3000 TL telefon tavsiyesi

Sizce hangisi

• Kullanılan toplam oy
    23

Venom22

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Arkadaşlar 3.000 tl bandında tavsiye ettiğiniz telefon var mı? Aklımda iphone 6s 64 gb ve S7 edge var şu anda tavsiyelerini bekliyorum...

SONG JOONG KI

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
3,025
S7 edge alın. Diğerlerine göre her türlü önde.

FOM

Profesör
Reaksiyon puanı
1,264
6s 64 veya 6s plus 32gb android tarafında da tabiki Htc10 htc varken samsung alınmaz al htc rahatına bak evde bi m7 var hala yağ gibi akıyor takılma kasma yok.

BarKoda1010

Profesör
Reaksiyon puanı
353
6s 64 GB al geç ne samsungu abi 3000 TL samsunga verilmez s7 edge, s8 tanıtıldıktan sonra öldürülecek bir amiral gemisi olacak. 6s de iOS 12 ye kadar güncelleme alma garantin var ve karizması var bi ağırlığı var :D :cool::cool:

MuhammedSC

Profesör
Reaksiyon puanı
484
İos'a 2000TL+ verilmesini mantıklı bulmuyorum. SE ile İP7 arasında adamakıllı bir fark yok kamerası şusu busu var. İşlemci isterse İ7 6900K olsun içinde 1080p bile olmayan ekranda napıyım ben o işlemciyi. İphone alan adam zaten işlemcisine şusuna bakmıyorki.

Murat Burç

SDN Okuru
6s 64 GB al geç ne samsungu abi 3000 TL samsunga verilmez s7 edge, s8 tanıtıldıktan sonra öldürülecek bir amiral gemisi olacak. 6s de iOS 12 ye kadar güncelleme alma garantin var ve karizması var bi ağırlığı var :D :cool::cool:
öldürülecek mi genelde o öldürmeyi ios güncellemeleri yapar
S7 Edge çok daha üstün bir cihaz
asıl iphoelere 3000 tl vertilmez

_FAUST_

Dekan
Reaksiyon puanı
1,612
En güzelleri S7 Edge6s ve tabii ki Htc 10.Zaten S7'lere artık Note arayüzüde geliyor.:)

BarKoda1010

Profesör
Reaksiyon puanı
353
öldürülecek mi genelde o öldürmeyi ios güncellemeleri yapar
S7 Edge çok daha üstün bir cihaz
asıl iphoelere 3000 tl vertilmez

Bence verilir, apple her zaman apple dır kardeşim kalitedir ve samsung her yeni cihazdan sonra bir öncekini öldürüyor örneği çok dönüp bakabilirsin ve yeni tasarım dilini her telefonda kullanmasıyla birlikte Galaxy E5 i S7 veya S6 sanabilirsin :D Ama apple da öyle değil :cool: birde android amiral gemilerinin kamera harici başka bir avantajı olduğunu düşünmüyorum. Yazılım mevzusuna gelince iPhone lar güncellleme ile ölüyor teorisini kabul ettik diyelim samsung hiç vermiyor yada 1 sene sonra veriyor? :D Android 8 çıktıktan sonra gelen android 7 yi napıyım ben Allah belasını versin :D

İos'a 2000TL+ verilmesini mantıklı bulmuyorum. SE ile İP7 arasında adamakıllı bir fark yok kamerası şusu busu var. İşlemci isterse İ7 6900K olsun içinde 1080p bile olmayan ekranda napıyım ben o işlemciyi. İphone alan adam zaten işlemcisine şusuna bakmıyorki.

