• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

2010 Antivirüs test sonuçları !!

mr_rain

Guru
Reaksiyon puanı
454
92282407.jpg

31330035.jpg

Eset kaspersky'ın önünde mi ne :D

Bu arada bu Trustport ne ola ki. Denemek lazım...

Hiç sanmiyorum... Saçma bi test... Ayrıcada bazı firmaların reklamı kokuyor...

Daha bugün işyerinde panda 2009 güncel yüklü bilgisayar vardı hardiskinii trojanlar kemirmişti ve kemirmeye devam ediyordu nasıl 3. olmuşlar hayret ... Aviraya bak yürü be koçum kim tutar seni birde Türkçe desteği versen seni çok sevecem ama.. G data normal yani çift tarama motoru var hardiskin anasını ağlatıyor diye duymuştum benim kullandığım antivirüs 5. olmuş sağlık olsun lideri biz belirleriz :D

Bir anti-virüs ün iyi olması için 2 önemli faktör var!

1- kendini ve sistemi iyi denetleyen bir yapı
2- virüs database si sağlam ve sürekli güncelleyen ekip!

Avast ve Eset gibi kendini koruyamayan antivirüslerin o listeye girmesi bile yanlış.....

G-Data Ya Adamımm :D Çok Memnunum Vallla Beni Hiç Şaşırtmadı Birinci Olarak

Avast yine uçmuş sevmeyin siz avast'ı :D

eset yuklemıstım pc ye hıc bır zaman uyarı vermedı nyse kaldırdım kaspersky yukledım o kadar cok vırus yakaladı anladım kı eset hıkayeden bır antıvırusmuss kendıne hayrı yok

Avast ve Eset gibi kendini koruyamayan antivirüslerin o listeye girmesi bile yanlış.....

hocam sevgiler avastın kendini koruma programı olmadığına eminmisin?

Listedeki Tüm Antivirüsleri Denedim Benim Bilgisayar Kullanımıma Ve Bir Antivirüs Programından Beklentilerime En iyi Cevab Eset Smart Security 'den Geldi

Bilgisayarımı Bağlantımı Programlarımı Felç Ettikten Sonra O Antivirüs En iyisi olsa ne Olur Olmasa ne Olur .! En iyi Savunma için Bir Çok Şeyden Ödün Vermek Gerekir! Öncelikle İnternet ve Bilgisayar Performansından

Bence Kaspersky kulvarında tektir meyve veren ağaç taşlanır misali :D

Banada hiç inandırıcı gelmedi bu sonuçlar :biggrin:

Sanki biraz ağır bi laf olmuş.:thumbdown:

eset, kaspersky ve norton. bunlardan gerisi yalan

Hıı tabi tabi :D

Bu nasıl test ya liste tam bi curcuna olmuş, daha dün sistemi çökerten panda 3. olmuş helal olsun(!)

Kaspersky ve nod32 de bi çok virüsle kapışırken bu testi yapan nerdeydi acaba yemek falan mı yiyodu.

AVIRA, PANDA, NORTON

you are the best!

---------- saat 14:04 eklendi ---------- önceki mesaj saat 14:02 eklenmişti ----------

Hıı tabi tabi :D

Bu nasıl test ya liste tam bi curcuna olmuş, daha dün sistemi çökerten panda 3. olmuş helal olsun(!)

Kaspersky ve nod32 de bi çok virüsle kapışırken bu testi yapan nerdeydi acaba yemek falan mı yiyodu.
pardon pandanın sitemi çökertmesini biraz açabilir misin?

8 aydır panda i.s 2010 kullanıyorum. Çok memnunum.

AVIRA, PANDA, NORTON

you are the best!

---------- saat 14:04 eklendi ---------- önceki mesaj saat 14:02 eklenmişti ----------

pardon pandanın sitemi çökertmesini biraz açabilir misin?

8 aydır panda i.s 2010 kullanıyorum. Çok memnunum.
ben o antivirüslerin çoğunu 4 yıldır kullanıyorum her biri hakkında tecrübeliyim

Panda hakkında detay google da bulabilirsin (açıklamak isterdim zamanım yok)

saçma bi test bence çünkü avast bilgisayara virüs giridikten sonra uyanıyor bulaştıktan sonra virüsü bulmuş bulamamış daha neye yarar bide temizleyebilse.. eset bulaştırmıyor ama bulaşıncıda virüsle dosyayı ayıklayamıyor komple siliyor.. kaspersky bulaştırmıyor, iyi temizliyor ama kasım kasım kasılıyor.. birde bu gibi testlerde kullandıkları sistem miktarlarınıda göz önünde bulundursunlar (cpu ram)

Eset nod32 nin gerçek zamanlı korumasını Eset den daha iyi yapan güvenlik firması yok.

ÖR; Test virisünde, virisü sisteme kaydettikten bir 15 saniye sonra kaspersky bulabiliyor. Nod32 anında block. Deneyin görün.

Ayrıca nod32 önemli özelliklerinden ve diğer antivirüslerde bulunmayan özelliği;

zararlı yazılımların dosyalarını bozmasını ve korumayı devre dışı bırakmasını önleyici bir teknoloji ile donatılmıştır...

Tam da Kaspersky e geçecektim tüm hazırlıkları yapmıştım..ki...

Vazgeçtim..Madem ESET iyi durumdaymış niye boşuna Kaspersky ile kastırayım ki makineyi..

Bu ESET ne kasıyor ne zorluyor makineyi..KEndi halinde masum masum siliyor çiziyor gömüyor virüsleri..
Vay gözünü sevdiğim ESET ine bak ya :)

Sadece tespit oranının çok yüksek olmasını yeterli bulmuyorum. Çok hızlı davranması gerekiyor. Yoksa virüs çalıştıktan bir süre sonra tespit etse ne olacak :)

Eset nod32 nin gerçek zamanlı korumasını Eset den daha iyi yapan güvenlik firması yok.

ÖR; Test virisünde, virisü sisteme kaydettikten bir 15 saniye sonra kaspersky bulabiliyor. Nod32 anında block. Deneyin görün.

Ayrıca nod32 önemli özelliklerinden ve diğer antivirüslerde bulunmayan özelliği;

zararlı yazılımların dosyalarını bozmasını ve korumayı devre dışı bırakmasını önleyici bir teknoloji ile donatılmıştır...

Nod32 anında block yapıyorsa virüsün bulaştığı dosya bir daha kullanılamaz demektir :D + Kaspersky sisteme yabancı olan bir dosyayı anında incelemeye başlar ama bu dosyayı napayım diye size daima geç sorabilir :) direk sil, restore et gibi :)