300 Lira Mouse Önerisi

The Commander

Profesör
Reaksiyon puanı
1,338
Merhaba arkadaşlar. Bir süredir mouse değiştirmeyi planlıyordum. James Donkey 112C kullanıyorum. Memnunum işimi görüyor ama daha iyi bir şey almak istiyorum. Bütçemi de ayarlamışken alayım dedim. CS - Go oynuyorum. Küçük mouseları pek sevmiyorum. Ona göre bir şeyler önerirseniz beraber değerlendirelim, teşekkürler.

panzr

Profesör
Reaksiyon puanı
1,483
Razer DeathAdder ya da Hyperx Pulsefire Core alabilirsiniz.

The Commander

Profesör
Reaksiyon puanı
1,338
Rival 300s öneririm. Kendim 1 yıldır kullanıyorum, gayet memnunum:)

Kriterlerinize uygun.
Katılıyorum, bende de Rival 300s mevcut. Fiyatına göre iyi.
Teşekkürler, kullanıcılarından yorum almak beni memnun etti. Mouse'un ağırlığı nasıl? Çok hafif olmasını istemem.
Razer DeathAdder ya da Hyperx Pulsefire Core alabilirsiniz.
Hocam Razer bütçemi aşıyor, o yüzden ilgilenmiyorum. Hyperx'i de eledim, onu alacağıma arkadaşların önerdiği Steelseries biraz daha ağır bastı, yine de teşekkür ederim.

The Cyclist

Dekan
Reaksiyon puanı
6,906
Teşekkürler, kullanıcılarından yorum almak beni memnun etti. Mouse'un ağırlığı nasıl? Çok hafif olmasını istemem.

Hocam Razer bütçemi aşıyor, o yüzden ilgilenmiyorum. Hyperx'i de eledim, onu alacağıma arkadaşların önerdiği Steelseries biraz daha ağır bastı, yine de teşekkür ederim.

Ortalama diyebilirim, hafif de değil, çok ağır da.

Bu arada gerek ergonomi gerekse yazılım desteği gayet başarılı.

+ bir özellik:
Pc'yi kardeşimle kullandığım yazılımdan farklı profiller atayabiliyorum. Makro tuşlarından RGB akışına kadar ayar yapabiliyorum.

The Commander

Profesör
Reaksiyon puanı
1,338
Ortalama diyebilirim, hafif de değil, çok ağır da.

Bu arada gerek ergonomi gerekse yazılım desteği gayet başarılı.

+ bir özellik:
Pc'yi kardeşimle kullandığım yazılımdan farklı profiller atayabiliyorum. Makro tuşlarından RGB akışına kadar ayar yapabiliyorum.
Anladım. Zaten ne hafif ne ağır olması iyidir bilirsiniz, istediğim gibi görünüyor. Bir arkadaşımdan da Logitech G402 tavsiyesi aldım, sizce hangisi daha iyidir?

panzr

Profesör
Reaksiyon puanı
1,483

hocam fiyatlar bu şekilde. Tabi karar sizin. Hangisi kafanıza yattıysa onu almanızı öneririm.

Reaksiyon puanı
2
Rival 300S yada Rampage HOWL. Rampage HOWL kullanıyorum çok memmunum gayet güzel 99TL'ye almıştım.

The Commander

Profesör
Reaksiyon puanı
1,338
hocam fiyatlar bu şekilde. Tabi karar sizin. Hangisi kafanıza yattıysa onu almanızı öneririm.

Ben buradan baktığım için fiyatı yüksek görmüşüm. Değerlendireceğim mutlaka. Biraz incelemelerine vs bakıp kararımı vereceğim. Çok teşekkür ederim ilginize.
Rival 300S yada Rampage HOWL. Rampage HOWL kullanıyorum çok memmunum gayet güzel 99TL'ye almıştım.
Elimde zaten bahsettiğiniz Rampage ayarında bir mouse var (hemen hemen) ve ben daha iyi bir mouse arıyorum hocam, diğer tavsiyeniz için teşekkür ederim.

panzr

Profesör
Reaksiyon puanı
1,483
Ben buradan baktığım için fiyatı yüksek görmüşüm. Değerlendireceğim mutlaka. Biraz incelemelerine vs bakıp kararımı vereceğim. Çok teşekkür ederim ilginize.

Elimde zaten bahsettiğiniz Rampage ayarında bir mouse var (hemen hemen) ve ben daha iyi bir mouse arıyorum hocam, diğer tavsiyeniz için teşekkür ederim.
Bir şey değil şimdiden alacağınız mouse hayırlı olsun.

The Commander

Profesör
Reaksiyon puanı
1,338
Araştırmalarım ve izlediğim bazı videolar sonrasında Steelseries Rival 300s modelinin siparişini verdim. Tavsiye verip yardımcı olan tüm arkadaşlara teşekkürler.