3.MSN Buluşması Yapılsın Mı?

3. MSN Buluşması Yapılsın Mı?

• Evet.

Kullanılan: 59 64.8%
  • Hayır.

Kullanılan: 32 35.2%

• Kullanılan toplam oy
    91

Neotiger

Profesör
Reaksiyon puanı
41
Troy Abi Şimdi Adres Açıyor... Sanırım Bu 3. Adresi Olacak... Ama Daha Adresler Yazılmazsa Tarihte Değişiklik Yapabilirim Yani Uzaaarrrr.... SDN Uzantılı Adres Yazın Ne Olurr!!! Ekleyelim Sizi... Konu Yine Dibe Vuruyor...

Neotiger

Profesör
Reaksiyon puanı
41
Allahına Kurban Peter!!! Allahım. Adres Yazan Oldu!!! Peter Sence En Az Kaç Kişi Lazım Olur???

Peter

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
88
Gelecek olan gelsin kimseyi zorlamıyoruz

MuratSelim

Doçent
Reaksiyon puanı
15
Buyrun konuşmak isteyenlere MSN adresimi verebilirim.

Neotiger

Profesör
Reaksiyon puanı
41
Az Gün Kaldı Hala Çok Az Adres Var. Bir Kere Daha Belirteyim. Açacağınız Adresin Bir Yerinde SDN Veya Shiftdelete.net Yazması Gerekir. Bunu Yapmanız Zor Değil... (Ayrıca Zorlamıyoruz Kimseyi)

PlainLogic

Profesör
Reaksiyon puanı
12
Az Gün Kaldı Hala Çok Az Adres Var. Bir Kere Daha Belirteyim. Açacağınız Adresin Bir Yerinde SDN Veya Shiftdelete.net Yazması Gerekir. Bunu Yapmanız Zor Değil... (Ayrıca Zorlamıyoruz Kimseyi)

neden yazmak zorunda böyle saçma şey görmedim kim bulmuş bu kuralı?

Neotiger

Profesör
Reaksiyon puanı
41
Adı Böyle 3. SDN MSN Buluşması. Yani SDN Üyeleri Katılabilir. Şimdi diyeceksin Bende SDN Üyesiyim. Belirli Olmaz Mı? İşte Olmaz PlainLogic Yerine Diyelim Adın Ahmet Yazarsan Senin Kim Olduğun Belirli Olmaz.. Ama Ahmet_SDN Yazarsan Haa Bu SDN Üyesi Derler... OK??? 10 Kişiyi Tamamlarsak Yeter...

Rom.

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
177
Böyle ayarlamayla felan güzel bi muhabbet olacağını sanmıyorum, çünkü ne konuşulacağı ne tartışılacağı hangi geyiklerin döneceği bilinmiyor, geyik dediğin bi anda ortaya çıkar ve süper bi ortam olur, güzel bir ortam görmek için 1.SDN Msn buluşmasını, pek de güzel olmayan ortamı görmek için 2.SDN Msn buluşmasını referans almanızı istiyorum, ayrıca muhabbet etmek isteyenlere her zaman kapımız açık, Profilimden Msn adresimi eklerseniz döndürürüz bi muhabbet :D, Şu an SDN'deki aktif üyelerin bir çoğunun adresi bende mevcut zaten ;)
Planla, programla olmaz diyorum ben ama hadi yine de hayırlısı..

Neotiger

Profesör
Reaksiyon puanı
41
Böyle ayarlamayla felan güzel bi muhabbet olacağını sanmıyorum, çünkü ne konuşulacağı ne tartışılacağı hangi geyiklerin döneceği bilinmiyor, geyik dediğin bi anda ortaya çıkar ve süper bi ortam olur, güzel bir ortam görmek için 1.SDN Msn buluşmasını, pek de güzel olmayan ortamı görmek için 2.SDN Msn buluşmasını referans almanızı istiyorum, ayrıca muhabbet etmek isteyenlere her zaman kapımız açık, Profilimden Msn adresimi eklerseniz döndürürüz bi muhabbet :D, Şu an SDN'deki aktif üyelerin bir çoğunun adresi bende mevcut zaten ;)
Yeni Olan Üyelerinde Adresi Var Mı? Sende Bay Romantik:laugh:

Rom.

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
177

Yeni Olan Üyelerinde Adresi Var Mı? Sende Bay Romantik:laugh:

Yeni üye olanlar forumla fazla haşır neşir olmadığı için tabii ki yok, ama aktif olan yeni üyelerin bi kaçı var :cool:

Neotiger

Profesör
Reaksiyon puanı
41
Tamam. Sen İstersen Katılmayabilirsin... O Senin Görüşün. Zevksiz Olacağını Sanmıyorum...

Hakkı Alkan

Rektör
Yönetici
Reaksiyon puanı
2,168
mail adresleri paylaşmayalım. troy da gelsin mi? yer var mı msn'de?

chatLaqim

Asistan
Reaksiyon puanı
0
geLsn geLsn adminsiz tadı olurmu buluşmann (: bekleriz buyur gel troy abi... (:

PC MERAKLISI

Dekan
Reaksiyon puanı
2
konu bu bölüme geldi sabitlendi...

sdn uzantılı (daha doğrusu istediğiniz uzantılı) bi adres için ilk mesaja ekleme yapıyorum ordan kafanıza göre sdn uzantı takıp buluşmaya katılabilirsiniz

Neotiger

Profesör
Reaksiyon puanı
41
PC MERAKLISI, Troy Adresini Belirlerse Bana Ö.m At. Gruba Ekleyelim. Grubun Sahibi Kimse O Eklesin Okiş...

PC MERAKLISI

Dekan
Reaksiyon puanı
2
buarada arkadaşlar adres verirken

xxx-sdn[at]xxx[nokta]com şeklinde verin sıpalar(spam) dolmasın mail kutunuza :D

Neotiger

Profesör
Reaksiyon puanı
41
Sıpaları Kim Gönderiyo Acep...

Neotiger

Profesör
Reaksiyon puanı
41
Ona Bir Çözüm Var. Benim Açtığım Hesaba E-Posta Doğrulanmadığı İçin E-Posta Gelemiyor XD

Rom.

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
177
Ne zaman olacağını bi kararlaştırsanız ona göre geliyoruz gelemiyoruz derdik.

Neotiger

Profesör
Reaksiyon puanı
41
15 Temmuz 20:00 Romantic

Rom.

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
177
Bence Cumartesi akşamı olsun çünkü belirtilen tarihte ertesi gün işgünü !