[2013] Hangi İşletim Sistemlerini Kullanıyorsunuz?

Hangi İşletim Sistemlerini Kullanıyorsunuz?

• Kullanılan toplam oy
    91

erenberk

Rektör
Reaksiyon puanı
100
O kadar diyorum, şu ön yargılarınızı yıkıp şans tanıyın yeni şeylere :) Yeniliğe alışmak biraz zaman alabilir ama en sonunda alışırsınız ve seversiniz.

re13el

Dekan
Reaksiyon puanı
114
O kadar diyorum, şu ön yargılarınızı yıkıp şans tanıyın yeni şeylere :) Yeniliğe alışmak biraz zaman alabilir ama en sonunda alışırsınız ve seversiniz.

Ön yargılarını yıkabilenler ilerleyebilir zaten. :) Ama Windows 7 de kalmak isteyenleri de anlayabiliyorum. Tek sıkıntı windows 7 daha stabil demeleri bana göre. :D
İki sürümü de kullanmasam gerçekten Windows 7 daha iyi diyenlere inanabilirdim.

promidal

Profesör
Reaksiyon puanı
11
29 TL sağolsun. Windows 8 :)
bir win 7 kullanıcısı olarak şunu söylemeliyim ki win 8 piyasaya çıktığından beri win 7 kararsız çalışmaya başladı. işlemciyi sömüren svchost işlemleri türedi. bazen hiçbir işlem yapamaz hale geliyorum. acaba win8 e geçişi artırmak için bilinçli mi yapıyorlar

Tommy Vercetti

Profesör
Reaksiyon puanı
1,648
ekran kartım bozuldu onboardın en son vista sürücüsü vardı xp kullanmamak için vista kurmak zorunda kaldım home premium sp2

RocKhan

Doçent
Reaksiyon puanı
15
Desktop Windows7, Notebook Windows8, Cep telefonu Android, Tablet IOS ortaya karışık yaptık :)

muratveb

Profesör
Reaksiyon puanı
56
Windows 7 + Windows 8 + Mac OS X M.Lion

metinali

Doçent
Reaksiyon puanı
49
Linuxmint. Bir ev kullanıcısı olarak tüm ihtiyacımı karşılıyor.

ffgul

Profesör
Reaksiyon puanı
8
>>win-8= uğraşmak ve asap bozgunu demek...[Kurulamayan bir çok proğram(uyumlulukla bile olmayan)+ Donmalar ve kasmalar+Aero glaslar+Kısayolların masaüstüne zor atılması+başlat menüsü+Tipsiz pencere görünümleri...]Say say bitmez...
>>win 7 ultimate 64 bit gerisi hikaye...

By_Artvin

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Windows 7 kullanıyorum. Ubuntu ve Pardus'a da sempatim var, yakın bir zamanda ikisini de kurcalamak isterim.

sakirsensoy

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
pardus'tan ümidi kestikte, bari şu ubuntu iş yapsaydı biraz. ah şu google android'in masaüstü versiyonunuda çıkarsa ne tutar aslında. rüya gibiii :)

SyK112

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Neden bu muhabbetler her yeni Win sürümü çıktığında yapılıyor ki :) Yarın Win1397 çıkacak ve ilk 2 tepki şunlar olacak:

Win1396 rocks! Win1397 sucks!
Win1397 çok karışık, Win1396'dan şaşmam! (bu arkadaş Win999999+'un çıkacağından habersiz)

Ekleme:
Zaten bir bilgisayar kurdu hangi sistemde ne yapılacağını bilir. Diğerlerine de bu bilgi gereksizdir. Kasmaya gerek yok yani, bu bilgiler devlet sırrı falan da değil, herkesçe bilinir.
Bırakın şu senin sistemin şöyle benimki böyle, o sistem yaramaz benimki vahşi muhabbetini, he?

Oturun, sisteminizi kullanın ve buraya hangi sistemi kullandığınızı yazın olsun bitsin.

Antibiotic

Asistan
Reaksiyon puanı
1
W7. W8 denedim hatta 29 TL indirim koduda aldım ama memnun kalamadım w8'den. Burada almayı düşünenler varsa indirim kodunu verebilirim. Zaman kısıtlı sanırım indirim kodları için almayı düşünen birisi için verebilirim kodumu.