24 dizisi sona eriyor!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan AliA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
24.jpg

Dünyanın dört bir yanında milyonlarca kişi tarafından izlenen '24' dizisinde sona gelindi. 2001 yılından beri ekranda olan dizinin finali 24 Mayıs'ta yayınlanacak.

Başrolde oynayan Kiefer Sutherland, 8'inci sezonu 17 Ocak 2010'da başlayan '24'ün sona ermesiyle ilgili olarak 'Yapımcımız Howard Gordon, 9'uncu sezonun, diziye zarar vereceğini düşünüyor. Daha fazla uzatmanın bir anlamı yok. Müthiş bir finalle diziyi bitireceğiz' diye konuştu.

'Terörle Mücadele Ünitesi' adlı birimin eski yöneticisi Jack Bauer'ın (Kiefer Sutherland) çevresinde yaşananların işlendiği dizide anlatılan olaylar gerçek zamanlı olarak izleyiciye aktarılıyor, her bölüm tam 1 saat sürüyordu. '24' 9 yılda birçok 'Altın Küre ve 'Emmy' ödülü aldı.

KAYNAK

spybot

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
629
Hiç izlemedim adınıda ilk defa duyuyorum.:)

Vendetta_

Profesör
Reaksiyon puanı
75
acaba kaçıncı bölümde bitircekler şu an 13 çıktı diye biliyorum
ve yeni bölümler ne zaman daha doğrusu hangi gün çıkıyo?

ıslamaköfte

Asistan
Reaksiyon puanı
4
acaba kaçıncı bölümde bitircekler şu an 13 çıktı diye biliyorum
ve yeni bölümler ne zaman daha doğrusu hangi gün çıkıyo?

dizinin adı 24 olduğuna göre, her sezonda bir tam günde yaşanan olayları anlattıklarına göre, her bölüm 1 saat olduğuna göre ve bir gün 24 saat olduğuna göre 24. bölümde bitirirler SANIRIM

ZoRzi

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Şahsım adına üzüntü duyduğum bir haber. Yıllardır takip ettiğim, her sezon bitişinden sonra gelecek sezonu bekleyişim hepsi ayrı bir zevkti. Sezon finalinde Jack ölmesinde nasıl biterse bitsin. Her zamanki gibi 23. ve 24. bölümü aynı gece yayınlanıp final yaparlar, her zaman öyle olmuştur.

snow fox

Profesör
Reaksiyon puanı
13
bencede diziyi uzatmanın bir anlamı yok.bitirmeleri iyi olmuş.müthiş bir diziydi.

y_ates

Dekan
Reaksiyon puanı
65
Vadi varken 24 de neymiş :D

cess

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
bitmesi isabet olur yoksa şu jack bauer i ben durduracam.ne bu ya, bir adam bu kadar olaydan kurtulabilir mi...

freewill

Dekan
Reaksiyon puanı
61
az daha uzatsalar adam diziden emekli olacakmış neredeyse :D bencede uzatmanın luzumu yok çok dağıtıyorlar aynı olaylar sıkıyor insanı bakınız heroes :D

7.43

Dekan
Reaksiyon puanı
332
1. sezonu seyrettim, 2. sezon daha başında baydı beni. Hep aynı. Seyredilmez.

orcnd

Dekan
Reaksiyon puanı
255
oynatıcak ortadoğuluya benziyen oyuncu kalmamıştır ondan bitmiştir

y_ates

Dekan
Reaksiyon puanı
65
şaka yaptığını varsayıyorum

sana vadinin 24 den çaldığı onlarca sahne ve fikir sayabilirim nerede eski, vadi
Herkes birilerinden etkilenir, Türk dizileri bizi yansıtıyor ben yabancı dizileri izlerken tamam hoşuma gidiyor güzel yapmışlar diyorum fakat hep bir şeyler eksik gibi geliyor ama vadide her ne kadar Polat abimiz Kara Murat'ı geçse de işte bu bizden biri diyorum :D