Efi Avni x64
Doçent
Hyperx Alloy Core RGB
Logitech G213 RGB
Razer Cynosa V2
Düşüncem Logitech üzerine ama tavsiyeleri bekliyorum
Logitech G213 RGB
Razer Cynosa V2
Sağlam olsun uzun ömürlü gitsin diyorsan logitech ha yok oyun oynarım tepkime benim için önemli 1 2 yıl kafi diyorsan hyperxHyperx Alloy Core RGB
Logitech G213 RGB
Razer Cynosa V2
Oyun oynarım da deli gibi kasmam yani csgo oynarım rank da MG öyle diyeyim yaniSağlam olsun uzun ömürlü gitsin diyorsan logitech ha yok oyun oynarım tepkime benim için önemli 1 2 yıl kafi diyorsan hyperx
Bence yine hyperx almalısın. Logitechin çoğu yeni ürünleri biraz patates çıkıyor ne kadar garanti de olsa.Logitech için tuşları basmıyor gibi çook şikyet vardı ama garanti kısmı da bir o kadar iyi ve gözüme en cazip gelen de o oldu, o yüzden logitech almayı düşündüm. Bütçeyi artırabilirsem apex 3 alabilirim
Mesaj otomatik birleştirildi:
Oyun oynarım da deli gibi kasmam yani csgo oynarım rank da MG öyle diyeyim yani
Haklı yorum. Mouse da Razer üstü yok.Fare olarak açıklarsam daha önce Logitech in en iyi farelerin aldım. Hepsi de bozuldu. Steel series aldım o da boyası çıktı donma sorunu oluştu. En son razer kullanıyorum hiçbir sıkıntısı yok taş gibi çalışıyor. Sağlamlık açısından razer daha iyi marka sanırım malzeme olarak da öyle. Bir daha kolay kolay Logitech ürünü almam.
Hyperx alloy core RGBHyperx Alloy Core RGB
Logitech G213 RGB
Razer Cynosa V2