2014 Sonu Mac Mini programları geç açıyor..

somunology

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
2014 sonu Mac mini 2.6ghz 8gb ram 1tb hdd intel iris graphic kasa aldım ve bilgisayarın yaklaşık 50 saniyede açıldığını ve Autocad Matlab iMovie GarageBand gibi uygulamaları geç açtığına şahit olduktan sonra biraz pişmanlık duydum çünkü bu konuda Windows u eleştirip Apple'ı överlerdi ama bende Asus notebook var bilgisayar 9-10 saniyede açılıyor ve bu söylediğim dosyaları çok daha kısa sürede açıyor ve i5 işlemcili 8gb ram ve 2gb nvidia 840m ekran kartı gibi düşük özelliklere sahip. Benim bilmek istediğim diğer Mac kullanan kişilerde de aynı durum mu var yani apple Uygulamaları geç açıyor ama uygulama içerisinde kasmıyor mu yoksa uygulamaları çabuk açıyor bende mi sorun var?

Sin0w

Öğrenci
Reaksiyon puanı
6
Mac mini bu işlemler için uygun değil, adı üzerinde "mini". Yazdığınız uygulamalar için Mac Pro yada İMac kullanmanız lazım. Diğer bir husus da isterseniz sisteminiz de farklı bir sorun yaşıyor iseniz, garanti kapsamı devam ediyor ise, Apple servis ile görüşme sağlaya bilirsiniz.

Hasreterdal

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Yaşadığınız sorun aslında ssd ve işlemci kaynaklı eğer işlemci i7 3.0ghz olan model ve ssd içeren bir model olsaydı açılma süresi yarıya kadar iniyor bende mac mini almaya niyetliyim bi arkadaşımda bahsettiğim modeli denedim gayet yeterli hıza sahip