busre
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 0
güzel olabilir ben sdn uzantılı msn adresimi aldım
busre@sdn.com
busre@sdn.com
4 Gün mü ?Artık Son Gün Veee Başlıyoruz... Yolcu Kalmasın... Advert: 4 Gün Kaldı.... Heyecan Artıyor!!! Artık Son Durak... Herşey Bitiyor...!!! 3. SDN MSN Buluşması Başlıyoooor!!!
Maydonoz olmasan olmaz değilmi mesajıma? :thumbdown:ne olur katıl sen olmasan bu buluşmanın ne anlamı kalır :thumbdown::thumbdown:
bu arada benide eklersen sevinirim.
yndn@sdn.com
Güncelleme Yapmam Lazımmış... Sorry4 Gün mü ?
Bugün ayın 14'ü ve 4 gün !
İlginç :mrgreen:
Konuya biraz daha önem verir ve yazdığın mesajları silip silip yeni mesajlar editlemezsen daha yakışıklı olcak konu !Güncelleme Yapmam Lazımmış... Sorry
Öööö Bu Seni İlgilendirmez Sanırım. Ayrıca Bu Aralar Dikkatsizim...:4:Konuya biraz daha önem verir ve yazdığın mesajları silip silip yeni mesajlar editlemezsen daha yakışıklı olcak konu !
Öööö :hammer: Bu ne küstahlıktır böyle ? Ciddiyete davet ediyorum seniÖööö Bu Seni İlgilendirmez Sanırım. Ayrıca Bu Aralar Dikkatsizim...:4:
Bunun yanlış olduğunu bile bile yaptığının ve konuyu kirlettiğinin de farkındasındır inşallah ! Neyse artık konuyu yetkililere bırakmak istiyorum ben...Yazdığım Cevapları Silmemin Nedeni Şudur Ki... Eğer Katılacak Olan Varsa Ve Bu Konuyu Açtığımdan Haberleri Olmayan Üyeler Olmuşsa.... Bilsinler Diye Güncel Tutmaya Çalışmaktandır... Thanks!
Arkadaşım neden buraya biri hayır yapılmasın denildiğinde terslenip azarlanıyor sorabilirmiyim? Sen buraya yapılsın mı diye soru sormuşsun? Herkes katılmak zorunda değil milletin işi gücü oluyor acil işi çıkıyor ben bir yapılmasın dedim bir tane .... atlamış mesajıma hemen maydonoz olmuş! Bu forumda fikrimi beyan edemicekmiyim ben? :thumbdown:
Tamamdır. Bu Arada Avatara Yama Yapmışsın. Basit Ama Çok İlginç
En son yapılan msn buluşmasına katılmıştım.(Bir kenardan izlemiştim daha doğrusu) 10 dakika sonra ayrılmıştım.
Katılanlara saygım var ama gereksiz bişey bence.
Beğendiysen ödünçalabirsinTamamdır. Bu Arada Avatara Yama Yapmışsın. Basit Ama Çok İlginç
Bende birinden çalmıştım amaLegal Hakkı Kimde Saklı??? Yalnız Hafif Koyu...
Legal Hakkı Kimde Saklı??? Yalnız Hafif Koyu...
:confused1::confused1:
Ooooo Nasıl Bişi Oldu Ya... Yani Meali... Avatarın Legal Hakkı Şu An Nickini Hatırlayamadığım Arkadaşta... Ama Emin Olmalıyım... Kardeşi Varsa O da Yapabilir... Ondan İsterim... Sonra Artık Onu Kim Yapmışsa, Avatarın Resmi SDN Grisine Göre Koyu Olmuş...Puahaha :w00t::mrgreen:
Ne diyosun kardeş bişey anlamadım valla :mrgreen:Ooooo Nasıl Bişi Oldu Ya... Yani Meali... Avatarın Legal Hakkı Şu An Nickini Hatırlayamadığım Arkadaşta... Ama Emin Olmalıyım... Kardeşi Varsa O da Yapabilir... Ondan İsterim... Sonra Artık Onu Kim Yapmışsa, Avatarın Resmi SDN Grisine Göre Koyu Olmuş...![]()
+1 :lol:Ne diyosun kardeş bişey anlamadım valla :mrgreen:
İş kim biz kim spy
Bulabilsem girecektim de şu 3 aylık tatilde kim iş verir
İş güç sahibi olanlar için söyledim ben![]()