22 Ocak 2010'da Bizim evde Box var...Diyenler

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Peter
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

erzurumlu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
eokul.png

Ben Yeni Geldim Buda Benim Sonuçlar Bu Arada Ben 7. sInıfa Gidiyorum. İyimi Durum? :wink:

Resimle Din 5 Olacak Performanslarla. Yinede Berbat..

---------- saat 19:20 eklendi ---------- önceki mesaj saat 18:55 eklenmişti ----------

eokuli.png

Buda 6. Sınıf Ne Kadar Düşmüşüm Demi...:crying:

yumluanarsist

Rektör
Reaksiyon puanı
280
eokul.png

Ben Yeni Geldim Buda Benim Sonuçlar Bu Arada Ben 7. sInıfa Gidiyorum. İyimi Durum? :wink:

Resimle Din 5 Olacak Performanslarla. Yinede Berbat..

---------- saat 19:20 eklendi ---------- önceki mesaj saat 18:55 eklenmişti ----------

eokuli.png

Buda 6. Sınıf Ne Kadar Düşmüşüm Demi...:crying:

Oha! :mellow: Hayatımda o kadar 100'ü bir arada görmedim. Nasıl aldın? :unsure:

erzurumlu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Din ilk sınav 100 olurdu ama sınavda arka sayfayı atlamışım. (sınav 3 sayfa) ondan sonra hocada ben anlamam dedi verdi 78'i.

Benim sbs 480 küsürat. Benim Dikkat Biraz Dağınık Bir İki Soruyu Yanlış Okumuşum :D

Ondan Gitti Puanlar. Arkadaşlar İnşallah Hava Atıyo gibi Anlamıyosunuzdur Ben Gerçekleri

Söylüyorum..

ds mosx

Profesör
Reaksiyon puanı
14
Din ilk sınav 100 olurdu ama sınavda arka sayfayı atlamışım. (sınav 3 sayfa) ondan sonra hocada ben anlamam dedi verdi 78'i.

Benim sbs 480 küsürat. Benim Dikkat Biraz Dağınık Bir İki Soruyu Yanlış Okumuşum :D

Ondan Gitti Puanlar. Arkadaşlar İnşallah Hava Atıyo gibi Anlamıyosunuzdur Ben Gerçekleri

Söylüyorum..
İyi bi liseye geçte hele o zaman büyük ihtimal benim gibi bu notları mumla ararsın :wink::laugh:

erzurumlu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Vallaha Gidişime Göre Öyle Gözüküyor İnşallah Toparlanmaya Başlarız.Yakında... Ama Olmayada Bilir. Zaman Gösterecek.. Neyse Herkese İyi Akşamlar Ben PC'yi Kapatıyom. Bir İki Soru Çözüp Yatıcam. İyi Paylaşımlar....

Alptekin46

Doçent
Reaksiyon puanı
14
vay en son 2004 haziranda karne aldım, şu anda bizim öğrencilere verdiğimiz karneleri görseniz içler acısı. Siz boks maçı yaparsanız bizimkileri babaları evden tüfekle kovalar

ugurhanuslu

Profesör
Reaksiyon puanı
43
xn7yhf.jpg

Sizinki bişimi bide bana bakın :mrgreen: Bu notlar hep aşk yüzünden böyle düştü...

Bidaha aşık olursam en adiyim... :D

Peter

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
88
17479_259839905348_148234315348_3150588_3998262_n.jpg

Persona Grata

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
53
Bende son karnemi 2008 yılında almıştım. Ayıptır söylemesi liseyi birincilikle bitirmiştim :blush: Sanırım ortalamam 4.98 idi. Bunda yurtdışında okumamın payı tabi büyük. Şimdi üniversitedeyim.

Arkadaşlar eğer aranızda üniversiteye hazırlanan ve "üniversite sınavını kazanayım gerisi kolay" düşüncesinde olan varsa o düşünceyi unutmasında fayda var. :) Bende böyle düşünüyordum fakat şimdi vizeler ve finaller derken aslında lise yıllarımın ne kadar eğlenceli ve güzel geçtiğini anımsıyorum.

bilmiş*gülücük

Profesör
Reaksiyon puanı
48
ay benim kardeşim yüzünden evde box olcak bence adamın iyi notu sınırlı sayıda :D :D

BaRY

Profesör
Reaksiyon puanı
12
Ne heyecandı be karne almak.

since1453

Doçent
Reaksiyon puanı
16
Bir zamanlar 2 arkadaş varmış , 90 Gün okuldan kaçıp okulun son haftası kalın resim kağıdından renkli yazıcıda sahte karne yapmışlar. Karne yapmakla kalmayıp bilgisayar da alsınlar diye notları iyice şişiren bu ergenler, cafedeki bir abiden de müdürün imzasını taklit etmesini istemişler. Karneyi evdeki abim görmesin sahte olduğunu anlar diye de babasına "okuldan geri istiyorlar, notlara bakın imzalayın da götüreyim" demiş. Notları gören aile sevinmiş , karneyi imzalamış ve çocuklarına da bilgisayar almış. Yaz tatilinde çocuk uzun uzun bilgisayarla oynamış , okulların açılmasına 1 hafta kala tesadüfen okula giden anne, oğulunun sınıfta kaldığını öğrenmiş. Çocuk ölmüş. :crying:

Sizinki box maçıysa benimki neydi acaba.
O zaman ne kadar içten dua ettiysem 2 gün sonra kalanlara af çıkmıştı. :mrgreen:

crewd0x

Profesör
Reaksiyon puanı
27
Bizdede Var Gibi Gözüküyor :D

gameovermee

Asistan
Reaksiyon puanı
2
boks maçı diyene kadar lisenin tadını çıkarın ya da asla üniversitenin kapısından içeri adım atmayın.
eger iyi bir bölüme girerseniz o 100 olan notları bırakın 70 leri bile rüyanızda zor görürsünüz.
ardından son olarak SDN forum arşiv bölümüne girip bu konuyu tekrar açıp tebessümle bakabilirsiniz.

ALMİ

Profesör
Reaksiyon puanı
60
Ben Lise hayatım boyunca :D 91'i göremedim kiii:D:D

Anadolu Lisesinde okuyordum.Her sene ortalama 4 tane 2'im olurdu :D İyi mi?:D:D:D:D

teknomod

Asistan
Reaksiyon puanı
1
lisenin tadını çıkarmaya bakın bazen sınıfta kalıp tekrar okumayı bile düşündüm:D
son senem kaldı yarın dönem eğlenebildiğimiz kadar artık...

Alptekin46

Doçent
Reaksiyon puanı
14
yarın karneleöre ne olacak bakalım, maçlar şimdlik ertelendi