2020 Olimpiyatları Tokyo'da!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan AliA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

acabuco4

Profesör
Reaksiyon puanı
24
Bu gavurlar bizim gelişmememiz için ne Olimpiyat ne Kupa nede başka bir büyük organizasyon vermez nede Avrupa Birliğine kabul etmez uyan Türkiyem, bırak hayal peşinde koşmayı.
Türkün Tükten başka dostu yok diye boşa dememişler

Bu zaten biliniyor, ama kendi içimizdeki hainler o kadar fazla ki.. Bi ekşi sözlüğe göz atayım dedim, Tayyip Erdoğan zamanında kazanılmasından rahatsız oldukları için kaybetmemizi isteyenler bayram yapıyorlar. Bu geri kafalı cahil zihniyetle savaşıyoruz ayrıca.

Milton Sirotta

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Biz Müslümanız ya -elhamdülillah-, hemen dışlayın. Daha bir kere olimpiyata katılmamışız, sen git Tokyo'yu seç. Zaten AB'ye de dinimiz yüzünden almıyorlar pis kafirler.

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
700 yil oldu korku oyle yerlesmiski kalplerine olimpiyatlari bile vermiyorlar :D

Chriminal

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Adamlara helal olsun . Bi kere sunumları bile güzeldi . Sen istanbul gibi şehiri sadece boğazı göstererek tanıtıyosun bizde deniz var hesabı sunum çok kötüydü. Üyeleri etkiliyemedik .

Da Vinci's

Doçent
Reaksiyon puanı
5
Bu gavurlar bizim gelişmememiz için ne Olimpiyat ne Kupa nede başka bir büyük organizasyon vermez nede Avrupa Birliğine kabul etmez uyan Türkiyem, bırak hayal peşinde koşmayı.
Türkün Tükten başka dostu yok diye boşa dememişler

Bu işin Türk olmakla müslüman olmakla bir ilgisi yok.Türkiye yıllardır haybeden aday oluyor. 20 yıldır bütün olimpiyatlara aday olduk. Bu sene en iyi durumdaydık ama yinede alt yapımız yetersiz. Alt yapı çalışmalarını hızlandırarak 2024 ü pas geçip 2028 hedefleyerek çalışırsak bence bu iş olur.

PetyrBaelish

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Adamlara helal olsun . Bi kere sunumları bile güzeldi . Sen istanbul gibi şehiri sadece boğazı göstererek tanıtıyosun bizde deniz var hesabı sunum çok kötüydü. Üyeleri etkiliyemedik .

Boğazı geçtim simit,poça,kahve yada Kapalı Çarşı'yı göstermek nedir?

acabuco4

Profesör
Reaksiyon puanı
24
Biz Müslümanız ya -elhamdülillah-, hemen dışlayın. Daha bir kere olimpiyata katılmamışız, sen git Tokyo'yu seç. Zaten AB'ye de dinimiz yüzünden almıyorlar pis kafirler.

AB ye gerçekten girmek isteyen eğitim seviyesi yüksek birini tanımıyorum. Standartlarımızı AB istiyor diye yükseltmek yerine kendi birliğimizi kurup, kendimizin standartlarının yükseltilmesini zorunlu gördüğümüz için adımlar atmalıyız. Hiçbir oluşuma girmek zorunda değil benim halkım, her işi kendi başımıza başaracak kudrete sahibiz.

benergews

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Kazanmadık diye her şeyi müslümanlığa bağlamanınızı anlamıyorum.

acabuco4

Profesör
Reaksiyon puanı
24
Bu işin Türk olmakla müslüman olmakla bir ilgisi yok.Türkiye yıllardır haybeden aday oluyor. 20 yıldır bütün olimpiyatlara aday olduk. Bu sene en iyi durumdaydık ama yinede alt yapımız yetersiz. Alt yapı çalışmalarını hızlandırarak 2024 ü pas geçip 2028 hedefleyerek çalışırsak bence bu iş olur.

2016 yı pas geçip 2020 ye hazırlandık dediğin şekilde.

ahmeta

Profesör
Reaksiyon puanı
36
Adamlar 3. kere aldılar, biz 5 kez aday alıp anca babayı aldığımıza göre elin gavurunun bir ayrım yaptıklarını bende düşünüyorum

slaves

Asistan
Reaksiyon puanı
1
[video=youtube;Op8IKG9-JJE]https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=Op8IKG9-JJE[/video]

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
Ilk tur oy sonucu 42-26-26 final sonucu 60-37 idi galiba ... ispanyaya oy verenlerin tamami mantiken bize vermeloydi ama avrupali zihniyet işte

Chriminal

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Boğazı geçtim simit,poça,kahve yada Kapalı Çarşı'yı göstermek nedir?

Aynen zaman kaybı resmen . İstanbul kız kulesi ve boğazdan ibaret sandılar valla ha . Şimdi diyorlar ki bize karşı taraf oldular , bizi bilerek seçmediler .Biz kazansaydık böyle şeyler söylenmez kaybettik hemen üyeleri suçlayın .Gerçekten çok iyi hazırlansaydık bir projeye kesin alırdık .

sherlock_holmes

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Kazanmadık diye her şeyi müslümanlığa bağlamanınızı anlamıyorum.

bütün kafir ülkeler islam ile düşman müslümanlardan nefret ediyor hepsi. şimdi en iç içe odugumuz güney kore bile bi çıkar peşindedir. bu dünyada islam bi tarafa diger bütün dinler bi tarafa diye düşün.

