24 saat Çevirimiçi Bir Cevap Vermiyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ZorhaK

Rektör
Reaksiyon puanı
259
Forumumuz modu Peter 'a forumla ilgili bir konuda bir şey danışıyorum.Özel mesaj yolu ile danışıyorum.Cevap yok...

İkinci bir mesaj atıyorum olumlu ya da olumsuz bir cevap verir misin diyorum...Yiine cevap yok..

Neredeyse 24 saat online olan peterin bana cevap vermeme nedenleri ile ilgili tüm iyi niyetlerimi kaybettim..

Şimdiye kadar mesaj yazıp da cevap alamadığım ilk mod oldu kendisi..

Aslında ilgili modun ismini vermeden yazacaktım bu yazıyı ama..Tüm modları töhmet altında bırakmak istemedim.

NikeSteeL

Dekan
Reaksiyon puanı
131
Başka Bir Moda yaz Zorhak Pesimiste yazıyorum gün içinde Cevabı geliyor . Hemde cevap verebilecek en yetkili kişilerden . Peter daha alt mod olduğu için Senin soruna Cevap vermede bilmediği bir nokta olabilir

ZorhaK

Rektör
Reaksiyon puanı
259
En azından ''bilemiyorum'' ''üzgünüm'' gibi bir cevap d averebilirdi..

Neyse...dediğin gibi yaparız artık

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Peter yardımcı olmanı bekliyoruz. :D

Abdurahman

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Peter okulla meşgul .. Lise tercihi yapcakta :D zorlanıyo işte :P :) Bu aralar zor günler geçiriyor.. idare edin çocuğu .. :P

pesimist

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,122
Merhaba Zorhak. Her bölüm için ayrı ayrı sabit olan "bölüm mod. hakkında görüş ve önerileriniz" başlığına yazmalıydın bu durumu.. Bu yüzden konuyu kilitliyorum.

Peter şu sıralar çok yoğun olduğu için cevap veremiyordur sanırsam. Aklına yanlış bir şey gelmesin. Seni seviyoruz :)

İyi çalışmalar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...