Rehber 3 Aylık HyperOS Deneyimim !

Sefa Akbudak

Doçent
Yönetici
Süper Moderatör
Reaksiyon puanı
390
Merhaba, Kullandığım telefon poco f6, Oyun için kullanılabilen modellerden ancak cihaz oyun için değil de ofis ev kullanımları için de çok rahat. Oyun telefonu dediğiniz kalınlıkta ve ısıda değil.

Normalda Samsung kullanıyorum. Bu telefonun ui yına alışamadığım için samsun ui kurdum. Telefonu aldığımda güncel olmayan HyperOS sürümünü kullandım bir süre. O da rahattı reklam falan gelmedi

Sonra HyperOS 2 geldi ve telefonun akıcılığı arttı. Zaten 12 +12 ram var. Ne yaptıysam tatmin etti eksik hissetmedim.

Aklınıza takılan bir nokta olursa yardımcı olabilirim. Genel olarak memnunum Düz ui yını kullanan biri de o kısmı kendi açısından açıklayabilir. İyi forumlar

1747378718682.png

Intel Pentium

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
210
en kötü kullanıcı arayüzlerinden biri Hyper OS'tir. gerçekten rezalet

_Zaur_

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
23,571
Telefonu yan yatırdığında ekranın sol alt köşesinde ekran dördürme butonu beliriyor mu?

Yaa şu lanet butonu neden eklediler oraya? Whatsapp mesaj yazıyom telefon sağa sola sallandığı gibi buton beliriyor otomatik ve parmağım yanlışlıkla butona dokunuyor ekran dönüyor.

RN 10 kullanıyorum bu yüzden ileride Xiaomi almayacağıma emin olabilirsiniz :D

Intel Pentium

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
210
Telefonu yan yatırdığında ekranın sol alt köşesinde ekran dördürme butonu beliriyor mu?

Yaa şu lanet butonu neden eklediler oraya? Whatsapp mesaj yazıyom telefon sağa sola sallandığı gibi buton beliriyor otomatik ve parmağım yanlışlıkla butona dokunuyor ekran dönüyor.

otomatik döndürme kapalı ise evet

Sefa Akbudak

Doçent
Yönetici
Süper Moderatör
Reaksiyon puanı
390

Ahahahah ondan kurtuldum çok şükür