2011 Xperia'lara Jelly Bean Gelmeyecek

REDFOKS

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
201
Bu olmadı Sony Herkes biliyor ki 4.1 o telefonlarda çokta güzel çalışır.

kediseven

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Sen güncellemeyi yayınla, biz bi kullanalım sonra kararını biz veririz neden kısıtlanıyoruz ki?

pesimist

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,162
Anlaşılan o ki telefona başka bir rom yükleyeceğiz.

muratteas

Dekan
Reaksiyon puanı
96
Allah'tan geçen sene alıyordum. İyiki vazgeçmişim. :D

polonyalimendil

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
2011'i geçtim NXT serisine bile tam destek vermiyor, U ve Sola listede yok :/ komik bi durum

mzungu

Asistan
Reaksiyon puanı
3
biz beklentilerimizi yüksek tuttuk bence 2011'lere gelmememesi normal.

Reaksiyon puanı
10,315
sony'ci arkadaşlar bu güncelleme konusunda çok övünürlerdi ya, bu haber morallerini bozmuş olmalı! :)

pesimist

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,162
2011'i geçtim NXT serisine bile tam destek vermiyor, U ve Sola listede yok :/ komik bi durum

Sony, 2012 yılında çıkardığı NXT ailesi için Jelly Bean vereceği biliniyor ama Xperia Miro, Xperia Tipo, Xperia Tipo Dual, Xperia Sola ve Xperia U modelleri için Jelly Bean ne zaman gelecek henüz belli değil.

Yani işin özü listede var.

Reaksiyon puanı
10,315
Sony, 2012 yılında çıkardığı NXT ailesi için Jelly Bean vereceği biliniyor ama Xperia Miro, Xperia Tipo, Xperia Tipo Dual, Xperia Sola ve Xperia U modelleri için Jelly Bean ne zaman gelecek henüz belli değil.

yav adamlar yeni yeni modellere yoğunlaşmışken geçmişte kalmış, demode olmuş modeller için ayrı bir emek sarfedeceğini pek zannetmem. biraz daha zaman geçince işi gargaraya getirip "maalesef!" diyeceklerinden eminim! :)

geçen gün yeğenimin telefonu için bir kılıf sordum telefoncudan, -eski, ucuz modellerden- yok dedi arkadaş, ve ekledi:

"hocam bir yerde bulacağını da pek zannetmem, çünkü artık ucuz telefondan kimse para kazanamıyor, bütün para pahalı üst modellerde dönüyor. kılıflarda haliyle hep bu modeller için üretiliyor, 2000 tl. telefona veren kişi 50 lirada kılıfı için seve seve veriyor, ama ucuzu için böyle bişey söz konusu olmuyor, o yüzden" dediydi.

yani firmalarda artık böyle düşünüyor olmalı diye yazdım bu anekdotumu! :)

patientia

Profesör
Reaksiyon puanı
2
yav adamlar yeni yeni modellere yoğunlaşmışken geçmişte kalmış, demode olmuş modeller için ayrı bir emek sarfedeceğini pek zannetmem. biraz daha zaman geçince işi gargaraya getirip "maalesef!" diyeceklerinden eminim! :)

geçen gün yeğenimin telefonu için bir kılıf sordum telefoncudan, -eski, ucuz modellerden- yok dedi arkadaş, ve ekledi:

"hocam bir yerde bulacağını da pek zannetmem, çünkü artık ucuz telefondan kimse para kazanamıyor, bütün para pahalı üst modellerde dönüyor. kılıflarda haliyle hep bu modeller için üretiliyor, 2000 tl. telefona veren kişi 50 lirada kılıfı için seve seve veriyor, ama ucuzu için böyle bişey söz konusu olmuyor, o yüzden" dediydi.

yani firmalarda artık böyle düşünüyor olmalı diye yazdım bu anekdotumu! :)

Firmalar ve Sony ayrılır hocam bunu belirtmek isterim ha Samsung dersen anlarım ancak Sony sözünün arkasındadır 2011 modellere firmware destegini kesmeyeceklerini belirtmişler açıklamada...Güncelleme alacak stabilite acısından ancak yeni android güncellemelerini almayacak.

polonyalimendil

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

herhangi bir kaynak gösterebilirmisiniz jb güncellemesine dair, ben hiçbiryerde bulamadım da

pesimist

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,162
Sony'nin bloğuna girip arama yapabilirsiniz.

raxetul

Profesör
Reaksiyon puanı
31
Bekliyordum, sırf yeni telefonları satmak için böyle karar aldılar. 4.1'in diğer Androidler'den daha hızlı olduğunu herkes söylüyor.

