3 Büyüklerin Transfere Harcadıkları Para

MysteЯio

Profesör
Reaksiyon puanı
88
Galatasaraylılara iyi görünmek gibi derdim yok. Adamlar bu yıla kadar transferde çok iyiydi. Bjk'ın rüyasında göremeyeceği adamları aldılar. Premier lig takımı gibi kadro kurdular.

Kewell, Baros, Meira, Neill, Santos, Jo. Siz sadece ve sadece q7 ve Guti. Quaresmanın çok yetenekli olduğunu biliyorum ama tek onu yapabildiniz ve o adamlar saydığım isimleri almış Gs'den kendinizi iyi görüyorsunuz?

Hoojdonk,Ortega,Anelka,R.Carlos,Lugano,A.Santos ve şimdide geleceğin yıldızı Stoch'a karşı Quaresma mı? Fenerden de kendinizi iyi görüyorsunuz ama isimler ortada.

Asla Beşiktaşı küçük görmek yada düşman olmak gibi niyetim yok. Siz yıllarca Juan Franları, Finkleri, Ernstleri, çakma Cisseleri alırken diğer iki takım mükemmel transferler yapıyordu. Guti emekli ama iyi oyuncu, Quaresma çok iş yapar ama hepsi o kadar. Bırakın artık kendinizi büyük görmeyi. Fenerbahçenin yıldız oyuncu yerine başarıya aç oyuncuları transfer etme politikası vs galatasarayda yaşanan kaoslar yüzünden en iyi transfer yapan siz gibi göründünüz ama gerçekler acıdır. Sezon sonu tabiki görüşürüz. :)
Yazdıklarıma karşılık bir cevap bulamadım karşımda.

Rüyamızda göremeyeceğimizi iddia ettiğin oyunculardan sadece Baros'u kendi takımımda görmek isterdim.Alması zor oyuncular olduğunu da düşünmüyorum.Bunlar transfer politikası ve transferle ilgilenen kişinin becerisiyle alakalı durumlar.

Verecek doğru düzgün cevabın da olmadığı için bu sezonki transferleri es geçip Galatasaray'ın geçen sezon ve Fenerbahçe'nin de 3 tanesi geçen sezon diğer üç tanesi de 5-6 sene ya da daha da önceki yıllarda oynamış futbolcuları örnek verdin,nostalji yapmak istemişsindir olabilir ama konu bu sezon yapılan transferler.Ayrıca adam yerine koymadığın Ernst ve Cisse ile lig şampiyonu olduk ve alamadığınız o meşhur kupayı kazandık ve son olarak Stoch ve Quaresma olayına hiç değinmiyorum.

M.Şamil CAN

Dekan
Reaksiyon puanı
105
MysteЯio;1513043 dedi ki:
Yazdıklarıma karşılık bir cevap bulamadım karşımda.

Rüyamızda göremeyeceğimizi iddia ettiğin oyunculardan sadece Baros'u kendi takımımda görmek isterdim.Alması zor oyuncular olduğunu da düşünmüyorum.Bunlar transfer politikası ve transferle ilgilenen kişinin becerisiyle alakalı durumlar.

Verecek doğru düzgün cevabın da olmadığı için bu sezonki transferleri es geçip Galatasaray'ın geçen sezon ve Fenerbahçe'nin de 3 tanesi geçen sezon diğer üç tanesi de 5-6 sene ya da daha da önceki yıllarda oynamış futbolcuları örnek verdin,nostalji yapmak istemişsindir olabilir ama konu bu sezon yapılan transferler.Ayrıca adam yerine koymadığın Ernst ve Cisse ile lig şampiyonu olduk ve alamadığınız o meşhur kupayı kazandık ve son olarak Stoch ve Quaresma olayına hiç değinmiyorum.

+2011 :thumbup1:

keyloger

Rektör
Reaksiyon puanı
237
Yahu stock ne ya? Tamam iyi oyuncu Türkiye'de de güzel iş yapar.

Ama sizin adamınız olduğunu heryerde bağıra bağıra söyleyen rıdvan bile kabul ediyor ki stoch'un olup olacağının tamamı bu. Hiç bir zaman bi q7 olamaz.

Zaten Chealse gelecek görse bonservisini bu kadar kolay verir mi? biraz düşünün.. :)

RE_6

Profesör
Reaksiyon puanı
10
Arkadaşlar ben Quaresma ile Stochu kıyaslamadım ki.
Quaresmanın yeteneği neredeyse C.Ronaldoya yakın, Stoch ise gelecek vaad ediyor. Ve ne kadar yararlı bu kadar kötü Fenerde bile iyi oynuyor.
Tabiki Quaresma üstün ama Stoch için verilen 5,5 neredeyse az bile.
@Mysterio
Cevabımda yazdıklarım da vardı zaten.
Beşiktaşın bu yıl ki transferlerine karşılık veremediğim için eskileri yazdığım gibi bir olay yok. Bjk, yıldız oyuncu transfer etti. Fenerde Aykut hocanın isteği yüzünden yıldız değil mücadeleci oyuncular aldı dedim. Yoksa Fenerbahçede çok rahat performansı düşmüş yaşlanmaya başlamış yıldız oyuncu alabilirdi. Bunu hepimiz biliyoruz
Neyse gerçektende Bjk Q7 ve Guti ile ne olursa olsun ses getirdi ve taraftarının özlediği bir hale gelmeye yaklaştı. Transfer şampiyonu Beşiktaş olsun. Ligde olmasından iyidir :D

eray045

Rektör
Reaksiyon puanı
250
noktayı koyayım :D
bu sene gelen en iyi 3 yabancı dersek şu sıralama olur quaresma-guti-misi

Blackout

Dekan
Reaksiyon puanı
383
Herkesin düşüncesine saygım var. Bırakın herkes istediğini yazsın arkadaşlar... :)
Bana göre de bu sene en iyi transferi Beşiktaş yapmıştır. Ayrıca bu transferler sadece futbolcu kalitesi bazında da değildir, ihtiyaç duyulan mevkilere ve en az maliyetle yapılmıştır. Bırakın en güzel transferleri yapmayı, en iyi oyuncu gönderen kulüp de Beşiktaş bu sene. :D Bir nebze olsun kadro şişkinliğini ve masrafı azalttı yönetim sonunda. Kısacası Beşiktaş bilhassa son dönemlerde görmeye alışık olmadığımız şekilde, harika bir transfer sezonu geçirmiştir. Emeği geçenlere teşekkür ederiz.

Bir de hiçbir fikre ya da yoruma hakaret içermediği sürece karşı değilim ama Quaresma'ya edilecek en ufak söz dokunur bana. Kişisel fikrim dünyada top 5 içerisinde olduğu yönündedir. Lütfen aşağıdaki video dikkatle izlenilsin, en iyilerle kıyaslansın. :dil:

O kadar. :D

kkoray

Profesör
Reaksiyon puanı
36

dicek laf kalmamış :D

@re_6

bak sana abilik taslamak istemiyorum kardeşimizsin ama her spor konusunda şu beşiktaşa sallama durumundan vazgeç beşiktaş fan sayfasına gelip orda bile beşiktaşa salladın biraz yavaş ol !