Telefonunuz nedir? Bir şey diyeceğim ona göre de.Sizce 2022 de Psp hangi modeli alınır ne fiyata alınmalı birde değermi sizce böyle yolda filan kullanmalık düşünüyorum
Emulator mü güçlüyse PPSSPP Gold - PSP emulator - Google Play'de UygulamalarTelefonunuz nedir? Bir şey diyeceğim ona göre de.
Telefonunuz nedir? Bir şey diyeceğim ona göre
Oppo Reno 4 büyük ihtimalle geforce now soyliceksiniz steam hesabım yokTelefonunuz nedir? Bir şey diyeceğim ona göre de.
PSP oyunlarının genelini hatta çoğunu rahatça oynayabilirsiniz PPSSPP ile. SD 720G yeterli bir SoC.Nsil
Oppo Reno 4 büyük ihtimalle geforce now soyliceksiniz steam hesabım yok
Bir bakayimPSP oyunlarının genelini hatta çoğunu rahatça oynayabilirsiniz PPSSPP ile. SD 720G yeterli bir SoC.
God of war filan varmıPSP oyunlarının genelini hatta çoğunu rahatça oynayabilirsiniz PPSSPP ile. SD 720G yeterli bir SoC.
Bir bakayim
Mesaj otomatik birleştirildi:
God of war filan varmı
Hayır, tabii ki de. Neyi oynamak istiyorsanız internetten indirip, PPSSPP üzerinden oynayabilirsiniz.Yani bu app te varmi
Anladım teşekkürlerHayır, tabii ki de. Neyi oynamak istiyorsanız internetten indirip, PPSSPP üzerinden oynayabilirsiniz.
Kol alırsanız Bluetooth daha güzel oynanır.Anladım teşekkürler
PSP ler 2. elde 300-400TL gibi çerez parasına gitmekte. Bence Emulatörle oynamak bir noktada sıkabilir yada beklentinizi karşılayamayabilir.Sizce 2022 de Psp hangi modeli alınır ne fiyata alınmalı birde değermi sizce böyle yolda filan kullanmalık düşünüyorum