M
Murat Burç
SDN Okuru
S6 edge plus s7 edgenin dengi olamaz.Hocam şimdi bi arkadaşla konuştum s6 edge plus al diyor ne diyorsunuz?
S6 edge plus s7 edgenin dengi olamaz.Hocam şimdi bi arkadaşla konuştum s6 edge plus al diyor ne diyorsunuz?
Kardeşim uzun araştırmalar soruşturmalar sonucu en son s6 edge plus ile note 5 arasında kaldım ve tasarım şıklık olarak s6+ aldım. Ama senin bütçen varsa kesinlikle s7 edge al derim. Hafıza sıkıntım olmaz dersen 2 modelden birini tercih edebilirsin.Arkadaşlar uzun süredir Asus Zenfone 3 Deluxe almayı planlıyordum ama 3000TL civarı olacağını öğrendikten sonra almamaya karar verdim.2500 lira bütçem var Kamerası iyi . Stabil,oyun ve sosyal medya kullanırken kasma donma olmasın . Beni 3-4 yıl götürsün .
Hocam çok pahalı geldi. Tamam daha yeni daha donanımlı daha sağlam telefon ama 700 800 lira farkı hakedecek kadar değil diye düşünüyorum.S7 edge'den aşağısını alma hatta hiç düşünme direk en yakın samsung mağazasına git S7 edge istiyorum de parasını ver kutuyu al ve çık![]()
Hiç mağazada teşhir ürünü olarak yada bir yerden elinize alıp incelediniz mi acaba ? bence fazlasıyla yeterliHocam çok pahalı geldi. Tamam daha yeni daha donanımlı daha sağlam telefon ama 700 800 lira farkı hakedecek kadar değil diye düşünüyorum.
Hayırlı olsunArkadaşlar yorumlarınıza bakarak S7 Edge almaya karar verdim. Hepinize çok teşekkür ederim.
Sağolun sağlamlık testlerine bakıyorumda telefon baya iyiHiç mağazada teşhir ürünü olarak yada bir yerden elinize alıp incelediniz mi acaba ? bence fazlasıyla yeterlibu arada sanırım S6 edge+ almışsınız hayırlı olsun
![]()
3-4 yıl için iphonelara bak derim sana...Arkadaşlar uzun süredir Asus Zenfone 3 Deluxe almayı planlıyordum ama 3000TL civarı olacağını öğrendikten sonra almamaya karar verdim.2500 lira bütçem var Kamerası iyi . Stabil,oyun ve sosyal medya kullanırken kasma donma olmasın . Beni 3-4 yıl götürsün .
Doğru düşünüyormuşsun edge oyunlarda gerçekten sıkıntı kenardaki dokunmatik algılamıyor ve çabuk ısınıyor. Görünüm ve kamerasına eyvallah ama pişman oldum. Keşke note 5 alsaydıms6 edge plus almaktansa s7 almak iyi değil mibende note 5 ile s7 arasında çok düşündüm,şuan aklımda s7 almak var. sadece fiyat düşmesını yada mağazaların kampanyasını beklıyorum
note 5 in kalemi ve geniş ekran olması hala aklımda.ama büyük ekran oluncada şarj uzun dayanmaz diye düşündüm.a geniş ekranda tutulması dışında herşey rahat yapılır dıye düşünüyorum.s7 biraz daha kibar telefon.s7 kamerası iyi diyorlar ama benim için kamera fazla önemli değil. uzun süreli kullanmak için son çıkan telefonu kullanmak daha iyidir.bence edge telefonlar pek kullanışlı değil sadece video izlenebilir diye düşünüyorum
Ne kadar süredir kullanıyorsunuz ? bence alışırsınız ben kolay alışmıştım kendi telefonum bozulunca bir günümü arkadaşın s7 edge'iyle geçirdimelim kenarlara geldiğinden algılamıyordu gıcık oluyordumDoğru düşünüyormuşsun edge oyunlarda gerçekten sıkıntı kenardaki dokunmatik algılamıyor ve çabuk ısınıyor. Görünüm ve kamerasına eyvallah ama pişman oldum. Keşke note 5 alsaydım
hadi ya gerçekten mi?acaba aynı sorun s7 de varmı ?gerçi ben oyun pek oynamıyorum.benim için kamerası o kadar da önemli değil. sadece mesaj yazmak,arama yapmak .müzik dinlemek ve özellikle de internete girme amacıyla kullanmak istiyorum.donma,kasma,takılma gibi özellıkler ve mümkünse şarjı uzun süre dayanmasını istiyorumDoğru düşünüyormuşsun edge oyunlarda gerçekten sıkıntı kenardaki dokunmatik algılamıyor ve çabuk ısınıyor. Görünüm ve kamerasına eyvallah ama pişman oldum. Keşke note 5 alsaydım
Amcaogluda s7 edge aldi. Oda ayni sekilde isiniyor e buna bagli olarak sarjda bitiyor. Ama sen oyun oynamiyorsan yogun kullanmiyorsan gercekten şık telefon. Teknolojiyi elinde hissediyorsunhadi ya gerçekten mi?acaba aynı sorun s7 de varmı ?gerçi ben oyun pek oynamıyorum.benim için kamerası o kadar da önemli değil. sadece mesaj yazmak,arama yapmak .müzik dinlemek ve özellikle de internete girme amacıyla kullanmak istiyorum.donma,kasma,takılma gibi özellıkler ve mümkünse şarjı uzun süre dayanmasını istiyorumnote 5 ekran geniş internette rahat gezilir,oyun oynanır,film izlenir,kalemiyle hızlı işlem yapılır.ama büyük ekran olması nedeniyle şarjı çabuk biter,biraz da modeli eskidi .
Evet hocam simdi denedim ekrana temas etmezse algiliyor ama nasil tutacaz telefonu cok cinsNe kadar süredir kullanıyorsunuz ? bence alışırsınız ben kolay alışmıştım kendi telefonum bozulunca bir günümü arkadaşın s7 edge'iyle geçirdimelim kenarlara geldiğinden algılamıyordu gıcık oluyordum![]()
ekranın kavisli olması bana tuhaf geliyor..yani düz ekran olmasını isterim.hem fiyatı da pahalı.aklımda s7 var .mağazaların kampanya yapmasını bekliyorum.s7 edge nin fiyatı düştü ama s7 nin 1aydır takip ediyorum fiyatı aynı gibi.bu gidişle sanırım note 5 almak zorunda kalacağımAmcaogluda s7 edge aldi. Oda ayni sekilde isiniyor e buna bagli olarak sarjda bitiyor. Ama sen oyun oynamiyorsan yogun kullanmiyorsan gercekten şık telefon. Teknolojiyi elinde hissediyorsun![]()
Note 5 candir bence pisman olmazsin...ekranın kavisli olması bana tuhaf geliyor..yani düz ekran olmasını isterim.hem fiyatı da pahalı.aklımda s7 var .mağazaların kampanya yapmasını bekliyorum.s7 edge nin fiyatı düştü ama s7 nin 1aydır takip ediyorum fiyatı aynı gibi.bu gidişle sanırım note 5 almak zorunda kalacağım