3 Dev arasında kalmak HTC one, Galaxy s4, Xperia Z

foremus95

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
iyi kamera isteyen çok müzik dinleyen multimedya oyunla arası iyi olsun diyen ayrıca dış görünüşüde şık olsun diyem hangini seçmeli arkadaşlar sizce?

DumDumaq

Dekan
Reaksiyon puanı
9
3 undede butun saydıgın özellıkler var 3 ude ıyı telefon kım şu ıyı dıyorsa yalan söyluyordur . Testlerde s4 önde bariz bir şekilde ama tercih meselesi

hamza5806

Profesör
Reaksiyon puanı
22
bence biraz bekleyip iphone 5s ide bi gör ama bu saydıklarından htc one en iyisi

CMYK

Profesör
Reaksiyon puanı
7
Bu üçü arasında Galaxy s4
Kendime alsam oyunlarla pek ilgilenmediğimden Lumia 928 alırdım.

HKKYCL

Asistan
Reaksiyon puanı
0
iphone diyorum başka da bir şey demiyorum

DumDumaq

Dekan
Reaksiyon puanı
9

Ya normal derken heralde müthiş bütün özellikleri gayet süper hiçbir sorunu yok ama üst segmentteki telefonlarla illa kıyaslayacak olursak testlerin hepsinde s4 geçıyor bu açıdan dedim yoksa benım telefona taş attıgım yok :) :)

smnfrkn

Profesör
Reaksiyon puanı
11
Ya normal derken heralde müthiş bütün özellikleri gayet süper hiçbir sorunu yok ama üst segmentteki telefonlarla illa kıyaslayacak olursak testlerin hepsinde s4 geçıyor bu açıdan dedim yoksa benım telefona taş attıgım yok :) :)

Sentetik benchmarkların boş olduğunu eski telefonumu kullanırken anlamıştım. :) Öyle bir çıkış yaptım çünkü şu anda normal bir cihaz 1.5 Ghz çift çekirdek, 4.5 inç 720p ekran ortalama bir GPU, 1 GB RAM gibi değerlere sahip olan cihazlar.

hamza5806

Profesör
Reaksiyon puanı
22
htc one neye göre en iyisi..
tip
ses
kamera
malzeme kalitesi
hafıza (aynı fiyata göre 32gb)
arayüz
yılda yanlızca 1 amiral gemi
ve diğerlerine nispeten daha az değer kaybetmesi
daha ne istiyorsun kardeş:D

foremus95

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
xperia z almayı düşünüyordum ama onu önermıyomusunuz

smnfrkn

Profesör
Reaksiyon puanı
11
tip
ses
kamera
malzeme kalitesi
arayüz

Aman kamera deme, onu hala anlatamadım ben. 13 mpx nasıl 4 mpx'den kötü olur bak daha az detay var falan diyorlar. :D Fotoğraflarımın yarısını yürürken çekiyorum OIS sağolsun.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

xperia z almayı düşünüyordum ama onu önermıyomusunuz
Xperia Z aslında iyi bir cihaz ama içlerinde en kısa süre iyi bir cihaz olarak kalacak cihaz.

karacaerc

Profesör
Reaksiyon puanı
18
tip
ses
kamera
malzeme kalitesi
arayüz

Aslında konuya yorum yapmam lazım ama hadi senin mesajın üstünden ben de fikrimi belirteyim ;)
Üç telefon içinde çoğu şey eşit olmakla beraber, Sony'nin toz su geçirmeme özelliğini gereksiz buluyorum. Görünüşü kaba geliyor en azından bana. Kısacası telefon alıyorken en önemli özellik dış görünüş diyip Sony'i kendimce eliyorum. S3 ile S4 arasında önden fark yok gibi görünsede yan tarafından iPhone esintisi uyandıran bir çizgi ve arka kapakta sevdiğim Nexus dokusu bulunuyor. Bu albenisi arttırıyor. Ben siyah telefon sevenlerdenim ve HTC bu konuda kaybediyor, eğer ki beyaz istiyorsan tercihin kozmetik olarak HTC olabilir. Ses kalitesi olarak HTC bir marka ile çalışıyor Beats. Evet ama yine de öteki telefonların da ses konusunda çok ciddi farkları yok. İyi bir kulaklık ve iyi dosyalar ile hepsi eşsiz ses deneyimi verebilir. Kameradan hemfikir değilim Samsungun işleri daha kaliteli olmakla beraber kemarada bazı özellikler ağır çekim vs olması güzel(HTCde var mı bilmiyorum) Ultrapixel ilk başta çok havalı gelse de bir numarası olmadı. Malzeme kalitesi olarak ben ve arkadaşım siyah HTC kullanıyorduk ikimizin de boyaları döküldü hatta bendeki HTC yazısı düştü... Bu kalite izlenimi yaratmazken Samsung kullanıcısıyım ve bir sıkıntısını şimdilik görmedim. Arayüz olarak Sense biraz keyifli idi açıkçası 5i çok yakından inceleyemedim tabi ama eksisi değil artısı vardır eminim. HTC güncelleme konusunda çok unutkan ve sorumsuz bunu da demeden edemem. Gel gelelim şuan gidip bu segmentte telefon alıyor olsam HTC indirimle vs yanında hediyesiyle falan oldu mu düşünmeden alırım. Her şey birebir olduğundaysa ben S4 derdim

