Militarist
Dekan
- Reaksiyon puanı
- 130
Bonus verirken utanıyorum valla. Gelin 10 da anlaşalım.
istediğin tecrübe puanı olsun
Edit: Bonus verince hangisine puan ekleniyor yahu ? :mrgreen:
Hıh :glare:Yaş'a.
Fani dünyada kafaya taktığınız şeye bakın. :mrgreen:
Bonus sistemi ne kadar bilinçli kullanılıyor dersiniz?
Bir bilişim sitesinde en fazla kafa harcayan,teknoloji ve bilgi adına emek veren editörlerin aldığı bonus puanları hiç dikkatinizi çekiyor mu?
Yorum yazıp teşekkür ettiğim konulara maalesef tecrübe puanım gereği 1 bonus veriyorum acı içinde söylüyorum ancak 1 verebiliyorum 10-15 vermek istemez miyim emeklerine karşı...Tecrübesiziliğime acıyorum...
Demek istediğim kısaca bonus sistemini bilinçli kullanmadığımız konusunda, arkadaş ve yandaş fikirlere bonusu teşekkürü borç biliyoruz,hani diyeceksiniz program yardımlarına paylaşımlarına teşekkür ediyoruz ama hep yarım...
Öz eleştiri yapayım kendi kazandıklarına ne diyorsun diyorsanız;
özel mesajlarımda arkadaşlarıma da dedim kesinlikle bonus istemiyorum diye ufak bir sağol teşekkür yeterli...Teknoloji ile ilgili video ve resim paylaşımlarıma verilecekse bonus verilmesi ama editörlerimiz alamadığına göre...
Zaten forum çok sesliliğe farklı fikirlere saygı konusunda kullanıcıların klavye arkası katı düşünceleri nedeniyle eleştiriye kapalı maalesef...
Bilgiye değer verip daha da bilinçlendiğimiz zaman bu sistem oturacaktır sanırım...
insan ömrü boyunca maksimum kaç yapabilir acaba? 500ü geçermi kiHer 2 bin mesaj yada konuda tebrübe puanı 1 artar..
(bkz:kedi uzanamadığı ciğere mundar dermiş)
Her 2 bin mesaj yada konuda tebrübe puanı 1 artar..
Ne fark eder 1 olmuş 1000 olmuş. Banada en başından beri çok gereksiz geldi bu puan olayı SDN yi diğer forumlardan farklı kılan şeydi +rep vs. tarzı şeylerin olmayışı. Ama ne varki SDN de bu kervana katıldı.
Benim için önemli olan paylaşımı yapan kişinin ne kadar puanı olduğu değil, ne kadar bilgili olduğudur. Gerisi laf-ı güzaf...