mesutyavuzx
Asistan
İyi günler, bilgisayarımda virüs var eminim lakin Windows Defender bulamıyor. Format atmaktan da sıkıldım bu yüzden ücretsiz Antivirüs önerileriniz var mı?
Ben'de linux öneriyorum 3 yıldır win8.1'in yanında Ubuntu kullanıyorum bu güne kadar hiç pişman etmedi beni. Şunu yap diyorsun yapıyor daha az önce Ubuntu üzerinde ETS 2 oynadımKardeş geç Linux'e bence uğraşma.
Mint kur kurcala baba kurcala. Ne virüs var ne ücret
Performansı stabil kalıyormu peki? Aklımı kurcalayan sorulardan bir tanesi.Ben'de linux öneriyorum 3 yıldır win8.1'in yanında Ubuntu kullanıyorum bu güne kadar hiç pişman etmedi beni. Şunu yap diyorsun yapıyor daha az önce Ubuntu üzerinde ETS 2 oynadım![]()
Düzenli temizlik yaparsan (home dizinindeki gizli geçici dosyalar vb.) hiç bir sorun çıkmıyor, 3 yıldır kullanıyorum format atmadan sadece en son 20.04 LTS sürümüne yükselttim. Oyunda stabil çalışıyor sadece loading süresi uzun oluyor o da linux'un kullandığı algoritmadan kaynaklıdır büyük ihtimal, zamanla Windows kadar son kullanıcı dostu bir sistem olacaktırPerformansı stabil kalıyormu peki? Aklımı kurcalayan sorulardan bir tanesi.
Linux altyapısı yıllar sonra şişip kullanılamaz duruma düşüyor mu?
8.1 bende kullanıyorum. Stabilik ve Performansta en iyisi diyebilirim hemde HDD olan sistemlerde en iyisi.
Aslında deneme olmayan yani uzun süreli ürün anahtarlarıda bulmak mümkün kolayca. Eset Favori antivirüsüm benimEset kuruyorsun deneme yap veya internette serial bul full sürümlerin 1 2 aylık olarak sonra tarama yaptır kaldır zamanında çok kullanırdım
Şöyle bir soru daha olacak. Çok meraklı kalmışım.Düzenli temizlik yaparsan (home dizinindeki gizli geçici dosyalar vb.) hiç bir sorun çıkmıyor, 3 yıldır kullanıyorum format atmadan sadece en son 20.04 LTS sürümüne yükselttim. Oyunda stabil çalışıyor sadece loading süresi uzun oluyor o da linux'un kullandığı algoritmadan kaynaklıdır büyük ihtimal, zamanla Windows kadar son kullanıcı dostu bir sistem olacaktır
Evet hocam Win 10 Home'mi ne var ya onuWindows 10'mu kullanıyorsun
Kaspersky kullanmanı tavsiye ederim.İyi günler, bilgisayarımda virüs var eminim lakin Windows Defender bulamıyor. Format atmaktan da sıkıldım bu yüzden ücretsiz Antivirüs önerileriniz var mı?
Ben USB 2.0 ve en fazla 50mb/s bir flash disk ile Kali Linux kullanmıştım bir ara, performans sorunu yoktu SSD ve USB 3.0 ile hiç sorun çıkmaz diye düşünüyorumAslında deneme olmayan yani uzun süreli ürün anahtarlarıda bulmak mümkün kolayca. Eset Favori antivirüsüm benim
Şöyle bir soru daha olacak. Çok meraklı kalmışım.
Düşünelimki Laptop ve 2 adet USB 3.0 harici SSD var elimde. misal 120 gb.
Bu SSD nin birine 8.1 diğerine Mint kuralım.
Bunları istediğimiz an güvenli bir şekilde takıp çalıştırma gibi seçeneğimiz var mı?
Yani performans anlamında sıkıntı olur mu?
Laptop alınca kullanacağım yöntemlerden en sağlamını denemek isterim çünkü.
Windows'u Corel Draw gibi İş programlar için internet bağlantısız kullanmak
Linuxu Sadece İnternetle iletişim yani bu forumda filan zaman geçirmeye yönelik.
evet win10 home 20h2Windows 10'mu kullanıyorsun