2012 Ford Focus ST

TuningMert

Dekan
Reaksiyon puanı
84
Uzun yolda bu arabalarla işin ne başkan hepsi rahatsız arabalar bunların süspansiyonları taş gibi e motor sesi ona göre. Sana gitmez bunlar sokak arabası pist arabası :)

cayhanaydin

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bende 2004 model ghia focus var ve arabamı çok sevdiğim halde artık ford dan nefret ediyorum. Çünkü artık ford araçlarda bej ve fildişi renkleri maun kaplamaları nikelaj parlak iç mekan malzemelerini kullanmıyor bence bu ford u tasarlayanlar neyse hakaret etmek istemiyorum ama onlara karşı çok sinirliyim spor arabada iç dizaynı böyle yaparsın çok doğal ve güzel ama sedan bir arabada neden yok ben hiç bir zaman Focus 1 leri (1999 - 2005) leri yenilerine tercih etmem ha birde 2005-2007 de iyi sayılır onlardada kadife ve bej renkler kullanılmış. Sedan araba dediğin biraz makam durmalı bu gün mercedes bmw pasat insignia audi volvo arabalarınada bakıp çok rahatlıkla denilebilirki iç dizayn da hiç bir zaman eskimeyecek ahşap kaplamalar nikelaj lar ve bej renkler. Bu tasarıma geri dönmedikçe yerden gezmeyi bırak uçarak gitse ford almam artık yazık oldu ford a focus a yazık.

soner23

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
62
Uçak kokpiti gibi manyak bir şey olmuş:thumbup1:

ea-GTR

Asistan
Reaksiyon puanı
0
bence hem içi hemde dışı kötü görünüyo , 2010 model olanı daha iyiydi ..