Öneri 300-500 TL F/P oyuncu fare önerisi

0nurT4R101

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba.

500 TL bütçem var.

500 TL veya altında fiyata aşağıdaki kriterlere uygun kaliteli fiyat performans oyuncu faresi önerilerinizi bekliyorum.

Genellikle FPS oyunları oynayacağımdan dolayı alacağım.

Uzun ömürlü sorun çıkarmadan rahat 5-6 yıl kullanabileceğim bir şey olmalı.

Tutuş şeklim palm grip ve fingertip grip.

Kablolu veya kablosuz olması fark etmez.

Ama eğer kablosuz olacak ise gecikme olmasın.

Minecraft'ta Bedwars ve PvP'de yapacağımdan dolayı drag Click özelliği olmalı ve kolayca butterfly Click yapabilmek için sol ve sağ Click tuşları geniş olmalı.

Sensörü kolayca aım alabilmek için iyi olmalı.

HZ (Hertz) değeri FPS oyunları için iyi düzeyde olmalı

Bazı farelerin driver programları oluyor onlar sayesinde farenin tuşlarına atama, ışık rengi değiştirme, vb. gibi şeyler yapabiliyoruz farenin öyle bir programı olursa güzel olabilir. (zorunlu değil)

Tekerleği hassas ve hızlı olmamalı.

Tekerlekle kaydırırken biraz sert ve tuşuna basarlln sert hissetirmeli bu tip farelerin tekerleği ile daha rahat kaydırıyor özellikle oyunda item seçerken rahat hissediriyor.

Bunlara uygun önerileriniz varsa söylemekten çekinmeyin.

Teşekkürler.

#fare #mouse #oyuncu #gaming #ekipman #öneri

0nurT4R101

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
500₺'ye başka bir özellik istemediğine emin misin? Bir kez daha düşün istersen.

Abuk subuk markalardan uzak dur. Şu anda en ucuzları bunlar. Amazondaki mouse indirimde, turuncu sitede 1.5k ya satılıyor.
2 mouse da fps oyunları için iyi değilmiş. Bu son şansım ekipman falan almak için. Önceden aldığım mouselar çok sorun çıkardı gına geldi artık. 4-5 yıl ömürlük ve kaliteli bir şey arıyorum ki daha sorun yapmasın. Bu yüzden çok abartı istedim

Graveworm

Moderatör
Moderatör
Reaksiyon puanı
1,322
2 mouse da fps oyunları için iyi değilmiş. Bu son şansım ekipman falan almak için. Önceden aldığım mouselar çok sorun çıkardı gına geldi artık. 4-5 yıl ömürlük ve kaliteli bir şey arıyorum ki daha sorun yapmasın. Bu yüzden çok abartı istedim

Çok abartı istemek kullanıcının hakkı fakat verdiğin fiyat biraz komik. 500 daha koyup en azından Razer Essential falan alabilirsin.

0nurT4R101

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Çok abartı istemek kullanıcının hakkı fakat verdiğin fiyat biraz komik. 500 daha koyup en azından Razer Essential falan alabilirsin.
700 tl ye yükselltim bütçeyi.
2 ay sonra pc setup kuracagım ama bütçem 30.000 tl ve kasa monitor gamepad falan bunun içinde geriye mouse kalıyor onu almak için çok düşük bütçe kalıyor.
Diğer setup kurmam gereken ekipmanların fiyatından biraz kırarsam bütçeyi artırmaya çalışırım belki.