3000 TL Civarı Android Önerisi

Hangisini tercih etmeliyim?

• HTC 10

Kullanılan: 10 43.5%
  • LG V20

Kullanılan: 1 4.3%
  • Xperia XZ

Kullanılan: 2 8.7%
  • Zenfone 3 Deluxe

Kullanılan: 1 4.3%
  • S7-Note7

Kullanılan: 9 39.1%
  • Diğer..

Kullanılan: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    23

newman42

Öğrenci
Reaksiyon puanı
9
Ön kamera sağlam kasa üst düzey ses için HTC 10 derim

giveusfreedom

Asistan
Reaksiyon puanı
31
Note 7 yi bekle derim vaktin varsa yoksa s7 edge veya htc 10 alabilirsin

Kurt Cobain

Profesör
Reaksiyon puanı
90
Bencede Note 7 yi bekleyin derim bekleyemiyorsanız S7 Edge alın.

emrehanizm

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Merhabalar, yakın zamanda telefon olmayı düşünüyorum almışken gerçekten iyisini alıp en az 3-4 yıl tepe tepe kullanmak istiyorum. Daha öncede konu açmıştım ve v20'yi bekleme kararı almıştım. Fakat diğer cihazlar da dikkatimi çekti. Açık konuşmak gerekirse durumum çok iyi değil 3000 TL'lik bütçeyi uzun birikimler sonucunda elde ettim. Aldığım telefonda sıkıntı istemiyorum çünkü yenisini alamam :) Gerçekten sağlam bir cihaz istiyorum yukarıda da belirttiğim gibi almışken gerçekten iyisini almak istiyorum.

Telefondan beklentilerim şunlar;
1- En az 3-4 yıl stabil kullanım sunması ve güncelleme alacak olması.
2- Kasa, ekran açısından sağlam olması düştüğünde hemen kırılmasını istemem.
3- İyi bir kameraya (özellikle ön kamera) sahip olması.
4- Müzik dinleyen bir insanım ses kalitesinin iyi ve ses düzeyinin yüksek olması.
5- Anı kaydetmeyi severim gerek ses gerekse video kaydı olsun başarılı olmasını isterim.
6- Servisinin iyi olmasını isterim kronik bir arıza olduğunda beni yarı yolda bırakmasın.

Bu kriterlerde bana en uygun telefonu önerebilirseniz gerçekten mutlu olurum yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar :)

Not: Iphone düşünmüyorum lütfen Iphone hakkında öneride bulunmayınız :)

1- Desire HD (3 sene) - m7 (2 sene(aile bireyim tarafından hala kullanılıyor)) - M9 (1 Sene+ birkaç ay :)) (htc10 almak için sattım.)) olmak üzere 6 yıldır HTC kullancısıyım.kullandığım hiç bir telefonda stabilizasyon konusunda sıkıntı yaşamadım.Şu anda da HTC 10 kullanıyorum. çıkar çıkmaz aldım.güncelleme konusuna gelince her ay (google'in güvenlik güncellemeside olsa) aksamadan güncelleme alıyorum.yanında iyileştirmelerde yapıyorlar.aralık sonuna kadar da androidin en son versiyonu gelecek.
2- Kasa sağlamlığı açısından tartışmaya gerek bile yok çok sağlam bir telefon.savunma silahı olarak bile kullanabilirsin :::))) benim tavsiyem bir mağazada incelemesini yapabilirsin.eline aldığında sana hissettirdiğine göre karar verirsin.
3- Kamera: Çıktığı dönemde DQmark tarafından yapılan testelerde 88 puan alarak S7 Edge ile birlikte liderliği paylaştı.Deneyimlerimde de hem ön kamerada hem de arka kamerada çok memnunum.gözümle gördüğümü neredeyse aynısını çekiyorum.bazı arkadaşlar videoda netleme probleminden bahsetmiş.pek fazla video çekmiyorum. farketmedim.Tolga bey de bahsetmişti bir videosunda izlemiştim.o videodan bir müddet sonra güncelleme geldi.güvenlik ile birlikte kamera iyileştirmeleride geldi.Mutlaka düzelmiştir diye düşünüyorum.Youtube da yapılmış bayağı yerli inceleme ve karşılaştırma videoları mevcut onları izleyerekte başarısını görebilirsin.
4- Ses : Ses konusuna gelince tek kelime ile ''muhteşem''.Kutusundan çıkan kulaklık çok kaliteli kendi duyma ayarlarını yaptıktan sonra muhteşem bir müzik deneyimi sunuyor.
5-Servis konusunda birşey diyemeyeceğim.Çünkü hiçbir HTC telefonumda şimdiye kadar bir problem yaşamadım.(yaşanmayacak anlamına gelmiyor tabiki de).100-200 tl fiyat farklarına bakmayıp KVK güvencesinde bir cihaz alırsan garanti konusunda da sorun yaşayacağını düşünmüyorum.

