• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

2020 Olimpiyatları Tokyo'da!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan AliA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
ne heycan oldu be arkadaş, haydi finaldede geçmişizdir inşallah.

Biraz umitsizim ama hem ulasim avrupa ve asyanin tam ortasinda bulunmasi kultur sehri olmasi acisindan Türkiye olmalı kazanamazsa bu isin icinde is var demektir

[video=youtube;fWNSOXQJyb4]http://www.youtube.com/watch?v=fWNSOXQJyb4[/video]

daha önce de belirttim.
Tokyo çok yakın madridin şansı yok diye.
bizim tanıtım videomuz bile felaket.
ama umarım alırız..

Başkasının izlenimlerine çamur atacağına kendi izlenimlerini söyle de onu okuyalım bari. Kimsenin bu işi bildiğini idda ettiği filan yok herkes kendi fikrini söylüyor burada.

İstanbul olimpiyatları aldığında yine çamur atacak birşey bulursunuz. Sdn çamur timi. biraz yapılan işe saygı duymayı bilin

İktidarı bırakıp vatan diye düşünüyorum tamam alalım yararı mutlaka olur. Ama bu iktidar mutlaka bundan prim yapıcaktır.

Latin Amerika ve Avrupa delegeleri bize oy vericektir. Ben kazandık gözüyle bakıyorum.

Böyle olaylar zaten önceden belli oluyor. 2023 için çırpınan hükümet için 2020 olimpiyatlarından iyi reklam mı olur?

Yarisma programi sunuyorlar sanki aciklayin artık

Istanbul almasin tokyo alsin diyen zihniyetleri merak ediyorum bunlar dolar yukselince de ilk isyan edenler herhalde

Takmayın kafaya, İslam dinine mensup bir ülkeye bırakmazlar böyle işleri.

Neyse, NtvSpor'da bizim milli basket maçını izleyip kriz geçirmeye devam edelim..

Zarfı getirirken arkada bir Japon gülüyordu o zaman anladım Tokyo'nun çıktığını

Bu işin getirisinden çok götürüsü olur, sırf hava olsun diyorsak ayrı.

Bu gavurlar bizim gelişmememiz için ne Olimpiyat ne Kupa nede başka bir büyük organizasyon vermez nede Avrupa Birliğine kabul etmez uyan Türkiyem, bırak hayal peşinde koşmayı.
Türkün Tükten başka dostu yok diye boşa dememişler