4.7" ekranda HD çözünürlük bana göre gayet yeterli bence yanlış yerden vuruyorsunuz beyler yumuşak karnı ekranı değil :D iPhone alan adam stabilliğe bakıyor bencede android, üst seviye cihazlar hariç hala orta seviyede tıkanan bir sistem iOS ise en başından beri güçlü stabil ve kolay kullanılan bir sistem o yüzden tercih ediliyor şahsen s7 edge ve 7 iPhone 7 arasında kalsam çok net iPhone 7 alır geçerdim

Tys23

Dekan
Reaksiyon puanı
1,230
Hiçbir telefona 3000 lira verilmez bence maksimum hakkı 2000'dir. Ama verecem diyorsan uzun ömürlü olsun. S7 edge , Htc 10 ve İphone 6s+ 32 gb alırsanız ki İphone modeli 4-5 sene rahat gidecektir. Kamera , ekran ve pil olarak s7 edge diyebilirim. Stabilite olarak s7 edge ve htc 10 nasıl bilmiyorum iphone daha üstün gibi.

Murat Burç

SDN Okuru
Bence verilir, apple her zaman apple dır kardeşim kalitedir ve samsung her yeni cihazdan sonra bir öncekini öldürüyor örneği çok dönüp bakabilirsin ve yeni tasarım dilini her telefonda kullanmasıyla birlikte Galaxy E5 i S7 veya S6 sanabilirsin :D Ama apple da öyle değil :cool: birde android amiral gemilerinin kamera harici başka bir avantajı olduğunu düşünmüyorum. Yazılım mevzusuna gelince iPhone lar güncellleme ile ölüyor teorisini kabul ettik diyelim samsung hiç vermiyor yada 1 sene sonra veriyor? :D Android 8 çıktıktan sonra gelen android 7 yi napıyım ben Allah belasını versin :D

4.7" ekranda HD çözünürlük bana göre gayet yeterli bence yanlış yerden vuruyorsunuz beyler yumuşak karnı ekranı değil :D iPhone alan adam stabilliğe bakıyor bencede android, üst seviye cihazlar hariç hala orta seviyede tıkanan bir sistem iOS ise en başından beri güçlü stabil ve kolay kullanılan bir sistem o yüzden tercih ediliyor şahsen s7 edge ve 7 iPhone 7 arasında kalsam çok net iPhone 7 alır geçerdim
Android orta seviyede takılıyor hmm
Donanımı iphoneler kadar güçlü olmadığı için olabulir mi
Arkadaşlar arkadaşlar dikkatinizi çekmek istiyorum 6daki a8 bile LG V10 ve LG G4 teki 808 den güçlü ve işini 750p de yapıyor bazı şeyleri bir arada değerlendirip yorum yapalım iphoneler her sene iki tane amiral gemisi olarak çıkıyor şuan dikkat edin
Amiral gemisi iphone ile orta seviye androidin performansını karşılaştırmak ancak cehalettendir .
İphone 6s iphone 7 arasında çok tasarım farkı var biliyor musun ayırt edemiyorum telefonları
Apple Apple dır diye bir şey yok verilmez k cihazlar hak etmiyor o parayı

Şahsen S7 Edge ıle iphone 7 plus arasında kalsam 1 saniye düşünmeden s7 edge alırdım geçerim
Onun kadar hızlı ama ondan daha yetenekli
Güncelleme konusunda Note 4 şuan stabil varsay ki 7.0 geldi ve telefonu göçertti yine samsunga sövecen
bir telefon stabil sen güvenlik güçleri cellemesi istisna güncelleme gerekmez
S7 Edge ıle iphone 7 plus arasında güncelleme desteği anlamında 7 plus önde performans olarak kullanıcıya yansıyan performanslar eşit gerisinde S7 edge parçalıyor 7 plusu

yarasa446

Asistan
Reaksiyon puanı
18
6s 64 veya 6s plus 32gb android tarafında da tabiki Htc10 htc varken samsung alınmaz al htc rahatına bak evde bi m7 var hala yağ gibi akıyor takılma kasma yok.

Şuan ıphone 6 lar i7 çıkmasıyla öldü aynı durum 7s çıktığında 6s lere olucak.

Venom22

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Peki yeni çıktığında eskisi ölüyorsa ne almalıyım uzun süre kullanmak istiyorum ???

