Cvnmrt
Dekan
- Reaksiyon puanı
- 3,942
Çerçeveleteceğim bunuTelefon öneri konusunda virgülüne kadar size katılacağım günleri de gördüm ??
Çerçeveleteceğim bunuTelefon öneri konusunda virgülüne kadar size katılacağım günleri de gördüm ??
Samsung pahalıya satıyor a52 şuan 4000 TLAma ben 3500 tl demiştim
O zaman poco x3 proBaşlıkta 2500-3500 TL arası yazıyor
4-5 yıl götürür mü ?O zaman poco ya geri dönüyoruz?
Bu konuda çok emin değilim4-5 yıl götürür mü ?
Telefon çıkalı kaç ay oldu reis onun hakkında kesin birşey diyemem ama o kadar gotürmez yani en azından en ucuz olarak yüksek performans kaybı olur4-5 yıl götürür mü ?
İphone'ların pili kötü hemen bitiyorTelefon çıkalı kaç ay oldu reis onun hakkında kesin birşey diyemem ama o kadar gotürmez yani en azından en ucuz olarak yüksek performans kaybı olur
İkinci el mümkünse 2020 uretimi iphonelara bakabilirsin o kadar zaman seni götürmesini istiyorsan
Öyle de bütçe kısıtlıİphone'ların pili kötü hemen bitiyor
Çok yanlış ve saçma bir öneri.Redmi note 9 hocam
A52 alıcam 4 yıl kullanırım.Öyle de bütçe kısıtlı
A52 5 yıl belki götürürdü o da belki
Piyasada seni 5 yıl götürecek iphone dan daha iyi bir cihaz yok
Ya da yaşını bilmiyorum ama ögrenci olduğunu farzederek 1 ay işe gir çalış en kötü 2 bin lira kazanırsın bütçen artar
Se 2020 oyun oynamak için uygun değil.3500 tl ailem verecek zaten 4 ay sonra alcam 2000 tl biriktirir iphone se 2020 alırım
Hangi telefonu alayım sence poco x3 alıcamda 2-3 yıl az yani 4-5 yıl götürmesi lazımiPhone oyun oynamak için uygun değil.
3500'e poco x3 pro al yada bütçeyi artırırsan 5000'e poco f3 al.Hangi telefonu alayım sence poco x3 alıcamda 2-3 yıl az yani 4-5 yıl götürmesi lazım
F3'ü 4-5 yıl kullanabilir miyim3500'e poco x3 pro al yada bütçeyi artırırsan 5000'e poco f3 al.
Kullanırsın.F3'ü 4-5 yıl kullanabilir miyim
14Dostum yağız kaç yaşındasın
Daha düşük bir telefon alıp pc'de toplayabilirdinBen iphone 11 almıştım ve pişmanım ben bilgisayar toplardım
Mesaj otomatik birleştirildi:
Belliki daha çok oyun odaklı kullancaksın
PC varİşte ozaman bilmiyordum ve pişmanım 6000 tl biriktir sana pc li telefonlu bişey toplayayım
Mesaj otomatik birleştirildi:
Emin olki sende pişman olucaksın kardşeim okul başlayınca az kullanacaksın çünkü