29 Ekim... Ne kinmiş be kardeşim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

legolas4444

Profesör
Reaksiyon puanı
16
29 Ekim... Ne kinmiş be kardeşim

DÜN üşenmedim...

Türk basını, Türk Silahlı Kuvvetleri için ne yazmış diye merak ettim.

*

�Tiksiniyorum!
Rezil...
Zavallı...
Milletten kopuk...
Mezhep kışkırtıcısı, gücünü kaybetti, PKK�nın üzerine gidilmesi fecaattı, PKK�yı istismar etti, terörle mücadelede başarısız, Genelkurmay Başkanı açığa alınmalı, Onuncu Yıl Marşı�ndan nefret ediyorum, askeri savcıya güven yok, oligarşik arpalık, işkenceci, iftiracı, asker bu milleti ne zaman sevecek, inkârcı, gayri ciddi, gerçeği örtbas etmeye kalkışıyor, Genelkurmay�a inanmıyoruz, dolaplar çeviriyor, kirli, ihanet planı yapıyor, toplum terzisi, pişkin, cunta, suçüstü yakalandı, ordu kaçıyor, suçlu, asker sayısı azaltılsın, Harbiye müfredatı değiştirilsin, bunlar orada oturduğu sürece rahat uyuyamayız, bunlara silah emanet edilir mi, sansürcü, sahtekâr, halk arasında destekçisi yok, yanlarına kalmamalı, temizlenmeli, ayıklanmalı, Türkiye�nin önünü kesiyorlar, kendi halkını fişliyor, korkutuyor.�
*

Güzel di mi? Devam...
*

�Pespaye!
Mafyatik...
Lekeli...
Kepaze...
Demokratikleşmeye engel, siyasetçileri tehdit ediyor, saygısız, halk bunlardan bıktı, kanunsuz, çetelere sahip çıkıyor, sahte, Türkiye Türk ordusunun devleti değil, skandal, vatandaşı adamdan saymıyor, alçakça, haddini bilmez, İlker Başbuğ istifa et, suç şebekesi, TSK içine sızmış cunta yok aslında TSK cuntalaşmış, ahlaksız sistem, rezil, zavallı general, zırva, İlker paşanın suyu ısındı, genelkurmay başkanları padişahçılık oynuyor, illegal, saygısız, tuhaf, kaypak, delilleri karartıyor, kirli tertip, lekeli, Bekir Coşkun Melih Aşık Yılmaz Özdil çizgisinde yazarlar TSK�ya zarar veriyor, kepazelik, komik, bombadan daha tehlikeli, hastalıklı, Genelkurmay orduyu yıpratıyor, şaşı, kör, art niyetli, yetersiz, beceriksiz, ağırlığı yok, çöküyor, olumlu bir gelişme, hallaç pamuğu gibi atılmalı, Başbuğ azledilmeli, ekonomiye zarar veriyor, garabet, sorumsuz, yola döşenen mayından farksız, gırtlağına kadar battı.�
*
Bir okurum da şöyle yazmış:
�Sadece generaller, subay astsubaylar yetmez, askerlik
yapan herkes teslim olsun!�
*

Hadi iyi bayramlar.

Kaynak

POWER

Rektör
Reaksiyon puanı
161
TSK yı zayıflatma çabası içinde olan insanalra değil nefretim.
Nefretim onları başa getirenlerde.

ds mosx

Profesör
Reaksiyon puanı
14
Bir kural vardır ... bilgilendirme , paylaşım yapılınca kaynak gösterilir veya kanıtlanır doğruluğunu ispat etmek için ... Bende yazarım kafamdan Silahlı kuvvetleri kötüleyen yazılar var diye ama nerde bunlar ?

Bu kadar atmasyon bir yazı daha okumadım. Yazarım diye geçineniyorlar ya ...

legolas4444

Profesör
Reaksiyon puanı
16
Hükümetin ve ona destek olanların önündeki en büyük engel ordu olduğu için 2002 yılından beri sürekli ordu ile uğraşılıyor. Özellikle 22 temmuz seçimlerinden sonra daha şiddetli olmaya başladı.

gvn

Profesör
Reaksiyon puanı
19
bu tür tartışmalar en cok bize zarar veriyor bu durumlarda sakin olunmalı (sakin olmaz elde değil ama her 29 ekimde içimde bişey olur duydulanırım sanki içimde bir fil oturuyor gibi ) her şeye ragmen sakin olunmalı gaza gelmemeliyiz

angoren

Doçent
Reaksiyon puanı
5
açıkçası dağlıca baskınında cuntanın parmağı var ibaresi midemi bulandırdı. kimse şanlı ordumuzu yıpratamaz merak etmeyin. ordumuz zaten biziz, bizi kimse yıpratamaz. bu arada ordumuzun içinde de sorun varsa bir an önce halledilmesi gerekmektedir. fişlemeler ve siyasete müdahaleler yenilip yutulamaz. bu konularda rapor hazırlayıp verenler ve/veya verdirenlerin bir an önce ordumuzla ilişkileri kesilmelidir. yukarıdaki yazı topu taca atmaktan başka bir şey olamaz. ihbar mektubunu ve ihbar eden subayın yazdıklarını en az 3 sefer baştan sona kadar okudum. özellikle gerekirse ifade vermeye gelirim diyen birçok aile ferdiyle bu ülkeye ordu mensubu olarak hizmet etmiş bir subayımız olduğu açıktır. omuzundaki rütbeleri onuru ve yüksek cesaretiyle şerefle taşımaktadır. kim olduğunu hala bilmediğimiz bu subaya sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. (ihbar mektubunu lütfen okuyun bununla beraber oktay ekşi, cüneyt ülsever, ve necati doğruyu da okuyun malum bu yazarlar kağıt parçası demişlerdi belgeye)

mr_rain

Guru
Reaksiyon puanı
453
Doğruluk payı yok mu hiç?

Reaksiyon puanı
6
Bir kural vardır ... bilgilendirme , paylaşım yapılınca kaynak gösterilir veya kanıtlanır doğruluğunu ispat etmek için ... Bende yazarım kafamdan Silahlı kuvvetleri kötüleyen yazılar var diye ama nerde bunlar ?

Bu kadar atmasyon bir yazı daha okumadım. Yazarım diye geçineniyorlar ya ...

sonuna kadar katılıyorum. Madem araştırmış basında neler yazdığını kaynak göstersin biz de görelim hangi kendini bilmezler yazmış tüm bunları ve ona göre kendi çapımızda ambargo koyalım di mi?

xyz1234

Profesör
Reaksiyon puanı
13
kim demiş ne zaman demiş, rastgele yazmış adam. e be kardeşim azıcık mesnetli sallasaydın. çok belirgin yalan olduğu.

legolas4444

Profesör
Reaksiyon puanı
16
sonuna kadar katılıyorum. Madem araştırmış basında neler yazdığını kaynak göstersin biz de görelim hangi kendini bilmezler yazmış tüm bunları ve ona göre kendi çapımızda ambargo koyalım di mi?

yandaş medyaya bakmanı şiddetle öneririm.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...