BarKoda1010

Profesör
Reaksiyon puanı
353
Android orta seviyede takılıyor hmm
Donanımı iphoneler kadar güçlü olmadığı için olabulir mi
Arkadaşlar arkadaşlar dikkatinizi çekmek istiyorum 6daki a8 bile LG V10 ve LG G4 teki 808 den güçlü ve işini 750p de yapıyor bazı şeyleri bir arada değerlendirip yorum yapalım iphoneler her sene iki tane amiral gemisi olarak çıkıyor şuan dikkat edin
Amiral gemisi iphone ile orta seviye androidin performansını karşılaştırmak ancak cehalettendir .
İphone 6s iphone 7 arasında çok tasarım farkı var biliyor musun ayırt edemiyorum telefonları
Apple Apple dır diye bir şey yok verilmez k cihazlar hak etmiyor o parayı

Şahsen S7 Edge ıle iphone 7 plus arasında kalsam 1 saniye düşünmeden s7 edge alırdım geçerim
Onun kadar hızlı ama ondan daha yetenekli
Güncelleme konusunda Note 4 şuan stabil varsay ki 7.0 geldi ve telefonu göçertti yine samsunga sövecen
bir telefon stabil sen güvenlik güçleri cellemesi istisna güncelleme gerekmez
S7 Edge ıle iphone 7 plus arasında güncelleme desteği anlamında 7 plus önde performans olarak kullanıcıya yansıyan performanslar eşit gerisinde S7 edge parçalıyor 7 plusu

iPhone 7 donanımı ile orta segment android donanımı karşılaştırması yapmadım, Androidin hala tam olgunlaşmış stabil bir sistem olmadığını belirtmek için iOS ile karşılaştırdım. Tasarım farkı var demiyorum zaten, dediklerimi yanlış algılamışsın :D ve Apple her zaman Apple dır. Bende androidciyim fakat bu kadar fanatik ve kör değilim.

Murat Burç

SDN Okuru
iPhone 7 donanımı ile orta segment android donanımı karşılaştırması yapmadım, Androidin hala tam olgunlaşmış stabil bir sistem olmadığını belirtmek için iOS ile karşılaştırdım. Tasarım farkı var demiyorum zaten, dediklerimi yanlış algılamışsın :D ve Apple her zaman Apple dır. Bende androidciyim fakat bu kadar fanatik ve kör değilim.
Sen diyorsun ki android orta segmentteki takılıyor takılıyor dediğin androidin donanımı 4s donanımı gibi birşey ekranı ondan 2 kat kaliteli bu biraz ansroid üreticilerinin mallığı mi diyeyim ne diyeyim ama sen diyorsun ki takılıyor ios işletim sistemini o çözünürlüğe ve donanıma hapsetsek ne olur acaba

Murat Burç

SDN Okuru
Peki yeni çıktığında eskisi ölüyorsa ne almalıyım uzun süre kullanmak istiyorum ???
Yav yalan o işler ya güncelleme vermemek öldürmek değildir kaldıki geç zar zor da olsa 2 sene güncelleme alıyor onu geçtim sana adam gibi kullanım sağlıyorsa güncelleme neye gerek S7 edge al geç

MuhammedSC

Profesör
Reaksiyon puanı
484
Ya telefon kasmıyor,normal çalışıyor,sorunu yok. Neden güncelleme gelsin. Kalsın o haliyle. Devamlı güncelleme marifet değil. Evet değişmesi güzel birşeyde en son içine edip kastırıp bırakıyor adamlar.

Murat Burç

SDN Okuru
Apple her zaman apple mi ? Apple iyi bir sey mi saniyorsun Apple öyle bir şirket ki A9Xi gibi islemciyi iPad Pro gibi bir cihazı İOS gibi yeteneksiz bir işletim sisteminde hapis tutuyor . Abode premiere Pro ccde bile rahat rahat işlem yapabilecek bir işlemciyi kısıtlıyor düşün

