24 dizisi Star'da!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan AliA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
24444.jpg

24, Emmy ve Altın Küre ödüllü Amerikan aksiyon televizyon dizisidir. CTU (Counter Terrorist Unit Terörle Mücadele Ünitesi) adı verilen bir birimin, önceleri yöneticisi olan ancak daha sonra birimden ayrılan Jack Bauer (Kiefer Sutherland) adlı karakterin çevresinde dönen olayların işlendiği bir dizi olup; dizide anlatılan olaylar gerçek zamanlı olarak izleyiciye aktarılmaktadır. Her bölüm bir saat içerisinde olanları anlatırken, her sezon da 24 saat içerisinde olup bitenlerin anlatıldığı çok uzun metrajlı bir film havasındadır.

[SDNTV]http://vod.dogantv.com.tr/StarTV/Tanitim/anasayfa/24dizisi.flv[/SDNTV]

24
, iki bölüm birden Perşembe saat 00:00'da Star'da...

KAYNAK

QaFeİN

Profesör
Reaksiyon puanı
19
Prison Break'ıda Aldılar Ama Seslerdirmeleri İğreç Olmuş Orjinal Prison Break Çok Çok Daha Güzel

fthtsdmr

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
44
Güzel dizi.Cnbce izliyorum.Bence diziler orjinal izlenmeli.Dublajlı filmler iyi olmuyor.

HeLLxXx

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Dizileri orijinal dillerinde izlemek lazım. Saçma sapan seslendirmelerle hiç tadı olmuyor. 24 gayet kaliteli bir yapım izledim ama türkçe dublaj işi mahvediyor. Tnt de lost u türkçe dublaj veriyor ve seslendirmeler rezalet. Zaten bu tür dizilerde çok fazla metin olmuyor ki bırakın biraz millet alt yazı okusun da okuması gelişsin. Alışmışız hazıra yaa .S

googlog

Profesör
Reaksiyon puanı
46
Nadir de olsa izledim diziyi.Ancak Türkçe seslendirmeleri orjinalden dinledikten sonra çok kötü geliyor.

Anxiety

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Daha önce atv de yayınlamış ve yanılmıyorsam yarıda kesmişti.

Konuya girerken kesin bunu da geç saatte yayınlarlar ön yargısıyla girdim ki haklı da çıktım. Böyle kaliteli dizileri eski program, dizi ve filmlerin döndüğü bir kuşakta neden yayınlıyorlar anlayabilmiş değilim açıkcası.

Prison Break dublajı konusunda diğer arkadaşlara pek katılmıyorum. Ben de altyazılı film ve dizileri severim. Prison Break'i de altyazılı izliyorum ve ayrı bir havası olduğu konusuna katılıyorum ama dublajı da o kadar basit olmamış. İzlenebilir derecede olduğunu düşünüyorum.

realmanager

Profesör
Reaksiyon puanı
99
arkadaşlar size garanti veririm alt yazılı izlemek filmden aldığınız duyguyu yarı yarıya düşürüyor, mesela leon'un bir sahnesi vardı ne zaman izlesem tüylerim diken diken olur altyazılı halini izleyince anladım ki hiç etkilenmedim
ancak kötü dublaj yerine altyazıyı tercih ederim orada haklısınız
fakaaaaat iyi bir dublaj karşısında altyazı ancak halt eder

watchers

Doçent
Reaksiyon puanı
9
eğer prison gibi dublajlıyacak ve sonrada gece 12 de başlatıcaksa diziyi bence hiç almasaydı

ledzeppelinfan

Profesör
Reaksiyon puanı
0
Star a bak ya. Belki bu sayede "Adanalı" gibi dizilerden kurtuluzda adam gibi diziler çekmeye başlarız

snow fox

Profesör
Reaksiyon puanı
13
prison break'ı ilk olarak star'da izledim.4:3 reklamlı kesmedi :D :mrgreen:
netten bütün bölümleri izledim.bunu da büyük ihtimalle izleyeceğim.ama çok geç olmuş.
23:30 felan olsa daha iyi olurdu

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Vadi'den sonra iyi gider mi acaba? :D

SmiLey

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
55
arkadaşlar size garanti veririm alt yazılı izlemek filmden aldığınız duyguyu yarı yarıya düşürüyor, mesela leon'un bir sahnesi vardı ne zaman izlesem tüylerim diken diken olur altyazılı halini izleyince anladım ki hiç etkilenmedim
ancak kötü dublaj yerine altyazıyı tercih ederim orada haklısınız
fakaaaaat iyi bir dublaj karşısında altyazı ancak halt eder

Altyazı izlemekteki diğer bir amaç ise çok güzel bir şekilde İngilizce'yi öğreniyorsun.Sen belki bir cümleyi biliyorsun ama birisi söylediğinde seçemiyorsun.Ama bu sayede anlayabiliyorsun.Hatta en iyisi İngDublaj-İngilizce altyazı.

HAMRADIO

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar, STAR TV 'de başlayan 24 dizisini bir gece seyredebildik, bugün baktım STAR TV web sitesinden kaldırmış 24 dizisini.. Bilgisi olan varmı acaba?

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Arkadaşlar, STAR TV 'de başlayan 24 dizisini bir gece seyredebildik, bugün baktım STAR TV web sitesinden kaldırmış 24 dizisini.. Bilgisi olan varmı acaba?
Yeterince ilgi çekmediği için yayından kaldırdılar.

Ayrıca Kül ve Ateş adlı diziyi de kaldırdılar.