hamza5806

Profesör
Reaksiyon puanı
22
Aman kamera deme, onu hala anlatamadım ben. 13 mpx nasıl 4 mpx'den kötü olur bak daha az detay var falan diyorlar. :D Fotoğraflarımın yarısını yürürken çekiyorum OIS sağolsun.

Xperia Z aslında iyi bir cihaz ama içlerinde en kısa süre iyi bir cihaz olarak kalacak cihaz.
takma kafana süper çekiyor mu çekiyor eee
soranlarada bu ultrapixel de o zaman anlamazlar:D

Aslında konuya yorum yapmam lazım ama hadi senin mesajın üstünden ben de fikrimi belirteyim ;)
Üç telefon içinde çoğu şey eşit olmakla beraber, Sony'nin toz su geçirmeme özelliğini gereksiz buluyorum. Görünüşü kaba geliyor en azından bana. Kısacası telefon alıyorken en önemli özellik dış görünüş diyip Sony'i kendimce eliyorum. S3 ile S4 arasında önden fark yok gibi görünsede yan tarafından iPhone esintisi uyandıran bir çizgi ve arka kapakta sevdiğim Nexus dokusu bulunuyor. Bu albenisi arttırıyor. Ben siyah telefon sevenlerdenim ve HTC bu konuda kaybediyor, eğer ki beyaz istiyorsan tercihin kozmetik olarak HTC olabilir. Ses kalitesi olarak HTC bir marka ile çalışıyor Beats. Evet ama yine de öteki telefonların da ses konusunda çok ciddi farkları yok. İyi bir kulaklık ve iyi dosyalar ile hepsi eşsiz ses deneyimi verebilir. Kameradan hemfikir değilim Samsungun işleri daha kaliteli olmakla beraber kemarada bazı özellikler ağır çekim vs olması güzel(HTCde var mı bilmiyorum) Ultrapixel ilk başta çok havalı gelse de bir numarası olmadı. Malzeme kalitesi olarak ben ve arkadaşım siyah HTC kullanıyorduk ikimizin de boyaları döküldü hatta bendeki HTC yazısı düştü... Bu kalite izlenimi yaratmazken Samsung kullanıcısıyım ve bir sıkıntısını şimdilik görmedim. Arayüz olarak Sense biraz keyifli idi açıkçası 5i çok yakından inceleyemedim tabi ama eksisi değil artısı vardır eminim. HTC güncelleme konusunda çok unutkan ve sorumsuz bunu da demeden edemem. Gel gelelim şuan gidip bu segmentte telefon alıyor olsam HTC indirimle vs yanında hediyesiyle falan oldu mu düşünmeden alırım. Her şey birebir olduğundaysa ben S4 derdim
kardeş Allahını seversen nasıl ses farkı yok hadi kulaklığı geçtik hopörlöre ne diceksin :D
birde hangi htcnin yazısı düştü modelden modele farkeder yani
bu arada bende s4 ün iphone havası katan o metal kenarını tırnağımla çektim hafif elime geldi:D

karacaerc

Profesör
Reaksiyon puanı
18
kardeş Allahını seversen nasıl ses farkı yok hadi kulaklığı geçtik hopörlöre ne diceksin :D
birde hangi htcnin yazısı düştü modelden modele farkeder yani
bu arada bende s4 ün iphone havası katan o metal kenarını tırnağımla çektim hafif elime geldi:D

Hoparlör ile müzik dinlemiyorum tabi olaya kulaklık soketi falan diye yaklaştım, dışa sesi verme konusunda tabiki HTC çift hoparlör ile önde :thumbup1:
Yazısı düşen telefonum, Sensation serisinden önce HTC nin taptığı model olan Desire S ancak dediğim gibi haşat oldu boyası falan...
Malesef çekiştirmedim telefonu öyle :D Ama hepsinin bir problemi var malesef, mükemmel bir telefon olsa herkes onu alırdı.