Kazanılsaydı Türkiye icin ve dolayisi ile islam ülkeleri icin çok iyi bir adim olurdu. Bunu da hicbir müslüman olmayan ülke istemez.

michuozawa

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
493
Kardeşim şimdi sadece bir şey sormak istiyorum merakımdan.
Pis kafirler demişsin adamları kötülüyorsun sana niye iyi gözle baksınlar.
Madem dinin el vermiyor yahut tek farklı din senin ki orada işin ne ?
Niye zorluyoruz bu AB'yi ?

not:bu olimpiyatların DİN ile uzaktan yakından alakası yok.Her şey hazırlanma ile ilgili.
Bizimkiler biz şunu bunu yapacağız diyor , Japonlar biz şunu bunu yaptık diyor fark burada.

Karargaht

Dekan
Reaksiyon puanı
112
Olayı dine bağlamayın da... .

Ordaki oy kullanan 90 küsür üyeyi gördük, hepsi yarın ölse kimse ah vah etmez, ölmüşler zaten.

Çoğu Türkiyeyi sunumdan ziyade bildikleri ile yargılayarak oy vermiştir bence.

Müslümanlar, savaş bölgelerine yakınlar, gelişmemiş ülkeler, altyapıları yok.. ..gibi düşüncelerle oy verdiklerinden kuşkum pekde yok.

Da Vinci's

Doçent
Reaksiyon puanı
5
2016 yı pas geçip 2020 ye hazırlandık dediğin şekilde.
pas geçtikte ne yaptık peki
Tek artımız İstanul tüp geçit, metro çalışmalrı hızlandı. 3.köprü projesi derken ulaşım anlamında ciddi yatırımlarımız var ama herşey ulaşımla bitmiyo.
Sadece pas geçmek çözüm değil bu sürede spor tesislerimizin sayısını artırırsak, şehrin altyapısını da daha geliştirsek 2028 için çok güçlü bir aday oluruz.

ahmeta

Profesör
Reaksiyon puanı
36
60 Tokyo - 36 İstanbul aradaki farka bak!!!
Bizde Hakkaride nükleer bir patlama olmuş olsa bizi (İstanbul'u) aday bile yapmazlardı

ozgur79

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Evet arkadaşlar. Tokyo her türlü şeye karşın olimpiyatlara ev sahipliği yapacak. Olimpiyat komitesinin oylarına göre Tokyo en çok oy alarak 2020 Olimpiyatlarına ev sahipliği yapacak.

Video :
[video=youtube;7Ayw8P4C_F8]http://www.youtube.com/watch?v=7Ayw8P4C_F8[/video]

Not : 20 Dakikalık bir çekim var elimde. Bu gece onu da yükleyip sabah atarım. İyi seyirler.

Milton Sirotta

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Kardeşim şimdi sadece bir şey sormak istiyorum merakımdan.
Pis kafirler demişsin adamları kötülüyorsun sana niye iyi gözle baksınlar.
Madem dinin el vermiyor yahut tek farklı din senin ki orada işin ne ?
Niye zorluyoruz bu AB'yi ?

not:bu olimpiyatların DİN ile uzaktan yakından alakası yok.Her şey hazırlanma ile ilgili.
Bizimkiler biz şunu bunu yapacağız diyor , Japonlar biz şunu bunu yaptık diyor fark burada.
Birçok büyük kuruluşların sahibi onlar. Bizde de yeni bir girişim olmadığından...
Gerçi senin dediğinde de doğru ama yine de biz almalıydık. Daha 1 kere bile giremedik...

ahmeta

Profesör
Reaksiyon puanı
36
Müslüman -Hristiyan ayrımı yok diyenler bunu bir kere daha düşünsün
Olaylar tam tersi olsa bırak kazanmayı aday bile olamazdık

El Padrino

Dekan
Reaksiyon puanı
70
Hiç ümitli değildim zaten.Devlet büyüklerimiz müthiş planlar, projeler tasarladı.Büyük vaatler sundu ancak hepsi sunumdan öteye gidemedi.Yani "olmuşu varken neden olmamışı seçelim" mantığı bu.Japonya-Tokyo Dünyanın en gelişmiş ülkesi.Tokyo 2020 olimpiyatlarına hazırlanmıcak zaten ezelden beri hazır ve nazır.Olimpiyatları yarın yapıyoruz deseler Tokyo başarıyla altından kalkar.Ama İstanbul hazır değil.Olimpiyatlara dair daha temelleri bile atılmamış bir şehri neden seçsinlerki !? Tamam çok büyük projeler ve vaatler verildi ancak Dünya'nın binbir türlü hali var.Yarın öbür gün Suriyeyle savaşa gireriz, İstanbula füzeyi bi koyarlar yerle bir olur.Ama Tokyo için böyle birşey söz konusu bile değil.

O yüzden yapılması gereken 2016 ya kadar olimpayatla ilgili bütün projelerin temellerinin atılması ve önümüzdeki olimpiyat seçimlerine elle tutulur gözle görülür projeler ve vaatlerle katılmak.2020 olimpiyatlarından hiç ümitli değildim ama 2024'e banko kupon yaparım.

latifix

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Bi kere en büyük eksiklerden biri ulaşım, adamlar inanmamış 2020'de ulaşımın Tokyo gibi olacağına. Tokya'da istediğin her yere metroyla gidebilyorsun

DumDumaq

Dekan
Reaksiyon puanı
9
gezi parkı olaylarından dolayı bir sürün kargaşa yaşandı , birde adam gibi alt yapısı yok gelen geçen ev kuruyor arkadaş ne var bu istanbulda ya ? gecekondu satın almaya kalksak kirası 700tl altınmı satıyorlar alt tarafı çürük evi kakalıyorlar konuyla alakası yokda hayret ya