3 çocuk yap, 40 m2 evde otur

bir insan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
AKP, yerel seçimler öncesinde yoksul halkın oyunu almak için her yolu deniyor. Başbakan, Türkiye’deki yoksulluğu, işsizliği siyaseten çok iyi kullanıyor.
Sanki bu yoksulluk, işsizlik ülkeyi yönetenlerin kabahati değilmiş gibi bir hava estiriyor. Üstelik işsiz, yoksul insanlara, “Sizin tek haminiz benim. Kömür veririm, erzak veririm. Ben gidersem, bunu da bulamazsınız” demeye getiriyor.
CHP Büyükşehir adayı Sefa Sirmen, “Kazanırsam 35 bin konut yapıp, evi olmayan yoksullara bedava dağıtacağım” dediğinde, AKP’liler kızmıştı. Şimdi Başbakan’ın emriyle, TOKİ, 18 ilde 155 bin konut yapmaya hazırlanıyor. Bu iller arasında Kocaeli yok.
TOKİ’nin yapacağı evler, 39-47 metrekare arasında kullanım alanlı olacakmış. Bir oda, bir salon. Mutfak, salonun içinde açıkta. Tuvalet de neredeyse öyle.
Devlet, bu evleri, aylık en fazla 100 YTL taksitle yoksullara verecekmiş. Üstelik ayda 100 YTL’yi de ödeyemeyeceğini söyleyen ailelerden, bu para da alınmayacak.
Başbakan bir yandan, zengin-yoksul ayırmadan herkese 3 çocuk yapmalarını tavsiye ediyor. Sonra, yoksullara 45 metrekarelik ev dağıtıyor. İyi de bu nasıl olacak?.. Üç çocuklu aile, bedava bile olsa, 45 metrekarelik evde nasıl yaşayacak?

kaynak

Be5tE

Dekan
Reaksiyon puanı
5
ayhhhiç olmazsa evleri olacak ya evi olmayanlar ??? ona buna güvenip oy verip açıkta kalanlar ????

Bedeva da olsa ev veriyorlarmış ..... eee kim karınlarını doyuracaak .... o çocukları kim okula gönderecek ??? Nasıl hangi parayla ???

Başbakanınızın dediği gibi :

Ekonomik krizden Türkiye etkilenmiyor ... Herkesin karnı tok herkes rahat ....

Evet başbakana sen belki 3000 5000 metre karelik evde oturuyorsun belki ama ahh bi gözünü açabilsen ahh bi görebilsen ahh bi şu at gözlüğünü sana bi çıkartabilsek !!! neler döktürecen ama nerdeeeeeee anca al amerikaya sat !!!!

Cayır cayır yanacaksınız. Haberiniz yok.

dervis

Asistan
Reaksiyon puanı
0
bu konular bu başlıklar teyit alınıpta mı açılıyor.. :innocent:

her treninin bir son vagonu vardır değilmi?

200 milyarı olana 200 lük
100 milyarı olana yüzlük daireler vardı bundan daha aşağısı hayal bile edilemiyordu
şimdi 50 milyarı olana da daire var hiç peşin parası olmayana da..

ne olacaktı adam ayda 100 ytl rezidans mı verecekti..

millete 3 çocuk yapın demesi hata ama adamın hakkını yemeyin..

yiğidi öldür hakkını ver.

spybot

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
630
Oh ne güzel hemen sevgilimle 3 çoçuk işlerini konuşuyum..:D

legolas4444

Profesör
Reaksiyon puanı
16
Başbakanın 3 çocuk yapın demesi mantıklı. Ancak kendisi 10 milyar maaş alırken , oğullarını askerden kaçırırken, Amerikada yaşatıp gemicikler alıyorken , dokunulmazlıklar arkasına sığınıp dürüstlük edebiyatı yapıyorken bunu söylemesi tezat oluşturuyor. Kendisi aslında doğruyu söylüyor..Hamdolsun kriz teğet geçecek demekle. Bu maaşla tabiiki teğet geçer. Bu maaşı devlet bana heray versin 3 değil 6 çocuk yapayım..

BaRY

Profesör
Reaksiyon puanı
12
tiksindim artık bu konulardan, oy uğruna insanlarla dalga geçliyor, Allah tüm politikacıların bin türlü belasını versin!!!!!!

nofearman

Asistan
Reaksiyon puanı
0
3 değil 5 yaparım yeter ki 2 ihalede bana versinler

nsgnc

Profesör
Reaksiyon puanı
10
Durumu olan 3 çocuk yapsın. Olmayan bakabileceği kadar çocuk yapsın.