Sedefizgi
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 1,778
2022 yılı 24 saat içinde sona erecek. Peki arkadaşlar 2022 yılında unutamadığınız ya da ilginç bir olay oldu mu hadi yorumlarda buluşalım???
Dedim ben sana senin beyin going to home diye ???İlginç olay ben gelecekten yazıyorum 2023'ten.
2022 de kalanlara selam olsun. Tayyip reis başkan seçildi, dolar 1 TL oldu, Ukrayna savaşı kazandı, Amerika türkiyeye f35 leri verdi ve iran yönetimi değişti daha neler nelerrrr![]()
İbadet engellenemez diye ?? Allahım ya iyiymiş bu arada?Teleferiğe binmiştim, yanımdaki amca ayağa kalkıp namaz kılmaya başladı. Adam kabul olduğunu falan mı düşünüyor bilmiyorum ama açıkçası ben ikna olmuştum.
Hocam cennetten falan mı yazıyorsun, neresi orası ?İlginç olay ben gelecekten yazıyorum 2023'ten.
2022 de kalanlara selam olsun. Tayyip reis başkan seçildi, dolar 1 TL oldu, Ukrayna savaşı kazandı, Amerika türkiyeye f35 leri verdi ve iran yönetimi değişti daha neler nelerrrr![]()
Siz geriden geliyordunuz daha 2022`deydiniz. Azerbaycana gelirsen zaman makinasına ihtiyacı kalmaz. Seni Zamanda 2 saat öne atarız. Amerika`da zaman makinasını arasın dursun.Hocam cennetten falan mı yazıyorsun, neresi orası ?