MysteЯio
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 88
Yazdıklarıma karşılık bir cevap bulamadım karşımda.Galatasaraylılara iyi görünmek gibi derdim yok. Adamlar bu yıla kadar transferde çok iyiydi. Bjk'ın rüyasında göremeyeceği adamları aldılar. Premier lig takımı gibi kadro kurdular.
Kewell, Baros, Meira, Neill, Santos, Jo. Siz sadece ve sadece q7 ve Guti. Quaresmanın çok yetenekli olduğunu biliyorum ama tek onu yapabildiniz ve o adamlar saydığım isimleri almış Gs'den kendinizi iyi görüyorsunuz?
Hoojdonk,Ortega,Anelka,R.Carlos,Lugano,A.Santos ve şimdide geleceğin yıldızı Stoch'a karşı Quaresma mı? Fenerden de kendinizi iyi görüyorsunuz ama isimler ortada.
Asla Beşiktaşı küçük görmek yada düşman olmak gibi niyetim yok. Siz yıllarca Juan Franları, Finkleri, Ernstleri, çakma Cisseleri alırken diğer iki takım mükemmel transferler yapıyordu. Guti emekli ama iyi oyuncu, Quaresma çok iş yapar ama hepsi o kadar. Bırakın artık kendinizi büyük görmeyi. Fenerbahçenin yıldız oyuncu yerine başarıya aç oyuncuları transfer etme politikası vs galatasarayda yaşanan kaoslar yüzünden en iyi transfer yapan siz gibi göründünüz ama gerçekler acıdır. Sezon sonu tabiki görüşürüz.![]()
Rüyamızda göremeyeceğimizi iddia ettiğin oyunculardan sadece Baros'u kendi takımımda görmek isterdim.Alması zor oyuncular olduğunu da düşünmüyorum.Bunlar transfer politikası ve transferle ilgilenen kişinin becerisiyle alakalı durumlar.
Verecek doğru düzgün cevabın da olmadığı için bu sezonki transferleri es geçip Galatasaray'ın geçen sezon ve Fenerbahçe'nin de 3 tanesi geçen sezon diğer üç tanesi de 5-6 sene ya da daha da önceki yıllarda oynamış futbolcuları örnek verdin,nostalji yapmak istemişsindir olabilir ama konu bu sezon yapılan transferler.Ayrıca adam yerine koymadığın Ernst ve Cisse ile lig şampiyonu olduk ve alamadığınız o meşhur kupayı kazandık ve son olarak Stoch ve Quaresma olayına hiç değinmiyorum.