Wobinim
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 28
Arkadaşlar niye kızıyorsunuz anlamıyorum adam oraya yıl yazmamış ki 2020 30 mayıs o.
Hocam Allah iyiliğini versin akşam akşam kahkaha attımArkadaşlar niye kızıyorsunuz anlamıyorum adam oraya yıl yazmamış ki 2020 30 mayıs o.
Merak etmeyin tekrar olacak
Bence bir daha yapmasınlar.Note 8 kılıfım bozuldu bende çekilişe girdim
Mesaj otomatik birleştirildi:
Merak etmeyin tekrar olacak![]()
BuneBence bir daha yapmasınlar.
![]()
Arkadaşlar niye kızıyorsunuz anlamıyorum adam oraya yıl yazmamış ki 2020 30 mayıs o.
Spigen Türkiye, bu başlık altında sorularınızı cevaplıyor!
Ayrıca Spigen Türkiye olarak öneri ve geliştirmelerinizi de yine konumuz üzerinden yapabilir ve sizlere çok daha iyi hizmet noktasında Spigen Türkiye'ye yardımcı olabilirsiniz.
Ek olarak yine bu başlık altında sizlere güzel sürprizlerimiz de olacak.
Herkese merhabalar,
Yeni bir yarışma ile karşınızdayız! 3 kişiye kullandığı telefon modelleri için Spigen marka kılıf ediyoruz. Yarışmamız 24 Mayıs tarihinde başlayıp 30 Mayıs tarihinde sonlanacaktır!
Aşağıdaki linke tıklayarak yarışmaya katılabilirsiniz!
Katılım Linki
Bir hafta sürecek olan yarışmamızda, kazanan üç kişiye istedikleri Spigen kılıfını hediye edeceğiz! Tek şartımız, ürünlerin satışta olan ürünler olması. 24 Mayıs'ta başlayan yarışmamız tam 7 gün sürecek. 30 Mayıs 2019 tarihinde ise kazananları açıklayacağız!
Herkese bol şans!
Güncelleme: Şanslı 3 kişi belli oldu.
Sefa Çoruk
Recep Enes Öcalan
Emre Dibiç
Hediyemizi kazanan şanslı kişiler oldu. Kendileri ile iletişime geçeceğiz. Başka bir hediye gönderisinde buluşmak üzere!
Bunu "üyecik" mi söylüyor?Güncelleme: Şanslı 3 kişi belli oldu.
Sefa Çoruk
Recep Enes Öcalan
Emre Dibiç
Hediyemizi kazanan şanslı kişiler oldu. Kendileri ile iletişime geçeceğiz. Başka bir hediye gönderisinde buluşmak üzere!