3000 TL Civarı Telefon Önerisi

Önerileriniz?

• LG V20

• HTC 10

• Xperia XZ

• Diğer..

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.

Kararsiz Adam

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Merhabalar, 3000 TL civarında telefon önerilerinizi bekliyorum kafamda bazı telefonlar var fakat kararsız kaldım. Şunu belirteyim ben aldığım telefonu uzun yıllar kullanırım malım kıymetlidir açıkcası :) ve yıllardır samsung s4 kullanıyorum artık touchwiz den sıkılmış durumdayım. O yüzden önerilerinizde Samsung marka öneride bulunmazsanız sevinirim. Iphone a karşı nedense nefret duyuyorum çoğu zaman parasını hak etmediğini düşündüğüm oluyor. Bütçem 3000 TL civarında fakat illa ki 3000 tl lik bir öneride bulunmanıza gerek yok onu da belirteyim uzun yıllar sıkıntısız kullanmak istiyorum cihazımı. Önerilerinizi bekliyorum arkadaşlar :)

M

Murat Burç

SDN Okuru
HTC 10 samsung istemiyorsan bunun üstüne bir seçenek yok ayrıca onun kadar güçlü LG v20 çıktı ama Türkiyeye gelmesi biraz zaman alır o da en az HTC 10 kadar iyi bir telefon

Kararsiz Adam

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
HTC 10 samsung istemiyorsan bunun üstüne bir seçenek yok ayrıca onun kadar güçlü hatta onlardan daha güçlü LG v20 çıktı ama Türkiyeye gelmesi biraz zaman alır o da en az HTC 10 kadar iyi bir telefon
LG v20 bekleyebilirim benim için sıkıntı yok :) aralarında ki fark çok olur mu ki?

M

Murat Burç

SDN Okuru
LG v20 bekleyebilirim benim için sıkıntı yok :) aralarında ki fark çok olur mu ki?
LG v20 geçen sene note 5 fiyatında giriş yapmıştı 64 gblık modeli 2700 dü bu sene lg ona yakın fiyat politikası izler gibime geliyor bakarsın 3200 e de çıkar. 3500 e de çıkma ihtimali var

Kararsiz Adam

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
LG v20 geçen sene note 5 fiyatında giriş yapmıştı 64 gblık modeli 2700 dü bu sene lg ona yakın fiyat politikası izler gibime geliyor bakarsın 3200 e de çıkar. 3500 e de çıkma ihtimali var
Ben donanım açısından sormuştum :) mesela kamera konusu önemli benim için özellikle ön kamera htc 10 un ön kamerası gayet iyi LG v20 nin ön kamerası nasıl olur acaba? Onun dışında 300 400 liralık bir farkı kapatabilirim.

M

Murat Burç

SDN Okuru
Ben donanım açısından sormuştum :) mesela kamera konusu önemli benim için özellikle ön kamera htc 10 un ön kamerası gayet iyi LG v20 nin ön kamerası nasıl olur acaba? Onun dışında 300 400 liralık bir farkı kapatabilirim.
LGni ön kamerası hep iyiydi mutsuz etmez.Arka kamerası fotoğraf konusunda HTC 10 kadar iyi videos konudna LG biraz ama geçen sene g4de de böyleydi v10da düzeltildi g4e nazaran bu kamera kısmını cihaz mağazalara indiğinde kendiniz karar vermelisiniz. V20 keşke HTC 10 olsaydı dedirtmez ama bana göre

Kararsiz Adam

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
HTC 10'un kötü yanı türkiyede fazla kullanılmaması çarşıya çıktığımda 10 tane mağazaya sormama rağmen 1 tane bile HTC 10 kılıfı satan yoktu. Adam bana sen ne yapıcaksın HTC 10 u S7 alsana demişti :) Teknoloji mağazalarında da hiç HTC 10 göremedim bir türlü elime alamadım telefonu.

