bence biraz bekleyip iphone 5s ide bi gör ama bu saydıklarından htc one en iyisi
Videolarda filan baktıgım kadarıyla Sesi gerçekten çok iyi ama diğer özelliklerini ben normal buluyorum ,htc one neye göre en iyisi..
Videolarda filan baktıgım kadarıyla Sesi gerçekten çok iyi ama diğer özelliklerini ben normal buluyorum ,
NORMAL mi?
Ya normal derken heralde müthiş bütün özellikleri gayet süper hiçbir sorunu yok ama üst segmentteki telefonlarla illa kıyaslayacak olursak testlerin hepsinde s4 geçıyor bu açıdan dedim yoksa benım telefona taş attıgım yok![]()
![]()
tiphtc one neye göre en iyisi..
tip
ses
kamera
malzeme kalitesi
hafıza (aynı fiyata göre 32gb)
arayüz
yılda yanlızca 1 amiral gemi
ve diğerlerine nispeten daha az değer kaybetmesi
daha ne istiyorsun kardeş![]()
Xperia Z aslında iyi bir cihaz ama içlerinde en kısa süre iyi bir cihaz olarak kalacak cihaz.xperia z almayı düşünüyordum ama onu önermıyomusunuz
tip
ses
kamera
malzeme kalitesi
hafıza (aynı fiyata göre 32gb)
arayüz
yılda yanlızca 1 amiral gemi
ve diğerlerine nispeten daha az değer kaybetmesi
daha ne istiyorsun kardeş![]()
takma kafana süper çekiyor mu çekiyor eeeAman kamera deme, onu hala anlatamadım ben. 13 mpx nasıl 4 mpx'den kötü olur bak daha az detay var falan diyorlar.Fotoğraflarımın yarısını yürürken çekiyorum OIS sağolsun.
- - - Mesaj Güncellendi - - -
Xperia Z aslında iyi bir cihaz ama içlerinde en kısa süre iyi bir cihaz olarak kalacak cihaz.
kardeş Allahını seversen nasıl ses farkı yok hadi kulaklığı geçtik hopörlöre ne diceksinAslında konuya yorum yapmam lazım ama hadi senin mesajın üstünden ben de fikrimi belirteyim
Üç telefon içinde çoğu şey eşit olmakla beraber, Sony'nin toz su geçirmeme özelliğini gereksiz buluyorum. Görünüşü kaba geliyor en azından bana. Kısacası telefon alıyorken en önemli özellik dış görünüş diyip Sony'i kendimce eliyorum. S3 ile S4 arasında önden fark yok gibi görünsede yan tarafından iPhone esintisi uyandıran bir çizgi ve arka kapakta sevdiğim Nexus dokusu bulunuyor. Bu albenisi arttırıyor. Ben siyah telefon sevenlerdenim ve HTC bu konuda kaybediyor, eğer ki beyaz istiyorsan tercihin kozmetik olarak HTC olabilir. Ses kalitesi olarak HTC bir marka ile çalışıyor Beats. Evet ama yine de öteki telefonların da ses konusunda çok ciddi farkları yok. İyi bir kulaklık ve iyi dosyalar ile hepsi eşsiz ses deneyimi verebilir. Kameradan hemfikir değilim Samsungun işleri daha kaliteli olmakla beraber kemarada bazı özellikler ağır çekim vs olması güzel(HTCde var mı bilmiyorum) Ultrapixel ilk başta çok havalı gelse de bir numarası olmadı. Malzeme kalitesi olarak ben ve arkadaşım siyah HTC kullanıyorduk ikimizin de boyaları döküldü hatta bendeki HTC yazısı düştü... Bu kalite izlenimi yaratmazken Samsung kullanıcısıyım ve bir sıkıntısını şimdilik görmedim. Arayüz olarak Sense biraz keyifli idi açıkçası 5i çok yakından inceleyemedim tabi ama eksisi değil artısı vardır eminim. HTC güncelleme konusunda çok unutkan ve sorumsuz bunu da demeden edemem. Gel gelelim şuan gidip bu segmentte telefon alıyor olsam HTC indirimle vs yanında hediyesiyle falan oldu mu düşünmeden alırım. Her şey birebir olduğundaysa ben S4 derdim
kardeş Allahını seversen nasıl ses farkı yok hadi kulaklığı geçtik hopörlöre ne diceksin
birde hangi htcnin yazısı düştü modelden modele farkeder yani
bu arada bende s4 ün iphone havası katan o metal kenarını tırnağımla çektim hafif elime geldi![]()
desire s mi ohooo naptın senHoparlör ile müzik dinlemiyorum tabi olaya kulaklık soketi falan diye yaklaştım, dışa sesi verme konusunda tabiki HTC çift hoparlör ile önde :thumbup1:
Yazısı düşen telefonum, Sensation serisinden önce HTC nin taptığı model olan Desire S ancak dediğim gibi haşat oldu boyası falan...
Malesef çekiştirmedim telefonu öyleAma hepsinin bir problemi var malesef, mükemmel bir telefon olsa herkes onu alırdı.
arkadaşlar öncelikle 1 mayıstan beri xperia z kullanıyorum,sony babamın oğlunun malı veya markası değil kesinlikle savunmuyorum ama ben şahsen çok çok çok memnunum,şimdi 3 dev demişsin ama s4 bence dev değil harika özelliklerle geliyor kabul ama kendi kullanıcılar kulubündeki şikayeti söylüyorum boşta 800 mb ram kalıyor ara yüzde takılıyor diyorlar,aşırı şekilde ısındığı söyleniyor,bende xperia z almadan önce inceledim baktım ama s3 den farkı yok görüntü olarak kendini değerli hissetmeni sağlamıyor,eline aldığın zaman insanı mutlu etmiyor,bu benim telim harika bişey diyemiyorsun,htc one güzel telefon ama arka kasayı nasıl koruyacaksın,kaldı ki yine kendi kullanıcılar kulubünde masanın üstüne koyduğum telefonum çizildi,canım gitti diyorlar,sense 5 arayüzü sevemedim,gerçekçi olalım sevilecek gibide değil,bunlar bana göre sorun ama xperia z de hiç mi sorun yok sen nasıl tarafsız yazmışsın hadi canım diyecek olursanız,yeminle söylüyorum yazılan çizilen sorunların hiçbiri bende yok,şarjı gitmiyor öldük bittik diyorlar şarjım 3 gün gidiyor,kasıyor diyorlar ben daha görmedim,çok ısınıyor diyorlar o konuda bişey diyemem çünkü ben oyun işini ipad miniyle hallediyorum,hiç oyun yok telefonumda,o yüzden telim ısınmıyor,sonuna kadarda memnunum ama en güzelide ses kalitesi ve su geçirmez olması elime aldığım zaman heyecan duymam..
@smnfrkn hocam tabik siz daha iyi bilirsiniz ben sonuçta kullanıcı değilim sadece internette tanıtım videosunda gördüğüm bir kısmı paylaştım orada. Bir de belirtmek istediğim arkadaş masaya koyuyorum çiziliyor arka kasayı koruyamazsın demiş onun için söyledim