Özetle ; Alacak Olursan kesinlike pişman olacağını düşünmüyorum.

mdalga

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Sana onerecegim telefom s7 edge olur htc de cok iyi telefon ama ben menusunu fln sevmiyorum

Kararsiz Adam

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Hangi telefona karar verdiniz?

Önümüzdeki hafta içinde HTC 10 almaya karar verdim :)

1- Desire HD (3 sene) - m7 (2 sene(aile bireyim tarafından hala kullanılıyor)) - M9 (1 Sene+ birkaç ay :)) (htc10 almak için sattım.)) olmak üzere 6 yıldır HTC kullancısıyım.kullandığım hiç bir telefonda stabilizasyon konusunda sıkıntı yaşamadım.Şu anda da HTC 10 kullanıyorum. çıkar çıkmaz aldım.güncelleme konusuna gelince her ay (google'in güvenlik güncellemeside olsa) aksamadan güncelleme alıyorum.yanında iyileştirmelerde yapıyorlar.aralık sonuna kadar da androidin en son versiyonu gelecek.
2- Kasa sağlamlığı açısından tartışmaya gerek bile yok çok sağlam bir telefon.savunma silahı olarak bile kullanabilirsin :::))) benim tavsiyem bir mağazada incelemesini yapabilirsin.eline aldığında sana hissettirdiğine göre karar verirsin.
3- Kamera: Çıktığı dönemde DQmark tarafından yapılan testelerde 88 puan alarak S7 Edge ile birlikte liderliği paylaştı.Deneyimlerimde de hem ön kamerada hem de arka kamerada çok memnunum.gözümle gördüğümü neredeyse aynısını çekiyorum.bazı arkadaşlar videoda netleme probleminden bahsetmiş.pek fazla video çekmiyorum. farketmedim.Tolga bey de bahsetmişti bir videosunda izlemiştim.o videodan bir müddet sonra güncelleme geldi.güvenlik ile birlikte kamera iyileştirmeleride geldi.Mutlaka düzelmiştir diye düşünüyorum.Youtube da yapılmış bayağı yerli inceleme ve karşılaştırma videoları mevcut onları izleyerekte başarısını görebilirsin.
4- Ses : Ses konusuna gelince tek kelime ile ''muhteşem''.Kutusundan çıkan kulaklık çok kaliteli kendi duyma ayarlarını yaptıktan sonra muhteşem bir müzik deneyimi sunuyor.
5-Servis konusunda birşey diyemeyeceğim.Çünkü hiçbir HTC telefonumda şimdiye kadar bir problem yaşamadım.(yaşanmayacak anlamına gelmiyor tabiki de).100-200 tl fiyat farklarına bakmayıp KVK güvencesinde bir cihaz alırsan garanti konusunda da sorun yaşayacağını düşünmüyorum.

Özetle ; Alacak Olursan kesinlike pişman olacağını düşünmüyorum.

Detaylı yorumunuz için teşekkür ederim önümüzdeki hafta içinde HTC 10 almayı düşünüyorum sağ olun :)