3 Tane harddisk değiştirdim ama nafile...

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Nit
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Nit

Asistan
Reaksiyon puanı
5
Arkadaşlar sorunum hala devam ediyor 3 tane harddiskle denedim hala bu ekran

Detaylı iç temizlik yaptım söküp taktım biosu sıfırladım ama olmadı sorun bu

http://i.imgur.com/54Gvgkx.jpg

Ne yapmam gerekiyor lütfen yardım edin

honline

Profesör
Reaksiyon puanı
296
Ne gerek var bilgisayarcılara ya onlar ne biliyor allah aşkına bilgisayar eski biraz sadece master yapmak gerekiyor herhalde
Cevabın sorunun içinde sen daha bir kaç hdd felan değiştirmeye devam et

Nit

Asistan
Reaksiyon puanı
5
Cevabın sorunun içinde sen daha bir kaç hdd felan değiştirmeye devam et

Bilader ben sana bişey söleyeyim. Ben bu forumu bayadır takip ediyorum senin kadar sevilmeyen bi adam görmedim. Her şeye ters bi cevabın var. Evet gerek yok bişey bilmiyorlar daha çok bozuyorlar ben sorunumu böyle halledicem sen kafanı yorma bak işine hadi kardeşim hadi kendinide bişey biliyorsun sanma yardımcı bile olamadın

honline

Profesör
Reaksiyon puanı
296
Üye olalı 10 gün olmuş bayadır takip ettiğin belli, benim kimseye sevimli görünmek için çaba sarfetme arayışındada değilim, elimden geldiği kadar boş vakitlerimde buradan bilgisayarında sıkıntı yaşayan insanlara yardımcı olmaya çalışıyorum sorunun sebebini 10 saniyede ögrenebilecek tecrübeyede sahibim ama şu saatten sonra asla, sorunun için sana bol şanş inşallah yardım edenler olur olacaktırda

Nit

Asistan
Reaksiyon puanı
5
Üye olalı 10 gün olmuş bayadır takip ettiğin belli, benim kimseye sevimli görünmek için çaba sarfetme arayışındada değilim, elimden geldiği kadar boş vakitlerimde buradan bilgisayarında sıkıntı yaşayan insanlara yardımcı olmaya çalışıyorum sorunun sebebini 10 saniyede ögrenebilecek tecrübeyede sahibim ama şu saatten sonra asla, sorunun için sana bol şanş inşallah yardım edenler olur olacaktırda

Tek üyeliğim bu değil merak etme onun şifresini unuttum bunu yeni açtım ama sende nerde onu düşünecek zeka. Söyle bakalım çok bilmiş neden bana yardımcı olamayıp basit bir cevapla geçiştirdin ?

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Forumda aynı konuyu 2 kere açmanın amacı nedir ?

Kusura bakma kardeşim konuyu düzenleme seçeneği aktif değildi o yüzden yeni açtım :)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Değil 10 saniye bir bakışla anlasan dahi insanlarla nasıl iletişime geçileceğini bilmiyorsan bir işe yaramaz. O zaman bildiğini sandığın şeylerin bir tek sana faydası dokunur. Kimseyede yardımcı olamazsın. Ve gördüğüm kadarıyla insanların huzurunu kaçırırsın.

honline

Profesör
Reaksiyon puanı
296
Tek üyeliğim bu değil merak etme onun şifresini unuttum bunu yeni açtım ama sende nerde onu düşünecek zeka
Nerede sende o zeka öylemi seviyen belli oldu, inşallah multi üyelikten radara yakalanırsın

Nit

Asistan
Reaksiyon puanı
5
Nerede sende o zeka öylemi seviyen belli oldu, inşallah multi üyelikten radara yakalanırsın

Ben diyorum ki şifremi unuttum sen diyorsun ki inşallah multi üyelikten radara yakalanırsın. Sende seviyeni belli etmiş oldun

Seyhoo

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
741
Kardeşim boşver sen dediğin gibi gitme bilgisayarcılara kendin halletmeye çalış boşu boşuna verme para master yapmayı internetten araştırabilirsin zor değil