Westtah
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 0
SSD konusunda en iyi marka Corsair değil Samsung'tur. Tabi daha pahalı.
RX480'in çıkmasını bekle. O zaman yeni sistem önerisi istersin. Şu an bunu almamalısın.Hocam sizin görüşleriniz nelerdir?
Stream ve oyun videosu da işin içinde varsa o sistemi almalısın. ShadowPlay ile kaydedersen videoları FPS düşüşü yaşamazsın. MuratAbiGF gibi kanallarda GTX 970 kullanıyor rahatça videolarını renderleyip kasmadan oynuyorlar.Yani abi ben bu bilgisayarı tabii ki oyun konusunda etkin olarak kullanacağım ( BF1, Rust, BFH, FarCry4, FarCry Primal , CSGO, BF4) ve yeni çıkması beklenen oyunlarda. Ben bu bilgisayarı hem ödev için, hem twitch te yapacağım stream ler için veya oyun videoları için kullanmayı planlıyorum sizce oyunlarda en yüksek kalitede oynayıp, çok bariz bir fps düşüşü yaşamadan kayıt yapabilir miyim ?
Çektiğin videoları düzenliyorsun mesela kalitesini ayarlıyorsun falan ben çok anlamam o işten. İnternette açıklamaları vardır okuyabilirsin. Bu arada sisteminde 2 tane kasa var onlardan birisini mi seçmemizi istedin? Monitör olarak o kadar bütçen varsa şu olabilir: Asus VG248QE 24” 1ms (DVI+HDMI+Display) Full HD LED Monitör Fiyatı 144Hz ve 1 MS bekleme süresiYani şuanlık yok ama bu pc' yi alınca olacak gibiyardımın için çok saol abi herkes farklı birşey söylüyordu en güven veren seninki oldu
Bunun yanına bir de monitör önerisi yapabilir misiniz ( bütçem 1000-1300), ve ben çok anlamam bu işlerden ondan dolayı render olayını bilmiyorum nasıl renderliycem
![]()