smnfrkn

Profesör
Reaksiyon puanı
11
[MENTION=70517]karacaerc[/MENTION] Samsung'un kameraları hep kaliteli demek yanlış olur bence. S III, Note II bile rezaletti. One X ya da Butterfly ile kıyaslayın.

hamza5806

Profesör
Reaksiyon puanı
22
Hoparlör ile müzik dinlemiyorum tabi olaya kulaklık soketi falan diye yaklaştım, dışa sesi verme konusunda tabiki HTC çift hoparlör ile önde :thumbup1:
Yazısı düşen telefonum, Sensation serisinden önce HTC nin taptığı model olan Desire S ancak dediğim gibi haşat oldu boyası falan...
Malesef çekiştirmedim telefonu öyle :D Ama hepsinin bir problemi var malesef, mükemmel bir telefon olsa herkes onu alırdı.
desire s mi ohooo naptın sen :D
mükemmele en yakın one ve iphone bence

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
Kaptan xperia z yi ele bir kere ... dis görünüş şıklık htc one müzik kalitesi htc one resim kalitesi galaxy s4 multimedya oyun ikiside ... ama s4 htc onedan fazla isiniyor ve arayüz arasıra. Kasiyor diye duydum haberin olsun... ve full hd telefonlar su anda biraz grafik islemci yuzunden kasiyor haberin olsun

tolga3589

Asistan
Reaksiyon puanı
8
20 haziranda iphone 5s tanıtılcak yanılmıyorsam birde onu bekle derim acele etme

lpsln

Asistan
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar öncelikle 1 mayıstan beri xperia z kullanıyorum,sony babamın oğlunun malı veya markası değil kesinlikle savunmuyorum ama ben şahsen çok çok çok memnunum,şimdi 3 dev demişsin ama s4 bence dev değil harika özelliklerle geliyor kabul ama kendi kullanıcılar kulubündeki şikayeti söylüyorum boşta 800 mb ram kalıyor ara yüzde takılıyor diyorlar,aşırı şekilde ısındığı söyleniyor,bende xperia z almadan önce inceledim baktım ama s3 den farkı yok görüntü olarak kendini değerli hissetmeni sağlamıyor,eline aldığın zaman insanı mutlu etmiyor,bu benim telim harika bişey diyemiyorsun,htc one güzel telefon ama arka kasayı nasıl koruyacaksın,kaldı ki yine kendi kullanıcılar kulubünde masanın üstüne koyduğum telefonum çizildi,canım gitti diyorlar,sense 5 arayüzü sevemedim,gerçekçi olalım sevilecek gibide değil,bunlar bana göre sorun ama xperia z de hiç mi sorun yok sen nasıl tarafsız yazmışsın hadi canım diyecek olursanız,yeminle söylüyorum yazılan çizilen sorunların hiçbiri bende yok,şarjı gitmiyor öldük bittik diyorlar şarjım 3 gün gidiyor,kasıyor diyorlar ben daha görmedim,çok ısınıyor diyorlar o konuda bişey diyemem çünkü ben oyun işini ipad miniyle hallediyorum,hiç oyun yok telefonumda,o yüzden telim ısınmıyor,sonuna kadarda memnunum ama en güzelide ses kalitesi ve su geçirmez olması elime aldığım zaman heyecan duymam..

DumDumaq

Dekan
Reaksiyon puanı
9
arkadaşlar öncelikle 1 mayıstan beri xperia z kullanıyorum,sony babamın oğlunun malı veya markası değil kesinlikle savunmuyorum ama ben şahsen çok çok çok memnunum,şimdi 3 dev demişsin ama s4 bence dev değil harika özelliklerle geliyor kabul ama kendi kullanıcılar kulubündeki şikayeti söylüyorum boşta 800 mb ram kalıyor ara yüzde takılıyor diyorlar,aşırı şekilde ısındığı söyleniyor,bende xperia z almadan önce inceledim baktım ama s3 den farkı yok görüntü olarak kendini değerli hissetmeni sağlamıyor,eline aldığın zaman insanı mutlu etmiyor,bu benim telim harika bişey diyemiyorsun,htc one güzel telefon ama arka kasayı nasıl koruyacaksın,kaldı ki yine kendi kullanıcılar kulubünde masanın üstüne koyduğum telefonum çizildi,canım gitti diyorlar,sense 5 arayüzü sevemedim,gerçekçi olalım sevilecek gibide değil,bunlar bana göre sorun ama xperia z de hiç mi sorun yok sen nasıl tarafsız yazmışsın hadi canım diyecek olursanız,yeminle söylüyorum yazılan çizilen sorunların hiçbiri bende yok,şarjı gitmiyor öldük bittik diyorlar şarjım 3 gün gidiyor,kasıyor diyorlar ben daha görmedim,çok ısınıyor diyorlar o konuda bişey diyemem çünkü ben oyun işini ipad miniyle hallediyorum,hiç oyun yok telefonumda,o yüzden telim ısınmıyor,sonuna kadarda memnunum ama en güzelide ses kalitesi ve su geçirmez olması elime aldığım zaman heyecan duymam..

