3 telefon arasında kaldım

bindokuz103

Asistan
Reaksiyon puanı
150
8 Plus yerine XS düşün. Çünkü 8 Plus o segmentin telefonu değil. Eğer video kalitesi önemliyse seniniçin S10+, Fotoğraf kalitesi ve batarya önemliyse Mate 20 Pro. Ekran biraz daha ufak olsun daha çok sosyal medya kullanırım diyorsan XS. bence fiyat performans olarak bunların içinde en optimum cihaz Mate 20 Pro. Huawei'nin çıkardığı en iyi telefonlardan biri. Neredeyse bir yıl oldu cihazın fiyatı düşmedi. Cihazın performansı iyi, kablosuz ters şarj özelliği var, hızlı şarj desteği var. her anlamda işini görür ve uzun süre kullanırsın dostum.

grbzz

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
9,766
Mate 20 Pro'yu baştan elersek diğer iki cihaz jenerasyon olarak birbirini tutmuyor ama yine de S10+ tabi ki de daha iyi. Ama tercihiniz iPhone olacaksa Xr tavsiye ederim. Pil konusu hakkında çok yorum var ama alacak gibi olursanız kendi deneyimimi paylaşabilirim kesinlikle kötü bir sonuç elde etmezsiniz. İşlemciye de takılmayın, sıradan bir kullanıcı Exynos'tan olumsuz bir geri dönüt almaz.

KaTaRaN

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,515
S10 al kardeşim. 8plus eskidi o parayı hak etmiyor artık. Gece çekim yapamazsın ve çerçeve var dev gibi. P20 de çok kötü en kötü ekran tasarımına sahip. S10 geçerli hele plus alcam dersen deme keyfine... Zevk meselesi tabi ki ama ben olsam s10 tercih ederim