yarasa446

Asistan
Reaksiyon puanı
18
Şu ip da güncelleme mantığını anlamıyorum tek radikal değişiklik ios 7 de oldu onun haricinde ıvır zıvır şeyler geldi hep i mesajda emoji felan ne işe yararki hep göz boyama. Performans artışınında olduğunu görmedim eski cihazlar yavaşlıyor sadece. Yok işte taağ 3 sene önce çıkmış telefona güncelleme geliyor felanda yani bunlar hep göz boyama
Ağır bi güncellememi geliyorda sorarım? 2-3 simge değişti başka bir şey yok bi zahmet kaldırsın. 4 senelik ios kullanmışlığım var tecrübelerimden söylüyorum. 2015 e kadar ip lar 2200-2300 civarı oluyordu vede android gelişmemişti ozamanlar veriliyordu çünkü değiyordu ama şimdi 4bin tl leri görür olduk. Sırf isim uğruna parayı israf etmeye gerek yok bence.

BarKoda1010

Profesör
Reaksiyon puanı
353
Sen diyorsun ki android orta segmentteki takılıyor takılıyor dediğin androidin donanımı 4s donanımı gibi birşey ekranı ondan 2 kat kaliteli bu biraz ansroid üreticilerinin mallığı mi diyeyim ne diyeyim ama sen diyorsun ki takılıyor ios işletim sistemini o çözünürlüğe ve donanıma hapsetsek ne olur acaba

Sürekli dönüyor dolaşıyor aynı yere geliyor benim dediğim o kadar yüksek çözünürlüğe gerek yok kardeşim zaten adamların ekranı kaliteli fullHd ile 750p arasında gözle görecek bir fark yok ve iOS un yeteneksiz olduğuna katılmıyorum. Yeteneksiz işletim sistemi Windows Mobile dır ve Apple her zaman Apple'dır. :D

Murat Burç

SDN Okuru
Sürekli dönüyor dolaşıyor aynı yere geliyor benim dediğim o kadar yüksek çözünürlüğe gerek yok kardeşim zaten adamların ekranı kaliteli fullHd ile 750p arasında gözle görecek bir fark yok ve iOS un yeteneksiz olduğuna katılmıyorum. Yeteneksiz işletim sistemi Windows Mobile dır ve Apple her zaman Apple'dır. :D

iOS yeteneksizdir androide nazaran.
Full hd ile 750p arasındaki değil de 2k ile full hd ve 750 p araısndaki fark hissediliyor kolayca
Ben kaliteli ekran istiyorum o kadar çözünürlüğe gerek var o kadar çözünürlük olupta gerekli donanım koyulmayan zaten az cihaz var androidde çok yok

FoLLow

Doçent
Reaksiyon puanı
309
Biraz bekle 6s plus 32 gb 3149 TL ile satışa çıkıcak % 4 nakit indirimi var appstorede 3028 TL ye alırsın

Venom22

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Arkadaşlar cidden şu an S7 edge ile 6s arasında kaldım.. isteklerim uzun ömürlü ve stabil olsun.

Murat Burç

SDN Okuru
Arkadaşlar cidden şu an S7 edge ile 6s arasında kaldım.. isteklerim uzun ömürlü ve stabil olsun.
Ya olay şu S7 edge gitmez felan diyecekler
İki cihazda 3 4 sene gider ama S7 edge daha kaliteli kullanım sunar ve diğer alanlarda daha üstün

BarKoda1010

Profesör
Reaksiyon puanı
353
Ya olay şu S7 edge gitmez felan diyecekler
İki cihazda 3 4 sene gider ama S7 edge daha kaliteli kullanım sunar ve diğer alanlarda daha üstün

Ben kimsenin elinde s3, S4 veya S5 görmüyorum artık fakat pek çok kişinin elinde iPhone 5, 5s, 6 hatta 4s bile görüyorum. Uzun ömür için Apple kardeşim.

Murat Burç

SDN Okuru
Ben kimsenin elinde s3, S4 veya S5 görmüyorum artık fakat pek çok kişinin elinde iPhone 5, 5s, 6 hatta 4s bile görüyorum. Uzun ömür için Apple kardeşim.
Eskiden di eskiden Mazide kalmamak gerekiyor eskiden daha çabuk çöp olurdu şimdi androidin sorunları çözüldü ayrıca uzun süre giden androidler de var zaten