BlackXr
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 32
Ben de Fly Emirates'den nefret ediyorum. Arap şeyhlerinin cebi dolsun istemiyorum.
ismi güzel geliyor

Ben de Fly Emirates'den nefret ediyorum. Arap şeyhlerinin cebi dolsun istemiyorum.
Oldu bilebu sefer olmuş eline sağlık =) turk telekom yazısının altına cok hafıf gorunen kukreyen bır aslan motıfı olabılır mı acaba ?
Oldu bile![]()
![]()
Mor deneyeyim bi de, bakalım o nasıl olacak![]()
Oldu bile![]()
![]()
Mor deneyeyim bi de, bakalım o nasıl olacak![]()
turk telekomda da turklerın cebı dolmuyo merak etmeyın![]()
Aslan figürü yerine üç tane /// çizgi olsa pek şık olurdu sanki biraz kalın çizgiler tabi . Kadın gözü işte
Renk olarakta kol yaka ve etek beyaz , ortası beyaz ve sağ kırmızı bölümler mor çok şık olurdu.
Harbiden İBB yapmışız iyi mi
- - - Mesaj Güncellendi - - -
Du bakalım bi de öyle deneyelim, diğer forma ibb olduŞık olacak derken ibb'ye benzettik
- - - Mesaj Güncellendi - - -
Tadaaa
![]()
Keşke böyle tasarladığımız fantezi formaları yaptırabilseydik. Böylelikle hayal olmaktan çıkardı bu formalarTataaaam gerçektende harika benceBayan gözü bir başka oluyor yine cağnım yahu
![]()
Farkındaysanız forma sponsoru görünmüyor. Acaba sponsor değişecek mi ki?
Sanki bi ara Türk Telekom'la 1 senelik daha anlaşma yapıldı demişlerdi ama neyse artık. İnşallah güçlü bir sponsor olur. Araplar sponsor olsun istemem ama Fly Emirates'in de ayrı bi havası var yaaTürk Telekom artık yok. Kim olacak bizde bekliyoruz ama çok daha güçlü bi sponsor olacak gibi.