2PAC wallpaper drawing(çizim)

İyi kötü ?

• İyi

Kullanılan: 0 0.0%
  • Kötü

Kullanılan: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    0

Artvincenter

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Selam iyi forumlar herkeze
Uzun zamandır paylaşım yapmıyordum çünkü 2pac çalışması üstünde çalışıyordum.
daha farklı çalışması da olcak part part :)
2pac çizimi ;
2pac_wallpaper_by_mesutruthless-d65ozua.jpg

NETLİK RESMİ İNDİRME ;http://fav.me/d65ozua
Diğer çalışmalar ; http://mesutruthless.deviantart.com/
Duygu dusunce elestırı yorumlaranıza acıgım iyi gunler...

Artvincenter

Profesör
Reaksiyon puanı
8
kimseye yardım veya fikir vermiyeceğim artık.
2pac ı bilmeyen insanlar 100 kitap okusada (-)
Kötü bir çalışma yapınca akıl veren insanlar iyi çalışma yapınca görüntüler....

Hafiye

Profesör
Reaksiyon puanı
14
Eline sağlık, güzel olmuş. Bende bir ara graffiti-çizim derken bayağı bir uğraşmıştım ama kaldı öyle.

Artvincenter

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Eline sağlık, güzel olmuş. Bende bir ara graffiti-çizim derken bayağı bir uğraşmıştım ama kaldı öyle.
Teşekkür ederim graffiti daha iyi grafikçilikten ama sokak sanatı olarak bilindiğinden herkez yapar herkez bilir boş zaman kaybıdır grafik de aynı yukardaki resme ne var ben hemen yaparım diyen bile vardır arkaplanı bile yapamıyacak insanlar iyi çalışma yapınca susarlar kötü çalışma yapınca hemen yorum yaparlar kısacası yukardaki gibi
grafik bölümünün en etkili paylaşım yapanlardan biriyim resmi 2 efect verip paylaşmıyorum 0dan yaratıyorum resmi 2 efect verip paylaşmak yakışmaz takipciye göz zevki yaşatalım diyorsun diyorum yukardaki gibi emege saygısızlık eminim graffiti'yide grafik tasarlamayıda herkez iyi yapar 5 yaşındaki çoçukta yapıyo zaten sinirimi döktüm sonunda.

Hafiye

Profesör
Reaksiyon puanı
14
Teşekkür ederim graffiti daha iyi grafikçilikten ama sokak sanatı olarak bilindiğinden herkez yapar herkez bilir boş zaman kaybıdır grafik de aynı yukardaki resme ne var ben hemen yaparım diyen bile vardır arkaplanı bile yapamıyacak insanlar iyi çalışma yapınca susarlar kötü çalışma yapınca hemen yorum yaparlar kısacası yukardaki gibi
grafik bölümünün en etkili paylaşım yapanlardan biriyim resmi 2 efect verip paylaşmıyorum 0dan yaratıyorum resmi 2 efect verip paylaşmak yakışmaz takipciye göz zevki yaşatalım diyorsun diyorum yukardaki gibi emege saygısızlık eminim graffiti'yide grafik tasarlamayıda herkez iyi yapar 5 yaşındaki çoçukta yapıyo zaten sinirimi döktüm sonunda.

İşgüzar çok maalesef ama her işte olduğu gibi özellikle bu tür artistik işlerde gerçek anlamda iyi bir şeyin ortaya çıkması için çok emek ve zaman istiyor :) Sen başkalarını kafana takma. Takarsan yaptığın işten zevk almazsın.

Artvincenter

Profesör
Reaksiyon puanı
8
İşgüzar çok maalesef ama her işte olduğu gibi özellikle bu tür artistik işlerde gerçek anlamda iyi bir şeyin ortaya çıkması için çok emek ve zaman istiyor :) Sen başkalarını kafana takma. Takarsan yaptığın işten zevk almazsın.
Kafama takmadıgım için çalışma yapıyorum işte nereye "takmadığımız"önemli resme 2 efect verenlerden değilim emek verip çalışıyorum.

pilger

Doçent
Reaksiyon puanı
11
[MENTION=340617]mesut ruthless[/MENTION] hocam nedir bu sinir bakın benim bilgisayara trojan bulaştı hala onunla uğraşıyorum sizinki kadar sinir yok :) İşin espirisi tabi bu bence gayet güzel olmuş şahsen ben ağızdaki sigarayı dahi yapamam elinize emeğinize sağlık diyorum ( bu arada kaspersky dışında trojan yada keyloggerleri bulup bir güzel pcden def edebilecek program biliyor musunuz format atmak istemiyorum :( )

