248 SDN puanına Sadece 2 tecrübe puanı biraz ayıp olmuyor mu? :)

Militarist

Dekan
Reaksiyon puanı
130
Bonus verirken utanıyorum valla. Gelin 10 da anlaşalım.

gretna989

Asistan
Reaksiyon puanı
2
istediğin tecrübe puanı olsun :D
Edit: Bonus verince hangisine puan ekleniyor yahu ? :mrgreen:

SwateR

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
662
Ben bayramda memlekette olduğum zaman gelmiş bu Bonus uygulaması.Bunu ayrıntılı açıklayan bir link varmı forumda.Ya da biri kısaca özetleyebilir mi? :) Zahmet olmazsa...

mr_rain

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
442
Sistem karışık aslında biraz. Mesela 2006 da üye olanın tecrübe puanı 5, ben 2008 de üye oldum puanım 3. Bu gayet normal, ama bazı üyelerin mesaj sayıları ya da puanlarıyla ters orantılı olarak tecrübe puanları yüksek. Anlayamadım gitti :D Neyse biz en iyisi paylaşmaya devam edelim :)

gvn

Profesör
Reaksiyon puanı
19
benim eski üyeliklere bakayım kacmış :D

ahmeta

Profesör
Reaksiyon puanı
36
Arkadaşlar puan için birbirinizi kırmaya değer mi?

bilmiş*gülücük

Profesör
Reaksiyon puanı
48
tecrübe puanı msj sayın arttıkça artar diye biliyorum ben
sdn puanıyla çok ilgisi yok sanırım

baaydin

Profesör
Reaksiyon puanı
7
garip bir ilişki bu tecrube puanı ile SDN puanı arasında yaşananlar :)

7.43

Dekan
Reaksiyon puanı
332
Fani dünyada kafaya taktığınız şeye bakın. :mrgreen:

Vendetta_

Profesör
Reaksiyon puanı
75
benim için tp puanı önemli değil zaten bonus kavramı yorumun beğenildiğine dair bi işaret öyle olmasaydı bonus yapan kişinin adı sanı vs hepsi belli olurdu frmtr ye dönüp bonus manyağı kişiler türücekse hiç olmasın daha iyi :) (üstüne alınma bu sözüm sana değil)

Handikap

Profesör
Reaksiyon puanı
90
Bonus sistemi ne kadar bilinçli kullanılıyor dersiniz?

Bir bilişim sitesinde en fazla kafa harcayan,teknoloji ve bilgi adına emek veren editörlerin aldığı bonus puanları hiç dikkatinizi çekiyor mu?

Yorum yazıp teşekkür ettiğim konulara maalesef tecrübe puanım gereği 1 bonus veriyorum acı içinde söylüyorum ancak 1 verebiliyorum 10-15 vermek istemez miyim emeklerine karşı...Tecrübesiziliğime acıyorum...

Demek istediğim kısaca bonus sistemini bilinçli kullanmadığımız konusunda, arkadaş ve yandaş fikirlere bonusu teşekkürü borç biliyoruz,hani diyeceksiniz program yardımlarına paylaşımlarına teşekkür ediyoruz ama hep yarım...

Öz eleştiri yapayım kendi kazandıklarına ne diyorsun diyorsanız;
özel mesajlarımda arkadaşlarıma da dedim kesinlikle bonus istemiyorum diye ufak bir sağol teşekkür yeterli...Teknoloji ile ilgili video ve resim paylaşımlarıma verilecekse bonus verilmesi ama editörlerimiz alamadığına göre...

Zaten forum çok sesliliğe farklı fikirlere saygı konusunda kullanıcıların klavye arkası katı düşünceleri nedeniyle eleştiriye kapalı maalesef...

Bilgiye değer verip daha da bilinçlendiğimiz zaman bu sistem oturacaktır sanırım...

Elbruz46

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,338
Benim hiç SDN Puanım
Hiç Tecrübe Puanım olmadı :(

Vendetta_

Profesör
Reaksiyon puanı
75
ben bonusa önem vermezdim ama artık editörlere bonus vermeden geçmicem konuları ;)
Bonus sistemi ne kadar bilinçli kullanılıyor dersiniz?

Bir bilişim sitesinde en fazla kafa harcayan,teknoloji ve bilgi adına emek veren editörlerin aldığı bonus puanları hiç dikkatinizi çekiyor mu?

Yorum yazıp teşekkür ettiğim konulara maalesef tecrübe puanım gereği 1 bonus veriyorum acı içinde söylüyorum ancak 1 verebiliyorum 10-15 vermek istemez miyim emeklerine karşı...Tecrübesiziliğime acıyorum...

Demek istediğim kısaca bonus sistemini bilinçli kullanmadığımız konusunda, arkadaş ve yandaş fikirlere bonusu teşekkürü borç biliyoruz,hani diyeceksiniz program yardımlarına paylaşımlarına teşekkür ediyoruz ama hep yarım...

