bycash1
Doçent
- Reaksiyon puanı
- 98
3080 için 2k monitör önerebilirmisiniz ? Bütçem 4k
Samsung g7 vardı sorunlu çıktı iade Ettielr ücreti güzel bişey istiyorum bozulmucakSamsung C27HG70 27" VA Panel QLED Curved Monitör, 2K, FreeSync, 144 Hz : Amazon.com.tr: Bilgisayar
Samsung C27HG70 27" VA Panel QLED Curved Monitör, 2K, FreeSync, 144 Hz : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
MSI Optix MAG274QRF-QD 27" 165Hz 1ms (HDMI+Display) G-Sync Fiyatı (hepsiburada.com)3080 için 2k monitör önerebilirmisiniz ? Bütçem 4k
Bütçeyi aşıyor.
Attığınız ürünler de parlaklık 300 cm 400 ve üzer önemli 1080p aoc monitör var bende pek memnun değilim birde kavisli istiyorum yaBoyut olarak uygunsa kesinlikle bu ürünü öneririm. Hazır indirimde kaçırmayın bence.
Alternatif
MSI Optix MPG27CQ2 27" 1 MS 144 Hz WQHD Curved Gaming Monitör Fiyatları ve Özellikleri bu hoşuma gitti nasıldırMSI 34" OPTIX MAG342CQRV 100Hz 1ms HDMI DP QHD Adaptive Sync Curved Gaming Monitör | ITOPYA
Xiaomi MI Curved Gaming 34" Oyuncu Monitör 144hz | Trendyol
MSI 27" OPTIX MAG272CQR 165Hz 1ms 2xHDMI DP RGB QHD Freesync Curved Gaming Monitör | ITOPYA
MSI 31.5" OPTIX MAG322CQR 165Hz 1ms 2xHDMI DP HDR Ready RGB WQHD Freesync Curved Gaming Monitör | ITOPYA
400cd üzeri oyuncular için monitör bulabiliyorsanız alın diyeceğim ama yok. 300cd epey parlak bir değer zaten. Ki atmış olduğum BenQ'da 400cd parlaklık değeri var. Ek olarak iki üründe de kavis var zaten.Attığınız ürünler de parlaklık 300 cm 400 ve üzer önemli 1080p aoc monitör var bende pek memnun değilim birde kavisli istiyorum ya
Ben genel atılanlara söyledim Görkem bey attıklarınız güzele benziyor inceliyorum şuan arkadaşım 400 iyi dedi o yüzen söyledim dedim bilgi için teşekkürler400cd ve üzeri oyuncular için monitör bulabiliyorsanız alın diyeceğim ama yok. 300cd epey parlak bir değer zaten. Ki atmış olduğum BenQ'da 400cd parlaklık değeri var. Ek olarak iki üründe de kavis var zaten.
bütçen 4k değil miydi ?Attığınız ürünler de parlaklık 300 cm 400 ve üzer önemli 1080p aoc monitör var bende pek memnun değilim birde kavisli istiyorum ya
Mesaj otomatik birleştirildi:
MSI Optix MPG27CQ2 27" 1 MS 144 Hz WQHD Curved Gaming Monitör Fiyatları ve Özellikleri bu hoşuma gitti nasıldır
400cd iyidir diye bir kavram yok. Monitörü sadece parlaklık değerine göre değerlendirmek saçmalık olur. Tepkiselliğin yanı sıra panelin sRGB ve DCI-P3 renk gamutlarındaki desteği çok önemli. Bu kriterlerdeki destek ne kadar fazla olursa, renkler o kadar canlı ve gerçekçi olur. Yani esasen panel iyi ise parlaklığı 250cd'den sonra aşırı bir önemi de yok. Tabi ki 300cd üzeri olması daha iyidir. Eğer bütçeni artırmayı planlıyorsanız sana aşağıdaki iki ürünü önerebilirim.Ben genel atılanlara söyledim Görkem bey attıklarınız güzele benziyor inceliyorum şuan arkadaşım 400 iyi dedi o yüzen söyledim dedim bilgi için teşekkürler
İnceleyim bi400cd iyidir diye bir kavram yok. Monitörü sadece parlaklık değerine göre değerlendirmek saçmalık olur. Tepkiselliğin yanı sıra panelin sRGB ve DCI-P3 renk gamutlarındaki desteği çok önemli. Bu kriterlerdeki destek ne kadar fazla olursa, renkler o kadar canlı ve gerçekçi olur. Yani esasen panel iyi ise parlaklığı 250cd'den sonra aşırı bir önemi de yok. Tabi ki 300cd üzeri olması daha iyidir. Eğer bütçeni artırmayı planlıyorsanız sana aşağıdaki iki ürünü önerebilirim.
Yoksa buraya atılan monitörlerdeki panellerin hiçbiri, BenQ'daki panel kadar gerçekçi renkler sunamaz.
Bunun Curved versiyonu da var ona bakın derim.
amd9 5900xİşlemci nedir ?