ya abartmıssın s4 te sorunlar oluyorda xperia z de olmuyor mu ayrıca sorun diye birşey yok telefon 10 tane ard arda uygulamayı kasmadan çalıştırıyormu ? çalıştırıyor pratikte iş bitmiştir sayısal değerlere takılma biraz tok gözlü olmak lazım senın kullandıgın 1.500 tl lik telefonu kullanmak isteyen binlerce kişi var şu anda , ayrıntılara takılmamak lazım 1 saniye kastı 500 salise daha iyi olsaydı vb . Elimizdekiyle yetinmeyi bilmeliyiz çünkü insanoglu doguştan böyledir yetinmeyi bilmeyiz :D :D

tachyon

Doçent
Reaksiyon puanı
59
Piyasada HTC One gibi bir telefon varken diğer telefonlara bakmak biraz tuhaf.

pilger

Doçent
Reaksiyon puanı
11
Ayrıca şunu eklemem lazım arkadaş demiş htc nin arka kasası çiziliyor vb videoları izlersen adam one nin arkasını anahtar bıçak ve çivi ile çiziyor sonra peçete ile sildiğinde çizik mizik kalmıyor. iphone 5s ne getirir bilinmez ama çok sağlam birşey getiremezse kendi kemik kullanıcıları ile yetinmeye mahkum kalacak çünkü yavaştan yavaştan iphone kullanıcılarıda androide kaymaya başladı sen ben kaymamış olabilir ama dünya genelinde ne yazık ki bu böyle.s4 mü one mi dersen bence kesinlikle one çünkü samsungun tasarmı artık eskidi yeni birşeyler bulması lazım 600liralıktan telefonundan tut 2000liralık telefonuna hatta ve hatta tabletine kadar aynı tasarım var bu insanın canını sıkıyor biraz. Artık çekirdek ve test olayı tamamen eskidi bunları sırf karşılaştırabilmek için yapıyorlar ama bunlar bence bir sonucu belirlemez biri 5bin puan alıp diğeri 4800 kusur alıyorsa(örnek tabiki) bu telefonların arasında hiç bir fark yoktur varsada insan asla ayırt edemez nasılki elinize 100gram pirinci alıp sonra 150gram pirinci aldığınzda aradaki farkı ayırt edemezseniz bu minik farklarda aynı anlama gelir. S4 kesinlikle çok iyi bir telefon ama bence yapılacak seçim ortada.

smnfrkn

Profesör
Reaksiyon puanı
11
Yalnız ben kullanıcı olarak kasanın çizildiğini söyleyebilirim.

foremus95

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
htc one inceledimde güzelmiş ama kamera sanki az kötü digerlerine göre

pilger

Doçent
Reaksiyon puanı
11
[MENTION=280469]smnfrkn[/MENTION] hocam tabik siz daha iyi bilirsiniz ben sonuçta kullanıcı değilim sadece internette tanıtım videosunda gördüğüm bir kısmı paylaştım orada. Bir de belirtmek istediğim arkadaş masaya koyuyorum çiziliyor arka kasayı koruyamazsın demiş onun için söyledim

smnfrkn

Profesör
Reaksiyon puanı
11
@smnfrkn hocam tabik siz daha iyi bilirsiniz ben sonuçta kullanıcı değilim sadece internette tanıtım videosunda gördüğüm bir kısmı paylaştım orada. Bir de belirtmek istediğim arkadaş masaya koyuyorum çiziliyor arka kasayı koruyamazsın demiş onun için söyledim

Aynı videoyu izlemişiz sanırım ama ben o videoya daha sonradan bakışımda kılcal çiziklerin cihazın üzerinde kaldığını gördüm. Silince oluşan toz çiziklere doluyor sanırım o tarz bir şey.