• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

2500 TL PC Toplama

Tobey Parker

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Merhaba arkadaşlar,iyi günler iyi forumlar dilerim.2500 Tl ile bir bilgisayar alma kararı aldım daha önce anakart ve ekran kartını değiştirmeyi planlıyordum fakat bazı olaylarla karşılaşınca dedim kendi bilgisayarımı satıp yerine para ekleyip yenisinin alma zamanı çoktan geldi.Toplama bilgisayarın çok daha mantıklı ve bütçe dostu olduğunu biliyorum fakat uğraşmak gerçekten de zor geliyor.Sonra bazı youtuberların yaptığı bilgisayarların bulunduğu bir sürü site buldum,bu sitelerin güvenilir olduğunu zaten biliyordum donanımlarının da güçlü olduklarını biliyorum bu konuda dilerseniz size hangisi daha mantıklı oldunu soracağım.
2.png3.png4.pngAdsız.png

Sizce hangisini almak daha mantıklı?

Emir Aydın

Dekan
Reaksiyon puanı
3,635
İtopya,Boost-GSR modelini öneririm.
met 35 teknobiyotik önermiş fakat itopyadaki bilgisayarın işlemcisi daha iyi,onun dışındaki parçalar da hemen hemen aynı,işlemci neden daha iyi olmasın ki ?

Alperus

Asistan
Reaksiyon puanı
51
Merhaba arkadaşlar,iyi günler iyi forumlar dilerim.2500 Tl ile bir bilgisayar alma kararı aldım daha önce anakart ve ekran kartını değiştirmeyi planlıyordum fakat bazı olaylarla karşılaşınca dedim kendi bilgisayarımı satıp yerine para ekleyip yenisinin alma zamanı çoktan geldi.Toplama bilgisayarın çok daha mantıklı ve bütçe dostu olduğunu biliyorum fakat uğraşmak gerçekten de zor geliyor.Sonra bazı youtuberların yaptığı bilgisayarların bulunduğu bir sürü site buldum,bu sitelerin güvenilir olduğunu zaten biliyordum donanımlarının da güçlü olduklarını biliyorum bu konuda dilerseniz size hangisi daha mantıklı oldunu soracağım.
Ekli dosyayı görüntüle 75524Ekli dosyayı görüntüle 75525Ekli dosyayı görüntüle 75526Ekli dosyayı görüntüle 75527

Sizce hangisini almak daha mantıklı?
Webtekno bronz da güzeldir.
https://www.incehesap.com/webtekno-bronze-r3-2300x-fiyati-42946/

554950

Dekan
Reaksiyon puanı
5,867
bu arada sisteme yeni dikkat ettim ve 4 gb ram + 400w psu+ athlon 200GE :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

diğer konuda topladığımız pc bile bunu parçalar çünkü sadece rx 570'i var.

1 dk ram 8 gb imiş ama psu ve SSD kötü.

işlemciyi r5 2600 yap +200 tl ile fakat 2500 yerine 3000 verecek.

Son düzenleme: