emoji felan ne işe yararki hep göz boyama. Performans artışınında olduğunu görmedim eski cihazlar yavaşlıyor sadece. Yok işte taağ 3 sene önce çıkmış telefona güncelleme geliyor felanda yani bunlar hep göz boyama
Ağır bi güncellememi geliyorda sorarım? 2-3 simge değişti başka bir şey yok bi zahmet kaldırsın. 4 senelik ios kullanmışlığım var tecrübelerimden söylüyorum. 2015 e kadar ip lar 2200-2300 civarı oluyordu vede android gelişmemişti ozamanlar veriliyordu çünkü değiyordu ama şimdi 4bin tl leri görür olduk. Sırf isim uğruna parayı israf etmeye gerek yok bence.
Arkadaşlar 6s plus 64 gb aldım baya mutluyum ama hiç ios kullanmadım o yüzden müzik fln nasıl aticam baya işimiz var???
Arkadaşlar 6s plus 64 gb aldım baya mutluyum ama hiç ios kullanmadım o yüzden müzik fln nasıl aticam baya işimiz var???
Arkadaşlar 3.000 tl bandında tavsiye ettiğiniz telefon var mı? Aklımda iphone 6s 64 gb ve S7 edge var şu anda tavsiyelerini bekliyorum...
S7 edge yada htc 10 alabilirsiniz. İkiside size en yüksek performansı sağlar. Bu kadar para verip kendinizi İPhonela sınırlamayın
Arkadaş 6s plus 64 gb almış siz hala tavsiyede buluyorsunuz sanırım görmediniz