3.MSN Buluşması Yapılsın Mı?

3. MSN Buluşması Yapılsın Mı?

• Evet.

Kullanılan: 59 64.8%
  • Hayır.

Kullanılan: 32 35.2%

• Kullanılan toplam oy
    91

Neotiger

Profesör
Reaksiyon puanı
41
Artık Son Gün Veee Başlıyoruz... Yolcu Kalmasın... Advert: Heyecana Az Kaldı Zaman Daraldıkça Heyecan Artıyor!!! Artık Son Durak... Herşey Bitiyor...!!! 3. SDN MSN Buluşması Başlıyoooor!!! (15 Temmuz 2009 Çarşamba 20:00 )

Rom.

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
177
Artık Son Gün Veee Başlıyoruz... Yolcu Kalmasın... Advert: 4 Gün Kaldı.... Heyecan Artıyor!!! Artık Son Durak... Herşey Bitiyor...!!! 3. SDN MSN Buluşması Başlıyoooor!!!
4 Gün mü ?
Bugün ayın 14'ü ve 4 gün !
İlginç :mrgreen:

Neotiger

Profesör
Reaksiyon puanı
41
Konuya biraz daha önem verir ve yazdığın mesajları silip silip yeni mesajlar editlemezsen daha yakışıklı olcak konu !
Öööö Bu Seni İlgilendirmez Sanırım. Ayrıca Bu Aralar Dikkatsizim...:4:

Rom.

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
177
Öööö Bu Seni İlgilendirmez Sanırım. Ayrıca Bu Aralar Dikkatsizim...:4:
Öööö :hammer: Bu ne küstahlıktır böyle ? Ciddiyete davet ediyorum seni :mad: konu açmışsan hakkını vermen lazım, bundan sonraki mesajlarında daha dikkatli olmanı temenni ediyorum !

Neotiger

Profesör
Reaksiyon puanı
41
Yazdığım Cevapları Silmemin Nedeni Şudur Ki... Eğer Katılacak Olan Varsa Ve Bu Konuyu Açtığımdan Haberleri Olmayan Üyeler Olmuşsa.... Bilsinler Diye Güncel Tutmaya Çalışmaktandır... Thanks!

Rom.

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
177
Yazdığım Cevapları Silmemin Nedeni Şudur Ki... Eğer Katılacak Olan Varsa Ve Bu Konuyu Açtığımdan Haberleri Olmayan Üyeler Olmuşsa.... Bilsinler Diye Güncel Tutmaya Çalışmaktandır... Thanks!
Bunun yanlış olduğunu bile bile yaptığının ve konuyu kirlettiğinin de farkındasındır inşallah ! Neyse artık konuyu yetkililere bırakmak istiyorum ben...

Ugur.pc

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Arkadaşım neden buraya biri hayır yapılmasın denildiğinde terslenip azarlanıyor sorabilirmiyim? Sen buraya yapılsın mı diye soru sormuşsun? Herkes katılmak zorunda değil milletin işi gücü oluyor acil işi çıkıyor ben bir yapılmasın dedim bir tane .... atlamış mesajıma hemen maydonoz olmuş! Bu forumda fikrimi beyan edemicekmiyim ben? :thumbdown:

ZorhaK

Rektör
Reaksiyon puanı
259
En son yapılan msn buluşmasına katılmıştım.(Bir kenardan izlemiştim daha doğrusu) 10 dakika sonra ayrılmıştım.

Katılanlara saygım var ama gereksiz bişey bence.

Neotiger

Profesör
Reaksiyon puanı
41
Arkadaşım neden buraya biri hayır yapılmasın denildiğinde terslenip azarlanıyor sorabilirmiyim? Sen buraya yapılsın mı diye soru sormuşsun? Herkes katılmak zorunda değil milletin işi gücü oluyor acil işi çıkıyor ben bir yapılmasın dedim bir tane .... atlamış mesajıma hemen maydonoz olmuş! Bu forumda fikrimi beyan edemicekmiyim ben? :thumbdown:

Bencede Yani Katılmayan Katılmaz... Zorlanmıyor Kimse... Haklısın

Tamamdır. Bu Arada Avatara Yama Yapmışsın. Basit Ama Çok İlginç
En son yapılan msn buluşmasına katılmıştım.(Bir kenardan izlemiştim daha doğrusu) 10 dakika sonra ayrılmıştım.

Katılanlara saygım var ama gereksiz bişey bence.

Belki Özleyenler Olmştur Bu Buluşmayı... Gereksiz Buluyorsan... Sen Bilirsin... Söz ZorhaK'tan Dışarı... Ben Flood Yapmıyorum. Yazdığım Mesajı Siliyorum Üst Üste Mesaj Yazmıyorum... Kural İhlali Yok:laugh:

Neotiger

Profesör
Reaksiyon puanı
41
Legal Hakkı Kimde Saklı??? Yalnız Hafif Koyu...

Neotiger

Profesör
Reaksiyon puanı
41
Sende Saklı... Nese Sakla Bi Ara Alırım... Oké???

Neotiger

Profesör
Reaksiyon puanı
41
Puahaha :w00t::mrgreen:
Ooooo Nasıl Bişi Oldu Ya... Yani Meali... Avatarın Legal Hakkı Şu An Nickini Hatırlayamadığım Arkadaşta... Ama Emin Olmalıyım... Kardeşi Varsa O da Yapabilir... Ondan İsterim... Sonra Artık Onu Kim Yapmışsa, Avatarın Resmi SDN Grisine Göre Koyu Olmuş...:D Şakacı Reflex Adını Hatırladım... İslahiyat Çalışması Başarılı Geçmiş... Ama Sanki 0,01 Oranında Belirginlik Var... Konu Nereye Gitti...

Rom.

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
177
Ooooo Nasıl Bişi Oldu Ya... Yani Meali... Avatarın Legal Hakkı Şu An Nickini Hatırlayamadığım Arkadaşta... Ama Emin Olmalıyım... Kardeşi Varsa O da Yapabilir... Ondan İsterim... Sonra Artık Onu Kim Yapmışsa, Avatarın Resmi SDN Grisine Göre Koyu Olmuş...:D
Ne diyosun kardeş bişey anlamadım valla :mrgreen:

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Konudan sapma olmasın. Mümkünse konuyla alakalı tartışmalar yapalım.

En önemlisi de Türkçeye biraz önem verelim. ;)

Neotiger

Profesör
Reaksiyon puanı
41
Arkadaşlar İsteyenler İle Prova Yapabiliriz...

Neotiger

Profesör
Reaksiyon puanı
41
Gelin Millet Kaynaşmaya Başladık Pisman Olmayın

ulaş35

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Fazla kaynamayın sonra mazallah buharlaşırsınız felan :D