3 çocuk, 7 yaşındaki kıza tecavüz etti

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan soner23
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

soner23

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
62
Sivas'ta 7 yaşındaki kız çocuğuna 3 erkek çocuğu tecavüz etti.
tecavuz6.jpg

Sivas'ın Yıldızeli İlçesi'nde ilköğretim öğrencisi 7 yaşındaki G.T.'ye köyde bulunan ve 11- 14 yaşındaki arasında 3 çocuğun tecavüz ettiği öne sürülürken savcılık soruşturma başlattı.

İlçeye bağlı Yakacıkçavuşlu Köyü'nde oturan Nurettin-Gülten T. çiftinin 5 çocuğundan, sağ gözü görmeyen İlköğretim Okulu 1'inci sınıf öğrencisi G.T. 2 hafta önce köyde yapılan bir düğün sırasında iddiaya göre 11 yaşındaki M.Y., 13 yaşındaki A.Y. ve 14 yaşındaki T.Y. tarafından traktör garajına götürüldü. Burada küçük kızın ağzı ve ellerini tutan 3 çocuk G.T.'ye tecavüz etti.

Perişan halde eve giden küçük kız olanları annesi Gülten T.'ye anlattı. Duydukları karşısında şoka giren anne kızına banyo yaptırarak elbiselerindeki kanı temizledi. Olay, jandarmaya haber verildi. Köye gelen jandarma G.T. ile kendisine tecavüz ettiği öne sürülen M.Y., A.Y. ve T.Y.'nin ifadesini aldı. İfade işlemleri ardından G.T., Yıldızeli Devlet Hastanesi'ne götürülerek muayene ettirildi. Küçük kız daha sonra Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne getirilerek doktor kontrolünden geçti. Yapılan muayenede tecavüze uğradığı belirlendi. Sorguları ardından Yıldızeli Cumhuriyet Savcılığı'na çıkan ve suçlamaları kabul etmeyen 3 çocuk ifadelerinin alınmasından sonra tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. Tecavüzde bulunduğu öne sürülen çocuklardan A.Y. ve T.Y.'nin kardeş olduğu M.Y.'nin akrabaları olduğu belirtildi. G.T., şunları anlattı:

"Köyde düğün vardı. Akşam M.Y. yanında bulunan 2 kişi ile beni garaja götürdü. Burada ellerimi tutarak ağzımı kapatarak bana tecavüz ettiler. Daha sonra 'Soranlara sandalyeden düştüm de' diyerek beni bıraktılar. Ben de eve geldikten sonra olayı anneme anlattım."

Anne Gülten T., çocuklarının düğüne gittiklerini daha sonra kızının kardeşi ile eve geldiğini anlatırken, "Kardeşinin kanaması olduğunu söyledi. Açıp bakınca tecavüze uğradığını anladım. Banyoya sokarak üzerini temizledim. 'Kızıma sana bunu kim yaptı?' diye sordum. O da bana M.Y. yaptı dedi. Biz de jandarmaya haber verdik. Şimdi bekliyoruz. Kızım geceleri uyuyamıyor. Çığlık atarak uyanıyor. Okula bile göndermiyoruz" dedi.

İstanbul'da bir inşaatta çalışan baba Nurettin T., gelen telefon üzerine köye döndüğünü belirtirken, "Telefon geldi, 'Çabuk gel oğlun hasta' dediler. Köye geldim ve bu olayı öğrendim. Bu olayın açığa çıkmasını istiyorum. Kapatmaya çalışıyorlar. Bu olayı kim yaptıysa açığa çıksın ve cezalarını çeksinler, aksi takdirde ben gerekeni yapacağım" diye konuştu.

Kaynak

ramboberk

Profesör
Reaksiyon puanı
74
Sapıklığın yaşı yok anlaşılan

M.Uzun

Profesör
Reaksiyon puanı
2
allah belalarını versin yaa

nic_ufuk

Asistan
Reaksiyon puanı
7
Bunların kurmaca olduğunu düşünüyorum...

kosasker

Profesör
Reaksiyon puanı
49

Neyin kurmacası ufuk ? Bu tür şeyler zaten vardı, artık saklanmıyor sadece. Çok merak edersen, bir kadın doğum hastanesinin aciline git, ne demek istediğimi anlarsın.

Elbruz46

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,338
İzle Türkiye
Anneler Babalar alın çocuklarını TV nin karşısına oturtun
Hep beraber ailecek izleyin FATMAGÜL'ü

Türkiye de böyle giderse sayısız FATMAGÜL çıkacak ortaya...

tun@h@n

Doçent
Reaksiyon puanı
6
cinsel suçlar toplumsal bir sorun haline geliyor,buyursun bilim buna bir çare bulsun.

ne demek istediğinizi biraz daha açarmısınız.kim,neden böyle bir senaryo yazsın.

soner23

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
62
Bu tür kötü örneklerden çocuklarımızı gençlerimizi uzak tutmak lazım geçen gün yaşanan Elbruz46 arkadaşımızın burada anlattığı olay paylaşıldığında bazı arkadaşlar tv dizilerinin ne suçu var gibi yorumları vardı şimdi bu haberi okuyup tekrar değerlendirin bakalım bu tür kötü örneklerin kötü örnek sergileyen tv dizilerin suçu var mı yok mu yaşları 11-14 arası bunlar bile çocuk nereden öğrendiler de uyguladılar ders kitapları mı yazıyor annesi babası mı öğretiyor kimden nereden öğrendiler soruyorum sizlere

malatya

Profesör
Reaksiyon puanı
6
arkadaş böylelerini sivilde gördüğümde ağzımdan kötü söz çıkardı.halende şurda görünce bela yağdırıyorum.ama napalım kader bir gün bunları cezaevinde bekleyeceğimi hiç aklımda geçmemişti şimdi o mesleği yapıyorum.diyecek birşey bulamıyorum.bunları ıslah edecek devlet değil Yüce Rabbim ALLAH' a havale ediyorum.