2100 TL'ye Kadar Oyun Laptopu

ColdKillzKrp

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bu sene universiteye baslıyorum.4 yıl boyunca sorunsuz bisekilde kullanabileceğim oyunlarda sorun yaratmıcak bi laptopa ihtiyacım.Son 1 senedir pes dısında oyun oynamadım oyun aclıgımı giderebilcek bi laptop lazım.Laptoplar konusunda zır cahilim tamamen sizin tavsiyelerinizle alıcam.Crysis 3,Nfs Run,Farcry 3,Cod serisi,Battlefield serisi,bu tarz oyunları rahatca kasmadan oynatabilcek 3-4 sene boyunca cıkan oyunları oynatabilicek laptop tavsiyelerini bekliyorum.Simdiden teşekkürler

Mert Ahmet

Dekan
Reaksiyon puanı
41
MSI GE60 = i7(3630M) işlemci, 2 GB GTX 660M Ekran kartı(128 Bit), 8 GB Ram(1600 Mhz), 750 GB HDD(7200 RPM)
http://www.pcdepo.com/msi-ge60-0nd-660xtr-notebook-urun10364.html = 2272 TL
http://www.novabilgisayar.com/bilgi.asp?ID=8452 = 2370 TL
bu i7liler yerine i5li ve ssd olanm bir modeli tercih etmek bence dah mantıklı :)
mesela şunun gibi :) arkadaşın bütçesine de uyuyor hem :)
http://www.pcdepo.com/msi-ge60-602xtr-notebook-urun9590.html [MENTION=357947]ColdKillzKrp[/MENTION]

contorium

Asistan
Reaksiyon puanı
5

DROZAN

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Hocam bu MSI nekadar iyi siz kullanıyormusunuz ? Çeşitli şikayetler duyuyorum milletten bi okadarda iyi diyen tabi ortası yok mesela şikayetçiler parçalarının dandik olduğundan yana siz ne diyorsunuz bu işe ?

contorium

Asistan
Reaksiyon puanı
5
Hocam bu MSI nekadar iyi siz kullanıyormusunuz ? Çeşitli şikayetler duyuyorum milletten bi okadarda iyi diyen tabi ortası yok mesela şikayetçiler parçalarının dandik olduğundan yana siz ne diyorsunuz bu işe ?
Parça derken ekran kartı ram işlemci ise diğer bilgisayaralarda da intel amd veya nvidia kullanılıyor. Dandiklik ne ile ilgili anlamadım. Soğutmayı iyi yapan bilgisayar markaları kazanır hep. İçindeki parçalar zaten belli başlı markaların ürünleri. O yüzden o arkadaşlar neden ve neresine dandik demiş, sormak lazım.

terkidiyar

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
MSI'nin oyun laptoplarının iyi olduğunu ben de duymuştum. Bi sıkıntın olmaz diye düşünüyorum ancak oyun konusunda windows 8 işletim sisteminden çok şikayetçi duydum. ki bana kalırsa işletim sistemi de önemli bi problem. windows 7 mi windows 8 mi diye de iyi araştır bence. çünkü @contorium'un önerdiği laptoplar free dos. ;)

DROZAN

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bilmiyorum işte bi tanesi demiş ben bilgisayarcıyım hep msi getiriyorlar yok menteşesi çıkmış yok pil yuvası bozulmuş falan. Birde benim merak ettiğim servisi nasıl acaba ?

contorium

Asistan
Reaksiyon puanı
5
sikayetvar.com dan bir baktım da şikayetler her markada olduğu gibi bunda da var. Sende bi incele istersen MSI Türkiye başlığı altında..

1 yılda 15 şikayet olmuş MSI da, diğer markalara da bak :)

terkidiyar

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
sikayetvar.com dan bir baktım da şikayetler her markada olduğu gibi bunda da var. Sende bi incele istersen MSI Türkiye başlığı altında..

1 yılda 15 şikayet olmuş MSI da, diğer markalara da bak :)

Abi konu amacından sapacak ama bunlar makina yani. İlla ki kırılacak bozulacak bozuk çıkacak. ve 1 yılda 15 şikayet de olağanüstü bir rakam iyi anlamda. Ama biliyorsun insanları. Ucuz olsun, en kalitelisi olsun kafasında olduğumuz için kazanamıyoruz belki de :)

contorium

Asistan
Reaksiyon puanı
5
Abi konu amacından sapacak ama bunlar makina yani. İlla ki kırılacak bozulacak bozuk çıkacak. ve 1 yılda 15 şikayet de olağanüstü bir rakam iyi anlamda. Ama biliyorsun insanları. Ucuz olsun, en kalitelisi olsun kafasında olduğumuz için kazanamıyoruz belki de :)

Ben asuscuyumdur, ona baktım binlerce şikayet =) Neyse konuyu dağıtmayalım da kızmasın modlarımız :) Herkese hayırlı işler, iyi geceler =)

ColdKillzKrp

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
yazdığı oyunları en üst seviyede oynamak istiyorsa Quard Core işlemci, yani 4 çekirdek işlemcili laptop olmalı moderatörüm. Orta yada high da oynayım boşver ultrayı derse o zaman siz haklısınız tabi.
Hocam illa full versiyon oynayayım diye bi takıntım yok.5 sene boyunca universitede okuyucam.o 5 sene içinde bi daha laptop alma sansım olmaz.4-5 sene sonrada orta seviyede calıstırsam yeter oyunları.bu durumda hangisi daha iyi olur ?