_FAUST_

Dekan
Reaksiyon puanı
1,612
Htc bence güzel telefon ama İPhone serisine de bir Göz at derim.:)

Kararsiz Adam

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Htc bence güzel telefon ama İPhone serisine de bir Göz at derim.:)
Arkadaşım Iphone 5s kullanıyor ekranı hd bile olmamasına rağmen günde 3 kez şarj ediyor kamerası desek diğerlerine göre geride kalıyor o yüzden pek düşünmüyorum Iphone :)

FoLLow

Doçent
Reaksiyon puanı
309
Arkadaşım Iphone 5s kullanıyor ekranı hd bile olmamasına rağmen günde 3 kez şarj ediyor kamerası desek diğerlerine göre geride kalıyor o yüzden pek düşünmüyorum Iphone :)

6sle 5s bir değil bence powerbankle o sorun çözülebilir tercih meselesi onun dışında önerim LG V20 olacaktır fakat ekim sonuna anca gelir diye düşünüyorum .

tengribizmenemen

Profesör
Reaksiyon puanı
485
HTC 10 öneriyorum.Stabilite ve uzun ömürlülük anlamında çok iyi.Hiç bir konuda üzmez diyebilirim HTC 10 için.V20'yi beğendiyseniz alabilirsiniz ama 3000 tl den aşağı geleceğini sanmıyorum.Htc 10 şuna hepsiburada da 2700 tl.

_FAUST_

Dekan
Reaksiyon puanı
1,612
Bilmiyorum sadece tavsiye benim ki ama ben bugüne kadar bir çok telefonda öyle bazılarının yazdığı gibi sorunlar yaşamadım.:)

Reaksiyon puanı
14
V20 TAM BİR CANAVAR ondan iyisini bulamazsın bence al ama batarya modüler değil o sıkıntı bide lg nin diğer modellerindeki gibi ghost screen sorunu varmı bilmiyoruz 2 hafta bekle kullananlar konuşmaya başlasın AL!

kadirirdem

Dekan
Reaksiyon puanı
708
Merhabalar, 3000 TL civarında telefon önerilerinizi bekliyorum kafamda bazı telefonlar var fakat kararsız kaldım. Şunu belirteyim ben aldığım telefonu uzun yıllar kullanırım malım kıymetlidir açıkcası :) ve yıllardır samsung s4 kullanıyorum artık touchwiz den sıkılmış durumdayım. O yüzden önerilerinizde Samsung marka öneride bulunmazsanız sevinirim. Iphone a karşı nedense nefret duyuyorum çoğu zaman parasını hak etmediğini düşündüğüm oluyor. Bütçem 3000 TL civarında fakat illa ki 3000 tl lik bir öneride bulunmanıza gerek yok onu da belirteyim uzun yıllar sıkıntısız kullanmak istiyorum cihazımı. Önerilerinizi bekliyorum arkadaşlar :)
yani anlaşılan Samsung istemiyorsun , ses performansı istiyorsan ve tam metal bir metal telefon istiyorsan htc 10 , lg v20 ve xz de bir gelsin de incelensin öyle yorum yapalım bence az daha bekle onların incelemeleri bir gelsin.

Kararsiz Adam

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
yani anlaşılan Samsung istemiyorsun , ses performansı istiyorsan ve tam metal bir metal telefon istiyorsan htc 10 , lg v20 ve xz de bir gelsin de incelensin öyle yorum yapalım bence az daha bekle onların incelemeleri bir gelsin.
LG v20 nin sesinin ve kamerasının nasıl olacağını çok merak ediyorum LG v20 yi bekleyeceğim yorumlarınızı için hepinize teşekkürler arkadaşlar telefonlar piyasaya çıktığında tekrar konu açarım görüşmek üzere :)

_FAUST_

Dekan
Reaksiyon puanı
1,612
LG v20 nin sesinin ve kamerasının nasıl olacağını çok merak ediyorum LG v20 yi bekleyeceğim yorumlarınızı için hepinize teşekkürler arkadaşlar telefonlar piyasaya çıktığında tekrar konu açarım görüşmek üzere :)
Lafı bile olmaz.:)

kadirirdem

Dekan
Reaksiyon puanı
708
aynen kardeşim bekleyebilirsin şimdiden hayırlı olsun,Rica ederim.:)

yarasa446

Asistan
Reaksiyon puanı
18
Bence mate 9 u bekleyebilirsen bekle kasım ,2017 ocak gibi çıkcak