300 Tl Güzel Kulaklık

Miyawli

Öğrenci
Reaksiyon puanı
6
300 tl ye en iyi mikrofonlu kulaklık arıyorum 100 üzerinden değerlendirirsek
60 Mikrofon 30 Konfor 10 Ses kalitesi
Normal mikrofon alamam mlsf

CraYen

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
1,003
Ses kalitesi neden 10 ki? Kulaklık'ta en önemli olan şey ses kalitesi. Görünüş için mi sadece?

Miyawli

Öğrenci
Reaksiyon puanı
6
Ses kalitesi neden 10 ki? Kulaklık'ta en önemli olan şey ses kalitesi. Görünüş için mi sadece?
Benim için önemli olan mikrofon fakat mikrofonu çok iyi ses kalitesi de iyi olan bir kulaklık varsa görmek isterim hemde 300 tl ye

UnFrGvnG

Profesör
Reaksiyon puanı
989
300 tl ye en iyi mikrofonlu kulaklık arıyorum 100 üzerinden değerlendirirsek
60 Mikrofon 30 Konfor 10 Ses kalitesi
Normal mikrofon alamam mlsf

100 tl daha artirma sansiniz varsa F/P ürünü rahatlikla diyebilirim, Hepsiburada, trendyol, 700-800 tl arastirabilirsiniz

3 senedir kullanıyorum ve çok memnun kaldim alirsaniz çok rahatlarsiniz, ozellikle cs go tarzi oyunlar oynuyorsaniz bu tam size göre
Mesaj otomatik birleştirildi:

100 tl daha artirma sansiniz varsa F/P ürünü rahatlikla diyebilirim, Hepsiburada, trendyol, 700-800 tl arastirabilirsiniz

3 senedir kullanıyorum ve çok memnun kaldim alirsaniz çok rahatlarsiniz, ozellikle cs go tarzi oyunlar oynuyorsaniz bu tam size göre
Çok özür diliyorum stokta kalmamış bu ürün kirmizisi var 400 e onu turuncu olan sandim :(

walledia

Profesör
Reaksiyon puanı
6,928

Mesaj otomatik birleştirildi:

Çok özür diliyorum stokta kalmamış bu ürün kirmizisi var 400 e onu turuncu olan sandim :(

Şahsen ben olsaydım biraz daha bütçeyi arttırıp bu iki üründen birini tercih ederdim. Ben de aynı saçmalığı yaptım ve ucuz bir kulaklık aldım. 3 ay sonrasında bozuldu. Güzel bir kulaklık alın, sizi uzun bir süre boyunca memnun etsin. Şahsen ben böyle düşünüyorum. 300 TL bandındaki kulaklıklar memnun etmiyor.