android kasmaz uydurma dandios ile karıştırıyorsun...İos 14 de alacak?
---- Mesajlar birleştirildi ----
Kasma gibi bir sorun olacağını sanmıyorum.Android ile karıştırmayın.
android kasmaz uydurma dandios ile karıştırıyorsun...İos 14 de alacak?
Epıl bu kasma olurmu hiç fazla para vermeye gerek yok 5s al en az 7 yıl gider sana
eğer ios 14 de alırsa efsane açıkçası baya ömrü olur.İos 14 de alacak?
Ölmüş dediğin telefon pubgyi 0 kasma ile ortada açıyor hem de 2015 de çıkmış bir cihaz.ölmüş haberin yok... satmaya kalksan anlarsın... kasmaya başladığında ne yapacaksın?
eğer ios 14 de alırsa efsane açıkçası baya ömrü olur.
Ölmüş dediğin telefon pubgyi 0 kasma ile ortada açıyor hem de 2015 de çıkmış bir cihaz.
Satmaya kalkarsam da telefoncu bile 1800+ veriyodu bir samsung al 6 aylıkken satmaya kalk görürsün o zaman. Piyasada net en az değer kaybeden modeller iphonelar.
Ölmüş dediğin telefon pubgyi 0 kasma ile ortada açıyor hem de 2015 de çıkmış bir cihaz.
Satmaya kalkarsam da telefoncu bile 1800+ veriyodu bir samsung al 6 aylıkken satmaya kalk görürsün o zaman. Piyasada net en az değer kaybeden modeller iphonelar.
İphoneda zaten performanstan fazla işletim sistemine para ödüyosun. Ama ölmüş bir telefon değil kesinlikle performansı şu senede bile fazlasıyla yeterli bence. Bataryadan başka sorunu yok plus model alırsanız bence kusursuz gibi bir şey.
İşlemci aslında iki çeşit. TSMC işlemcisi 16nm,Samsung işlemcisi ise 14nm. Nedense Samsung olanı batarya kısmında biraz daha kötü. Sanırım bundan dolayı apple, 7’den itibaren işlemcisini sadece TMSC’de ürettirmeye başladı."Plus model alırsak kusursuz"...derkenhocam ekranı leş, işlemci 16nm., kamera ütü gibi çekiyor ve 100/60 küsür ekran kasa
optimizasyonda hikaye artık yenilere göre yapıyorlar.
Kim gidip biraz batarya için o koca şeyi alırki.
“Bence”"Plus model alırsak kusursuz"...derkenhocam ekranı leş, işlemci 16nm., kamera ütü gibi çekiyor ve 100/60 küsür ekran kasa
optimizasyonda hikaye artık yenilere göre yapıyorlar.
Kim gidip biraz batarya için o koca şeyi alırki.
saçma düşünce satmak için mi alıyorsun kullanmak için mi apple üretmiyor ürettiriyor SAMSUNG üretiyor + üretim sayısı ile kıyaslarsan apple daha az ürettiriyor neden değer kaybetmiyor sanıyorsanız... + gerçek hayatta değer kaybı ondada var... 5000TL aldın 1799TL sattın ne kadar kattın fiyata - değer Xr yerine Xs aldın 14000TL satmaya kalk 7000TL...eğer ios 14 de alırsa efsane açıkçası baya ömrü olur.