Artvincenter

Profesör
Reaksiyon puanı
8
[MENTION=342677]pilger[/MENTION] usta benim sinirim kendini kasan 2 efect yapıp resim paylaşan adamlara emeğe saygısızlık yapanlara.
kendilerini bişey sanıyorlar ne var bende yaparım diyorlar yap görelim su photoshop bolumunde en çok paylaşım yapanlardan biriyim
ilk çalışma koydugumda kötü çalışmalara 40 yorum geldi eleştirdiler simdi iyi calısmalar gelıyo nie fikir yok ? herkez çok biliyor tabi
karalamak işleri.
usta artık buraya kadar derler ya farkı yok yani şuanki halimin usta trajon vüris kaspersky ,essiantial yada spybot, yada antilogger iyidir diyim.
öneririm.

pilger

Doçent
Reaksiyon puanı
11
[MENTION=340617]mesut ruthless[/MENTION] hocam kusura bakma pc kendi kafasına göre takılıyor üyeliğime giremiyorum + facebook gmail vb hesaplarım da kilitlendi kullanıcı denetimleri en düşüğe çekilmiş yani ne değişirse değişsin uyarılmıyorum ayriyetten programlar kendi kendine açılıyor :D eset ile taratıyorum trojan bulundu erişim engellendi diyor tarayamıyor kaspersky ile yapıyorum şuan %10 olmadı 8 saati kaldı taramanın herhalde bu yıl bitmez :D Bence ara ver veya gelecek/gelmeyen yorumları pek kafana takma kendini bu işte iyi görüyorsan başkalarının bende yaparım gibisinden iddalarını bence umursamamalısın

Artvincenter

Profesör
Reaksiyon puanı
8
@mesut ruthless hocam kusura bakma pc kendi kafasına göre takılıyor üyeliğime giremiyorum + facebook gmail vb hesaplarım da kilitlendi kullanıcı denetimleri en düşüğe çekilmiş yani ne değişirse değişsin uyarılmıyorum ayriyetten programlar kendi kendine açılıyor :D eset ile taratıyorum trojan bulundu erişim engellendi diyor tarayamıyor kaspersky ile yapıyorum şuan %10 olmadı 8 saati kaldı taramanın herhalde bu yıl bitmez :D Bence ara ver veya gelecek/gelmeyen yorumları pek kafana takma kendini bu işte iyi görüyorsan başkalarının bende yaparım gibisinden iddalarını bence umursamamalısın
Umursamıyorumki zaten 0'lar bana karşı ara vermem gelmeyen yorumlara değil saygısızlığa yancılıga karşıyım yoksa isteyen istedigine favorim desin herkez ekmeginde

Usta trojen virüs sakıncalı allah bulaştırmasın :)

pilger

Doçent
Reaksiyon puanı
11
Umursamıyorumki zaten 0'lar bana karşı ara vermem gelmeyen yorumlara değil saygısızlığa yancılıga karşıyım yoksa isteyen istedigine favorim desin herkez ekmeginde

Usta trojen virüs sakıncalı allah bulaştırmasın :)

Berbat vAllahi hiç kimseye vermesin resmen kullanamıyorum bilgisayarı sabaha çevirmem gereken metinler var ama ne not defterini ne başka birşeyi açamıyorum kullanıcı hesabı denetimleri kapalı olduğu için açamazsınız diyor ve kullanıcı hesabı denetimlerini açamıyorum bakalım kaspersky bitsin restart atayım düzelir düzelmezse format ve elveda film oyun arşivi :D

Artvincenter

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Berbat vAllahi hiç kimseye vermesin resmen kullanamıyorum bilgisayarı sabaha çevirmem gereken metinler var ama ne not defterini ne başka birşeyi açamıyorum kullanıcı hesabı denetimleri kapalı olduğu için açamazsınız diyor ve kullanıcı hesabı denetimlerini açamıyorum bakalım kaspersky bitsin restart atayım düzelir düzelmezse format ve elveda film oyun arşivi :D
Fatura 2 katına katladıgından beri film oyun arşivi indirmiyorum arşivim yok sınırsız nette bile 20 tl fark geldi :)
çok kötü bir virüs inşallah kurtarırsın usta :)

pilger

Doçent
Reaksiyon puanı
11
[MENTION=340617]mesut ruthless[/MENTION] Bu arada avatarındaki sen isen hayrettine benzettim seni :D

pilger

Doçent
Reaksiyon puanı
11
Cahilliğimize ver tanımıyoruz :D Ama cidden hayrettine benziyor avatarındaki resimde

Artvincenter

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Bu adam ayrı bir olay [MENTION=342677]pilger[/MENTION] rap dinliyorsan dinlememen ayıp :) no.1 bu benim hayatım önerimdir
:) hayrettin gibi bazen saçları ama onun kadar pozitif degil :)