Öz eleştiri yapayım kendi kazandıklarına ne diyorsun diyorsanız;
özel mesajlarımda arkadaşlarıma da dedim kesinlikle bonus istemiyorum diye ufak bir sağol teşekkür yeterli...Teknoloji ile ilgili video ve resim paylaşımlarıma verilecekse bonus verilmesi ama editörlerimiz alamadığına göre...

Zaten forum çok sesliliğe farklı fikirlere saygı konusunda kullanıcıların klavye arkası katı düşünceleri nedeniyle eleştiriye kapalı maalesef...

Bilgiye değer verip daha da bilinçlendiğimiz zaman bu sistem oturacaktır sanırım...

güvenfb

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
editöre neden bonus verilirki bonusun amacı userlara verilerek onların sdn ye yardımcı oldugunu göstermektir

ALMİ

Profesör
Reaksiyon puanı
60
:D:D Tectübe puanı forumda kalış süresine göre veriliyor sanırım.Ben ilk banlanmadan önce 4 tü.Şimdi 2 :D

spybot

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
629
Her 2 bin mesaj yada konuda tebrübe puanı 1 artar..:)

Cloakengaged

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
147
benim için farketmez zaten kimseye bonus vermiyorum :D
forumdan o sistemi kaldırsalar iyi olur.. üst tabaka alt tabaka sistemi gibi olmuş..
forumda 1 mesajı olan bir insan bile çok yararlı veya en akıllıca yorum belirtebilir..
ama böle bir sistem olunca insanlar yorum yazanlara ilk önce yaşa oldukları gibi bu sistemde de ilk önce sdn puanına bakıyorlar.. çok gereksiz bence...

Her 2 bin mesaj yada konuda tebrübe puanı 1 artar..
insan ömrü boyunca maksimum kaç yapabilir acaba? 500ü geçermi ki :D
en sonunda da "tüm hayatımı sdnye adadım 500 tecrübe puanım oldu diyip hıkkk der ölür :D"
burda tecrübe puanı kasmak world of warcraftda level kasmakdan zor :D
o yüzden hiç dikkate almıyorum.. yükselsin yükselmesin farketmez.. görmezlikden geliyorum..

Slokr

Profesör
Reaksiyon puanı
33
sdn puanı çok gereksiz bir şey

(bkz:kedi uzanamadığı ciğere mundar dermiş) :D

Cloakengaged

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
147
(bkz:kedi uzanamadığı ciğere mundar dermiş)

en iyisi gel beraber mundarlayak.. senin puanında az belki acır puan verirler :D

ehueuh şakası bi yana mundarlamak gibi duruyor ama gerçekten gereksiz..

Her 2 bin mesaj yada konuda tebrübe puanı 1 artar..

1.000 mesaj sayımda 2 tp nasıl var :D 4.000 mesaj olması lazım değilmi ? :D

megatron

Doçent
Reaksiyon puanı
7
Ne fark eder 1 olmuş 1000 olmuş. Banada en başından beri çok gereksiz geldi bu puan olayı SDN yi diğer forumlardan farklı kılan şeydi +rep vs. tarzı şeylerin olmayışı. Ama ne varki SDN de bu kervana katıldı.
Benim için önemli olan paylaşımı yapan kişinin ne kadar puanı olduğu değil, ne kadar bilgili olduğudur. Gerisi laf-ı güzaf...

PRoMeTuS

Profesör
Reaksiyon puanı
5
emrahyg1.jpg

benim hiç bonusum olmadı abi... (ühüüüüüü)

kadir_inanir_bonus_kart.jpg
---

Al üleynn.....

90

eheh sağol abi :D (daha bonusunu bulamadım :D )

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Fazla takılmayın bu bonus olayına.

Tecrübe puanı mesaj sayısıyla foruma üye olunan tarihe göre artıyor.

Mesela 1 yıldan fazla üyeyseniz tecrübe puanınız 2 oluyor.

Micuvan

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
57
Ne fark eder 1 olmuş 1000 olmuş. Banada en başından beri çok gereksiz geldi bu puan olayı SDN yi diğer forumlardan farklı kılan şeydi +rep vs. tarzı şeylerin olmayışı. Ama ne varki SDN de bu kervana katıldı.
Benim için önemli olan paylaşımı yapan kişinin ne kadar puanı olduğu değil, ne kadar bilgili olduğudur. Gerisi laf-ı güzaf...

Katılıyorum :)

Ali TEMEL

Profesör
Reaksiyon puanı
92
Bence de takmayın bonusa tecrübeye. Akışına bırakın :D

muratflash

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
510
Herkes aynaya baksın kendi puanını görür... Gerisi hikaye....