Reaksiyon puanı
10,315
Firmalar ve Sony ayrılır hocam bunu belirtmek isterim ha Samsung dersen anlarım ancak Sony sözünün arkasındadır 2011 modellere firmware destegini kesmeyeceklerini belirtmişler açıklamada...Güncelleme alacak stabilite acısından ancak yeni android güncellemelerini almayacak.

arkadaş cevabını vermiş [MENTION=283626]patientia[/MENTION], ben de böyle düşünüyorum. sonuçta sony'de olsa işin ucu paraya, menfaate dayanıyor. kimse vefasızlık olmasın diye menfaatini düşünmemezlik etmez, edemez. sony'nin samsungdan bu konuda daha iyi olduğunu kabul ederim, ama iş menfaatini düşünme noktasına gelince durum değişir abim. sevin ama, fazla bağlanmayın... ki, sonu hüsran olmasın. :)

Bekliyordum, sırf yeni telefonları satmak için böyle karar aldılar. 4.1'in diğer Androidler'den daha hızlı olduğunu herkes söylüyor.

spybot

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
630
Sony yanlış yaptı...

3D-Clan

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Hevesim kursağımda kaldı lelele :(

muratteas

Dekan
Reaksiyon puanı
96
Sony yanlış yaptı...
Poz ver Gökhan S3 ile çeksin seni :D

557242_10151046287556786_605666920_n.jpg

patientia

Profesör
Reaksiyon puanı
2
arkadaş cevabını vermiş [MENTION=283626]patientia[/MENTION], ben de böyle düşünüyorum. sonuçta sony'de olsa işin ucu paraya, menfaate dayanıyor. kimse vefasızlık olmasın diye menfaatini düşünmemezlik etmez, edemez. sony'nin samsungdan bu konuda daha iyi olduğunu kabul ederim, ama iş menfaatini düşünme noktasına gelince durum değişir abim. sevin ama, fazla bağlanmayın... ki, sonu hüsran olmasın. :)
Evet çok haklısınız fanboy edasiyla cevap vermisim kusur ettiysem özür dilerim Xperia S in de son güncellemesi olur sanırım :s

Reaksiyon puanı
10,315
Evet çok haklısınız fanboy edasiyla cevap vermisim kusur ettiysem özür dilerim Xperia S in de son güncellemesi olur sanırım :s

yo estağfirullah, özürlük bir durum yok. sonuçta bizler türk'üz, sevdik mi ölçüyü kaçırırız biraz, hepimiz öyleyizdir, merak etme! :)

raxetul

Profesör
Reaksiyon puanı
31
Bir de Sony ve diğerleri diye ayıran arkadaşlar. Şunu farkettim, Sony mp3 çözdürme işini ya donanıma yaptırmıyor ya da veriyolunu etkin kullanmıyor. Müzik dinlerken feci takılma oluyor. Kendi uygulamasında da başka uygulamada da. Android'i derlerlerken donanımsal kütüphaneleri unutmuşlar sanki..

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Şaçmalık sadece saçmalık anlaşılan sony müşteri odaklı değil model odaklı çalışıyor bu da benim sony yi bırakmamın sebebidir.
Türkiyede zaten çok fazla bi pazarı yok bunun kendileri için artı bir kayıp olacağını düşünüyorum.
Elveda Sony ...

CTRL-SHIFT-DEL

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
PC Companion'a 4.1.B.0.587 Güncellemesi geldi napıcam peki ben ? Telefona mı güncelleme geldi yoksa programa mı? Anlamadım bundan birşey...Güncellersem nolur? Telefon JB'ye geçer mi? Umarım birisi cevap yazar...Teşekkurler şimdidden...

thekillingroad

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Farklı bir şey bekleyeniniz mi vardı anlamıyorum ben. :)
2011 modeller zaten Sony Ericsson olanlar değil mi? Arc S vs..
E adam ARC S daha eskimemişken, çok da bi upgrade yapmadığı halde sırf Sony markasını oturtmak için yeniden XPERIA S'i çıkartmadı mı?
Böyle bir hedefteki firmanın bir de eski telefonuna JB update'i çıkartmasını mı bekliyordunuz? :)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaşlar sola ya kesin gelcekmi benim için o önemli..ne zaman gelcegi önemli degil gelsin yeter...